< Terug naar overzicht

Jurre Matthijs

Op 19 juni is onze prachtige zoon Jurre Matthijs geboren.

Helaas was onze kraamverzorgster Janke-Anne net te laat.

Toen ze voor het eerst bij ons in de deuropening stond dacht ik YES.., geen oudere persoon (we hadden om een jongere iemand gevraagd). Het voelde gelijk goed en dat werd door haar ook nog eens bevestigd. Ze heeft ons heel goed geholpen in de ondersteuning van de verzorging voor ons 2e kindje en ook ons 1e kind werd heel goed door haar verzorgd. Ook heeft Janke-Anne me goed geholpen met de borstvoeding en na 2 dagen thuis genieten moest ik naar het ziekenhuis en daar heb ik 4 dagen gelegen met een baarmoederontsteking/Streptokokken A. Ze heeft me toen naar het ziekenhuis gebracht wat helemaal niet hoefde maar wel gedaan heeft en is ook een tijdje even bij me gebleven. Dit vond ik ontzettend lief van haar. Mijn vriend en ik waardeerde dit heel erg. Tijdens de opname hadden we nog contact en dat was wel een heel fijn idee, want ik kon mijn ei kwijt bij Janke-Anne.

Na 4 dagen ziekenhuis ben ik weer thuis gekomen en de volgende dag kwam ze weer bij ons thuis voor de laatste kraamdagen. Dit was ontzettend gezellig en heeft ze me nogmaals weer erg gesteund en geholpen in alles.

Uiteindelijk hadden we ook nog dingen gemeen met elkaar die we dan met elkaar konden delen.

Anne (want zo noemde me dochter en wij haar) bedankt voor je goede zorgen en ondersteuning en wens je nog heel veel geluk en plezier in je werk.

Liefs,

Judith, Peter, Marcella en Jurre