< Terug naar overzicht

Leon Spoor

Op 6 Februari 2012 is onze zoon Léon geboren. Het is allemaal niet bepaald over rozen gegaan, ik lag al met 34 weken met gebroken vliezen in het ziekenhuis en heb daar tot 37.5 week moeten liggen. Met exact 37 weken werd ik ingeleid, maar na 10 uren in de weeën en 1,5uur in de persweeën te hebben gezeten werd uiteindelijk met een keizersnede Léon geboren.. na 3dagen mochten we dan eindelijk naar huis!

Daar stond onze kraamhulp Marjan op ons te wachten, en het klikte meteen. Léon was best wel een zorgenkindje, hij had behoorlijk geelzucht en dronk niet goed terwijl dat heel belangrijk is met geelzucht. Daardoor viel hij ook behoorlijk af, dus moest er behoorlijk bijvoeding bij..

Marjan heeft ons zo ontzettend goed begeleid en geholpen! Je ziet gewoon dat ze van haar werk houdt en ze weet van doorpakken! s`morgens voor 10 uur had ze het huis alweer schoon, en had ze ons geholpen met aanleggen, wassen of badderen! Ook als het even niet wilde met Léon (bijvoeding of borstvoeding)gaf ze ons goede tips en anders nam ze gelijk contact op met de verloskundige, maar ook als het consultatiebureau nog niet gebeld had belde zij er rustig even achteraan! Ik vond dat heel fijn, want dat zijn dingen waar je je niet druk om wilt maken. Toen ze na een week weg ging heb ik gehuild als een baby! en wat heb ik haar de eerst dagen gemist! Alleen al het gezellige praatje om 8 uur s`morgens! Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad en Marjan heeft ons behoorlijk opgelapt in een week tijd! we hebben ook gezegd dat we bij het volgende kindje Marjan weer willen hebben! Wat een top vrouw! bedankt voor alle goede zorgen!