< Terug naar overzicht

Lev

De planning is ons helaas tegengevallen bij Kraamzus. Dat er een groot tekort is aan personeel, is natuurlijk erg vervelend. Helaas kunnen wij daar niks aan doen! Hier zou toch een oplossing voor gezocht moeten worden. Ook zou een eerlijkere communicatie hierbij helpen! Is er niemand beschikbaar op een bepaald tijdstip? Zeg dit dan eerlijk! Dan weten we waar we aan toe zijn en kunnen we zelf misschien hulp inschakelen om de eerste uren door te komen!

De kraamhulp zelf was fantastisch! We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Wij hadden Astrid en wauw, wat is dit een top vrouw! Wij hebben zoveel aan haar gehad. Ze kwam bij ons binnen, het was een chaos, er werd meteen gehuild en ze heeft alles zo goed aangepakt! Ze heeft de rust terug gebracht en ervoor gezorgd dat we rustig de nacht in konden gaan.
De dagen daarna waren ook super! Ze heeft ons met alles geholpen, ook met onze speciale wensen! Ze handelde zeer professioneel en met een groot warm hart. Echt een fantastische vrouw!
Dankzij Astrid, hebben wij als gezin een fantastische start kunnen maken. Dat neemt niemand ons meer af!

Lieve Astrid,
Nogmaals enorm bedankt! Wij denken terug aan een zeer fijne kraamweek. Je bent echt een fantastische vrouw die haar vak zeer goed uitoefent! Daar kunnen vele mensen nog van leren. Je verdiend een dikke 10!

Liefs,
Dennis, Danielle, Nina & Lev!