< Terug naar overzicht

Lieke

Op 24 februari 2019 ben ik bevallen van onze zoon Mart. Toen wij een dag later thuis kwamen uit het ziekenhuis was Selma hier namens Kraamzus. Wat een fantastische week hebben we samen met haar gehad! Ze heeft super voor ons gezorgd en ons op weg geholpen als nieuwe ouders.

Het was dan ook duidelijk dan als we ooit weer gezegend zouden zijn met een kindje, we haar er weer heel graag als kraamzus erbij wilden hebben!

Dat werd wat eerder dan verwacht, want op 24 februari j.l. mochten wij onze dochter Lieke in onze armen sluiten! En Selma was er dit keer ook bij tijdens de bevalling.

Wat was het fijn om er een vertrouwd gezicht bij te hebben! Ze heeft weer super voor ons allen gezorgd en we zijn haar dan ook super dankbaar dat ze deze speciale periode van de kraamweek nog mooier heeft gemaakt door daar deel van uit te maken!

We hopen dat ze nog veel meer gezinnetjes blij zal maken met haar goede zorgen en warme aanwezigheid! Ze is wat ons betreft de aller beste kraamverzorgende die er bestaat! 💝