< Terug naar overzicht

Lisa

1 juni zijn wij thuis trotse ouders geworden van onze Lisa na een super snelle bevalling. Anouk onze kraamzus was direct vanaf de geboorte aanwezig. Wat hebben wij een topweek met jou gehad. Van ons krijg je een dikke 10! Een betere kraamhulp hadden wij ons niet kunnen wensen. Je voelde het allemaal zo goed aan…het klikte vanaf begin tot eind met jou..we gaan je missen als persoon 🙁 want door jouw kunnen we allemaal zelf.

Helaas hebben we jou na 1 dag moeten delen met een ander gezin vanwege drukte en daarom maar een algemeen cijfer 8. We hadden hier begrip voor en daarom ook ingestemd maar dit is niet wat je van te voren voorgespiegeld krijgt van Kraamzus (1 Kraamzus voor jou…je verwacht een verwenweek voor de baby, mama&papa) Ook bij de intake werd iets anders voorgespiegeld (door drukte in de zomer kan het zijn dat je 7 i.p.v. 8 dagen kraam krijgt was de boodschap). Natuurlijk is het lastig inschatten maar wees eerder eerlijk zodat we niet voor deze onaangename verrassing hadden komen te staan.

Anouk voor jou was het ook niet de ideale situatie van 2 kraamgezinnen tegelijk maar je hebt het wel geflikt….chapeau! Dat zegt echt iets over jouw kwaliteiten. Kraamzus kan zich echt in de handjes knijpen met jou.

Groetjes Moniek, Pascal en Lisa