< Terug naar overzicht

Mats Niek Worst

Wauw, wij kregen Marjan aan ons toegewezen. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd! Helaas zit het er na vandaag op. Na tien dagen kraamzorg. Helaas voor ons niet zo’n lekker herstel na een pittige bevalling.. maar wat is het dan fijn dat er iemand is die heerlijk kan koken, je huishouden keurig draaiende houd, zich ontfermd over de hele familie, een luisterend oor bood en veel aandacht voor ons allemaal had..
Marjan gaat voor je door het vuur! Steunt je in al je keuzes, staat achter je, luistert naar je, geeft fantastische adviezen en Leerde ons dat het goed is om je eigen gevoel te volgen. Dit doet ze met een gezonde dosis humor, haar nuchterheid, enorm veel liefde voor haar vak en super veel ervaring. Ze weet precies aan te voelen wanneer je je onzeker voelt, moe bent of wanneer je een schouder klopje nodig hebt.. en weet hier perfect op in te spelen.
Zelfs toen onverwachts mijn schoonzus ontslagen werd uit het ziekenhuis en wij het hele gezin uit nodigde om bij ons te eten. Bood Marjan aan om voor ons allemaal te koken. Ook Onze oom en tante zeggers die hier veel waren werden betrokken bij de dagelijkse verzorging van Mats, maar konden ook lekker hun eigen gang gaan..

Beste Zus, met die Marjan in je team hoef je nooit een ander weer! Zorg maar dat je haar houd! Want wij willen haar graag, mocht ons in de toekomst een tweede kindje gegund zijn, weer bij ons in de kraamweek hebben!

Marjan, wij kunnen je niet vaak genoeg bedanken!

Liefs,
Stefan, Lijanne en Mats