< Terug naar overzicht

Melle

Wat was het een heerlijke, relaxte kraamweek met Elisabeth en stagiaire Esther!
Beide waren aanwezig bij de badbevalling bij ons thuis. Super goed hebben ze me geholpen tijdens de super snelle, maar toch wel heftige bevalling. Elisabeth was de grote steun (flink in de hand knijpen) tijdens het persen en Esther was er voor de foto’s ๐Ÿ™‚ Waar ik haar heel dankbaar voor ben, ze zijn prachtig geworden!

Door bij onze oudste 2 kinderen veel moeite te hebben gedaan om te borstvoeding te laten slagen in de kraamweek (wat allebeide keren uitgroeide tot veel pijn, koorts en vooral stress) dit keer gekozen voor flesvoeding. Dit gaf voor mij erg veel rust waardoor er meer tijd was om het ook gewoon gezellig met elkaar te hebben. Ik heb genoten van jullie enthousiasme en humor. Dit keer eens meer gelachen dan gehuild ๐Ÿ˜‰

Onze oudste 2 kinderen werden overal bij betrokken en waren al snel gewend aan de kraamzussen. Ze vonden het dan ook wel vreemd dat ze na een week weer vertrokken.
Samen fruithapjes maken voor mama (en hunzelf), helpen Melle in badje te doen, flesjes geven. Alles was een groot succes!
Esther bleef 3 dagen bij ons en Elisabeth heb ik na 8 dagen met wat tranen uitgezwaaid. Nogmaals bedankt voor de steun, de gezelligheid en de heerlijke kraamweek!