< Terug naar overzicht

Nami

Twee jaar geleden kwamen wij voor het eerst terecht bij kraamzus. Na een hele pittige bevalling en ziekenhuisopname stond, toen wij thuis aan kwamen, Carla al voor de deur. Niet wetende wat we moesten verwachten lieten we het allemaal amar over ons heen komen. En wat een engel was ze! Ik kan niet in woorden omschrijven hoe blij we waren dat zij er was! We zijn enorm goed begeleid in alles. Carla was lief, zorgzaam, gezellig en een echte aanpakker. De grijze wolk die wij hadden meegenomen naar huis toverde zij al gauw om in een roze wolk, en als extraatje deed ze er ook nog eens een goud randje overheen! Wat een fantastische week hebben wij mogen beleven met haar!

Mijn 2e zwangerschap verliep ook pittig. Wederom een hele fijne intake met kraamzus gehad met iemand die echt goed meedacht en al onze wensen noteerden. Helaas was Carla al met pensioen maar ze gingen hun best doen om iemand te vinden die net zo goed zou klikken met ons.

En dat was gelukt! Na wederom een zware bevalling stond afgelopen vrijdag, Bente bij ons op de stoep. Een jonge, ontzettend lieve meid, die ook echt van aanpakken weet. Helaas hadden we nog maar 3 dagen recht op kraamzorg maar Bente maakte dat driedubbel en dwars waard! Ook deze keer heeft Bente ons enorm goed begeleid in alles, en dit keer als gezin. Ze zorgde niet alleen goed voor papa, mama en de baby, maar ook zeker voor grote zus! Elke dag keken we weer uit naar de komst van Bente, want oh, wat waren die uurtjes fijn! Net als vij Carla zorgde Bente dat onze grijze donderwolk veranderde in een roze wolk, en ook deze keer met een gouden randje erbij. Bente, als je dit leest.. je bent een topper! Een mens met een hart van goud en echt enorm bekwaam in wat je doet!

Mocht er in de toekomst ooit nog ee derde kindje komen, weten wij waar we ons in gaan schrijven. En wie weet is het mogelijk om Bente dan nog eens te zien!

Wat zijn wij blij met de toppers van Kraamzus! Duizendmaal dank!!! Liefs van Carl, Meggie, Teddy & Nami