< Terug naar overzicht

Nathan Dean

Wij hebben dankzij Kraamzus Astrid (links) en Kraamzus in opleiding Chelsea (rechts) een week vol bijzonderheden meegemaakt. Ik had nooit durven dromen dat ik in eerste instantie zo in de watten gelegd zou worden door de twee super lieve dames. Om 8 uur waren ze er elke ochtend en kreeg ik een ontbijt op bed. Daarna hebben ze Nathan lekker gebadderd of gewassen, verschoond en mooie kleertjes aan gedaan. Na het middagdutje kreeg ik vaak hele fruit kunstwerken en was alle was weggewerkt, gedroogd en gevouwen en was m’n huis weer aan kant.

Helaas heb ik in de kraamweek ook wat minder mooie dagen gekend. Ik heb op dag 4 problemen gekregen met de borstvoeding, waar Astrid enorm goed op inhaakte en meedacht in oplossingen. Door haar adequaat handelen waren we een borstontsteking voor. Helaas zat ik op dag 8 toch voor 8 uur beneden smekend tot ze weer kwamen want ik was op. Ik had toch die borstontsteking gekregen. Weer was Astrid zo ontzettend snel met de boel oppikken dat ik binnen een half uur een antibiotica kuur in huis had en kon starten. Ik mocht de hele dag in bed blijven omdat ik doodziek was. Ik zag er enorm tegenop dat ze na die dag niet meer zouden komen. Maar wat bleek: ik mocht nog 2 dagen van ze genieten! Ik had de hulp echt nodig. Het waren geen volle dagen maar wat was ik blij.

Ik ben zo blij dat ik voor Kraamzus heb gekozen. Bij een tweede zullen wij ons zeker weer inschrijven! Ik wil Astrid en Chelsea persoonlijk bedanken voor 10 magische dagen (met af en toe een donker randje) maar door jullie kon ik na die 10 dagen alles veel beter alleen oppakken!