< Terug naar overzicht

Nicky-Jay Kamarie

Mijn kraamtijd met Ingrid Bosscha 08-02-2013 t/m 15-02-2013,

Ik heb echt een geweldige kraamtijd gehad dankzij Ingrid. Naast dat het heerlijk is om maar 1 Kraamzus te hebben, was Ingrid echt een topper! Ik was bevallen 1 dag nadat mijn opa was overleden dus het was een dubbele heftige en emotionele week voor mij, ook het aanleggen van de borstvoeding wilde niet in het begin maar met coaching van Ingrid en de borstkolf van Kraamzus heb ik het zelf goed op gang kunnen brengen en kan ik nu toch nog borstvoeding geven. We zijn Ingrid zo dankbaar voor al haar steun en hulp, vooral als onervaren alleenstaande moeder was alles nieuw voor mij maar met de uitgebreide begeleiding en de goeie tips van Ingrid heb ik het nu helemaal onder de knie.

Vandaag was de eerste dag dat ik het zonder hulp moest doen en dat ging super goed. Ik voelde me ook echt dat ik het aankan. Allemaal dankzij de geweldige week die ik met Ingrid heb kunnen delen. We zullen haar heel erg missen want ze hoorde er helemaal bij voor ons. Ook de familie die op kraambezoek kwam heeft ze geweldig geholpen. Ik had ook aangegeven dat ik mijn broer die met zijn lichamelijke handicap niet zelf alles kan, om die er bij te betrekken. Ingrid kwam zelf met de vraag of ze hem naar mijn broer zou brengen en dat vond ik heel erg fijn en mijn broer is haar ook onwijs dankbaar. Niet alleen mij en de baby werden super verzorgt, ook de rest van de familie had een geweldige steun aan Ingrid.

Toen de dag van de crematie was heeft Ingrid ons super gesteund en mijn ouders konden met een gerust hart weggaan, ze hebben zich geen seconde zorgen gemaakt omdat ze wisten dat we onder de zorg waren van Ingrid. Echt een toppertje! Bedankt voor alles.

Dikke knuffel van je kikkertje

Heerhugowaard