< Terug naar overzicht

Noah Kevin

Ik ben al weer 3,5 maand geleden bevallen van onze zoon Noah.
Bij aankomst in het ziekenhuis werd kraamzus gebeld door de verloskundige, deze kwam net op tijd aan om Noah aan te pakken bij de geboorte.
Tussen de weeën door herkende ik kraamhulp Ella Boots al, we hadden elkaar enkele maanden eerder al ontmoet op een zwanger- en babybeurs waar zij namens ‘kraamzus’ stond. Ik moest Ella even wat hints geven maar toen herkende ze mij ook.
Misschien was het mede door onze eerdere ontmoeting dat het meteen heel prettig en vertrouwd voelde met Ella om me heen, maar anders was dit vast ook zo geweest.
De kraamweek heb ik, samen met mijn vriend en de rest van de familie, als zeer prettig en professioneel ervaren.
Ella voelde haarfijn aan waar ik wel wat hulp bij kon gebruiken en ik kon haar niet voor de gek houden door te zeggen dat ik me prima voelde terwijl dit eigenlijk niet zo was.
Ook hielp en stimuleerde Ella me heel goed bij het geven van borstvoeding (wat ik nu nog steeds doe) en heeft ze me wegwijs gemaakt met de Dunstan babytaal.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me op mijn gemak voelde en Ella echt onderdeel van ons gezin was geworden tijdens mijn kraamtijd…
Inmiddels is Noah (zoals ook op de foto’s te zien) enorm gegroeid en denken we nog vaak terug aan die fijne kraamtijd!
Lieve Ella, bedankt!