< Terug naar overzicht

Ranni Tonneman

Op 2 augustus zijn wij de ouders geworden van onze tweede zoon, Ranni. Ongeveer een uur nadat we thuiskwamen uit het ziekenhuis, stond Truus voor de deur. Truus zou de hele week onze kraamverzorgster zijn.

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten omdat ik bij de geboorte van onze oudste zoon, Eran, geen kraamzorg thuis heb gehad. Truus heeft uitgelegd wat ik kon verwachten. En, het was uiteindelijk boven verwachting.

Truus is een hele lieve kraamverzorgster met veel ervaring en vooral een heel positief mens. Ze heeft alle vragen beantwoord en goed geholpen met alles. Ze was eigenlijk continu bezig en ik moest haar echt vragen om even koffie te komen drinken anders ging ze maar door. Dit zorgde er wel voor dat ik heel veel rust heb gekregen in de kraamweek. Dat was heerlijk.

Wat ik heel fijn vind is dat Truus heel leuk met Eran omging. Truus werd zijn grote vriendin deze week.

Het was zo fijn dat ik echt moeite had toen ze wegging. Gelukkig zien we elkaar nog af en toe. Zo was Truus kort geleden nog op ons kraamfeest.

Het feit dat er maar één kraamverzorgster is geweest in de kraamweek vond ik echt heel prettig. Je leert elkaar hierdoor beter kennen en dat geeft veel vertrouwen en rust.

Jana, Edwin, Eran en Ranni

Wognum