< Terug naar overzicht

Ronan

Wauw, wat een heerlijke kraamtijd hebben wij (weer) gehad door Ella Boots! Bij onze dochter is zij aanwezig geweest en dat was zo’n fantastische tijd dat we contact hebben gehouden en er dus op stonden dat ze er ook zou zijn bij de geboorte (en verdere kraamtijd erna) van onze zoon. Gelukkig zag ze dit zelf ook zitten! Alleen liet onze kleine man maar op zich wachten waardoor Ella ook maar op wacht stond! Het gaf ons een hoop rust dat Ella erbij zou zijn en dat we haar konden bellen vanaf het moment dat we d’r bij de bevalling wilden hebben. Dit hebben we dan ook vrij vlot gedaan!

Tijdens de bevalling is Ella ook echt een grote steun geweest voor zowel mijzelf als mijn partner. Op het einde van de bevalling ging het niet zo goed met de kleine, na de bevalling moest er dan ook meteen gehandeld worden. Door het professionele handelen van de verloskundige en Ella, ligt er nu een kerngezonde jongen in de wieg! Daar zijn wij meer dan dankbaar voor!!

In de kraamtijd is het ook erg gezellig, gemoedelijk en leerzaam geweest door de expertise van Ella. Ook bij een tweede kind heb je nog best veel vragen en Ella had overal een vakkundig antwoord op, heerlijk. We hebben ook zeker veel gelachen en ondertussen ging m’n partner met een gerust hart naar zijn werk aangezien hij wist dat het goed zou gaan als Ella er was. Elke ochtend begonnen we met een kopje thee/koffie op bed om even de avond/nacht door te praten, een rustig begin van de dag, wat helemaal bij ons past. Het is jammer dat het maar voor een week was, het liefst zouden we d’r fulltime in huis hebben! 🙂