< Terug naar overzicht

Seb

Wat een geluk hadden wij met Sandra en haar stagiaire Kim. Meteen vanaf het eerste moment was er een super klik. Wij kwamen als totaal onervaren ouders met enorme stress uit het ziekenhuis gestormd en Sandra en Kim waren daar om ons op te vangen.
Tijdens de hele kraam periode stond Seb voor hun op nummer 1, maar aangezien hij een van de makkelijkste baby’s ever is, kwamen papa en mama ook helemaal niks te kort. Ontbijt, Lunch, avondeten en tussendoor de nodige fruitsalade, niks was Sandra te gek. Op het snijden van de Kiwi moet nog even geoefend worden, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken 😉 Tussendoor werd ook nog even het hele huishouden geregeld en was er nog tijd over voor de nodige goede en gezellige gesprekken. Wat waren wij blij dat we 2 extra dagen konden krijgen. Niet dat we het echt nodig hadden maar we konden nog absoluut niet zonder de gezelligheid en wijsheid van Sandra. Als een soort orakel kon ze Seb lezen en voorspelde ze regelnachten en honger momenten van hem. Door haar begeleiding begrijpen we nu wat seb met al zijn geluidjes en huiltjes bedoeld.
Op het einde waren er dan ook wat tranen. Wat was het jammer dat ze weer weg moesten. Sandra was namelijk niet alleen onze kraamhulp, maar in een week tijd ook gewoon onderdeel van onze familie.