< Terug naar overzicht

Shane

Op 23 april zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Shane. Na een paar dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen mede door een keizersnede hebben wij bij thuiskomst Dormeshia als kraamzus mogen ontvangen.

Als eerst hebben wij samen met Dormeshia een korte kennismakingsgesprek gehouden en onze wensen uitgesproken. Daarna heeft zij ons een aantal vragen gesteld over het verloop van de bevalling en gaf zij ons tips en uitleg over pas geboren baby’s.
Mede door een keizersnede kwam mijn borstvoeding niet goed op gang waardoor Dormeshia mij het advies gaf een kolf apparaat te huren om de voeding wat sneller op gang te laten komen. In het begin ging het geven van borstvoeding heel moeizaam, maar Dormeshia bleef mij continu moed inspreken, waar op de één na laatste dag van haar hulp aan huis mijn man het kolf apparaat terug kon brengen omdat er meer dan voldoende melk op gang was gekomen.
Al met al heeft Dormeshia ontzettend goed voor ons drieën gezorgd en kregen wij als ouders in de ochtend een bord met vers fruit, met yogurt en een kopje thee. Ook kregen mijn man en ik dagelijks meer dan voldoende uitleg met vragen waar we mee zaten en eventuele tips gezien elke dag van ons wondertje anders was.
Onze zoon heeft dan ook alle liefde en verzorging gekregen van Dormeshia wat wij graag voor ogen hadden en hij voelde hij zich ook op zijn gemak bij haar. Wij willen Dormeshia ontzettend bedanken voor al haar goede zorgen van mijn gezin en nogmaals bedanken voor alle rust dat je aan ons hebt gegeven en advies. Hierdoor hebben wij met de dag steeds meer vertrouwen opgebouwd om het uiteindelijk zelf allemaal te kunnen doen zonder in paniek te raken.
Jammer dat wij zo kort van jouw hulp gebruik mochten maken. Wij zullen je ontzettend missen en wensen jou verder heel veel succes in je carrière want je bent echt een topper!