< Terug naar overzicht

Tobian Olivier

Op de laatste dag van 2017 werd onze prachtige zoon Tobian geboren. De volgende ochtend en tevens de eerste week van 2018 stond Astrid voor ons klaar. En hoe!?
Met raad en daad, vrolijkheid, enthousiasme, kundige zorg. Vol liefde voor Tobian en zijn eerste momenten op deze wereld. Als leeuwin voor haar kraamvrouw. Vol aandacht voor grote broer Cas en papa Alex. Met daadkracht en eigen initiatief.
Ook bleek Astrid over twee rechterhanden te beschikken. Was er was? Machine op volle toeren en terug in de kast, als sneeuw voor de zon.
Rammelende magen? Daarvan geen sprake, BV L + R voor Tobian en voor ons lekkere ontbijtjes, smoothies en kunstig opgemaakte fruitdelicatesses. Op zondag verspreidden zich heerlijke ovengeuren door het huis want de eieren moesten op en dus werd er tussen de bedrijven door amandel-kokos-noten cake gemaakt.
Aan het eind van de week moesten we allemaal even slikken. Cas vroeg weemoedig, komt Astrid morgen weer??
Vandaag de eerste dag zonder Astrid, het krukje waar we iedere dag de nacht doornamen bleef leeg. We missen haar! Maar we kijken terug op een hele bijzondere kraamweek waar zij een hele belangrijke bijdrage in had! Nogmaals dank daarvoor!
Liefs van Alexander, Yorianne, Cas en Tobian!!