Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Assen

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Een spannende en verwachtingsvolle periode is er aangebroken. Je bent op zoek naar een kraamzorgorganisatie. Jij wilt niets liever dan de meest fijne en beste zorg ontvangen. Geen zorgen, hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Er moet van alles geregeld worden en er komt misschien wel van alles op je af. Onze kraamzussen staan straks voor je klaar tijdens de kraamtijd, maar ook nu willen wij je graag ondersteunen.

Onze kraamzussen maken het verschil in de kraamtijd. Meld je daarom aan voor kraamzorg in Assen bij KraamZus en gun jezelf een kraamweek om nooit te vergeten.

KraamZus – de meest fijne kraamzorg in Assen

De zorg van een kraamzus is vertrouwd en dichtbij. Wij zorgen ervoor dat er een kraamverzorgende langskomt bij jou uit de buurt. Iemand uit de regio. Een vertrouwd gezicht in een periode die toch al hectisch en enerverend genoeg is. De kraamzussen zijn er voor moeder en baby, maar ook de rest van het gezin wordt uiteraard niet vergeten. Niet voor niets is onze kraamzorg voor het hele gezin. Voor iedereen is het een bijzondere periode en de start van een nieuw avontuur. De kraamtijd is er om te herstellen, te genieten en te wennen. En niet te vergeten: je te laten verwennen door jouw kraamzus, zodat jullie straks klaar zijn voor dit nieuwe hoofdstuk.

Verzeker jezelf van de beste kraamzorg in Assen en meld je aan voor de kraamzorg van KraamZus.

Kraamzorg in Assen – één kraamzus speciaal voor jou

Misschien heeft jouw kraamzus al geassisteerd bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Wat de situatie ook is, zij is er de gehele kraamtijd voor jou. Het is bij ons vanzelfsprekend dat zij er dan de gehele kraamweek is. Je kunt je veilig en vertrouwd voelen bij jouw kraamzus. Voor even mogen zij onderdeel zijn van jullie prille geluk. Een bijzondere ervaring. Zij zal jullie voorzien van de beste zorg, haar steun en adviezen. Zit je ergens mee of heb je een vraag? Dan kun je altijd bij haar terecht. Ze staat klaar met tips en tricks en biedt daarnaast een luisterend oor.

Aanmelden kraamzorg Assen

Wil jij de zorg van een kraamzus ontvangen? Dan kun jij je heel gemakkelijk 24/7 aanmelden via onze site. Vanuit daar ontvang je een bevestiging en regelen wij de rest. Heb jij de ervaringen van onze andere gezinnen al gelezen op de site? Een bijzonder inkijkje in hun kraamweek en zo kun jij alvast lezen hoe de kraamtijd met een kraamzus ervaren wordt.

Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je nog vragen hebt. We staan voor je klaar met raad en daad. Tijdens de kraamweek, maar ook nu. Nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

Ervaringen

Kenan Mouhamed slama

Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd, met een super… Lees verder

Nina

Zondag nacht bevallen van ons kleine meisje en nog geen… Lees verder

Tove Elin Okken

Lieve Marietje, Wat waren we blij met jou als kraamverzorgster!… Lees verder

Mees

We hadden geen betere kraamzorg kunnen treffen met Saskia! Lief… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier