Kraamzorg in Doetinchem

Er breekt een speciale tijd aan: jouw zwangerschap, bevalling en natuurlijk de kraamtijd. KraamZus biedt zowel jou als je kindje een fijne start door onze persoonlijke, professionele kraamzorg. Om ervoor te zorgen dat jij de speciale momenten op een ontspannen manier beleeft, staan wij voor jullie klaar voor, tijdens en na de bevalling.

De mooiste kraamtijd in Doetinchem

Onze kraamverzorgenden komen bij jou uit de regio. Omdat wij met een buurtgerichte aanpak werken, kunnen wij jou de beste kraamzorg in en rondom Doetinchem geven. Onze kraamverzorgenden geven jou voorlichting en adviezen, zodat jij straks met vertrouwen samen met je nieuwe gezin verder kunt.

Wij nemen thuis alle zorg uit handen en zorgen voor een warme en fijne omgeving voor jou en je kindje. De kraamweek is een bijzonder moment, daarom zorgen we ervoor dat jij zoveel mogelijk kunt genieten van je kindje. Nadat je jezelf hebt aangemeld voor kraamzorg van KraamZus, wordt je ingepland voor een intake. Tijdens de intake kijken wat je nodig hebt en hoe we je de beste kraamtijd bij jou thuis in Doetinchem kunnen bezorgen. Meld je meteen aan voor kraamzorg in Doetinchem.

De beste kwaliteit kraamzorg

KraamZus werkt alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden, zodat wij jou en je kindje de best mogelijk kraamzorg kunnen geven. Samen met de expertise en ervaring van verloskundigen en kraamverzorgenden van KraamZus bieden wij de beste start voor jou en je kindje. Daarom heeft KraamZus een goede samenwerking met de verloskundigen in de regio Doetinchem. Wij weten van elkaar wat ze mogen verwachten en werken optimaal samen om jullie de beste kraamzorg te geven.

Ervaringen

Isaya

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Martine &… Lees verder

Luc

Petra is een fijne kraamhulp die duidelijk, eerlijk en lief… Lees verder

Nala

Lieve Miranda, Wat hebben wij een heerlijk fijne kraamweek gehad… Lees verder

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier