Archief

Dana

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Patricia! Een gezellige, rustige, lieve vrouw die weet waar ze het over heeft! Ons zoontje Djay van 3 jaar vond het ook super gezellig! We gaan je missen!


Lauren

Vorrige week heeft kraamzus Margriet bij ons gekraamd na 5 dagen ziekenhuis. Heel fijn dat ze er was. Ze heeft ons erg op weg geholpen, was een luisterend oor en hielp me met de borstvoeding waardoor het nu toch lekker loopt allemaal nu. Het was heel gezellig met Margriet en we hebben een fijne tijd gehad! Bedankt Margriet!! En wie weet tot een volgende keer! Liefs, Kai & Rowan, Lauren en Mila het hondje! x


Dominique

Graag wil ik jullie bedanken voor de hulp van de kraamzus en stagiaire

Onze kraamzus is een waterval aan informatie. Door haar ervaring kan ze heel goed praktisch denken en handelen. De rust die er van haar uitgaat heeft ons in de kraamweek enorm geholpen. Ze handhaaft de protocollen en weet wanneer het geen probleem is om hier wat van af te wijken. Dat heeft ons enorm veel zelfvertrouwen en ontspanning gegeven. Er zijn meerdere wegen naar Rome. Hierdoor geeft ze zorg op maat. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. We wensen haar nog veel plezier in haar werk toe.

De lieve stagiaire heeft het prima gedaan in haar eerste snuffelstage. Ze is een echte aanpakker en een positieve meid. We hebben zeer genoten van deze extra paar handen. En we zijn ervan overtuigd dat zij een goede kraamzus zal zijn. We wensen haar veel plezier en succes in de toekomst.

Kortom een dikke pluim voor deze dames!


Liv

Wij hebben een top week gehad met Kraamzus Emmy! Ze luisterde goed naar onze wensen en belangen. Was super leuk met onze oudste dochter die overal bij betrokken werd en zorgde goed voor mij en de kleine Liv, waardoor we volop konden genieten en rusten. Kortom hele fijne week gehad.


Lisa

Lieve Monique en Paula,

Wij willen jullie bedanken voor alle wijze woorden, hulp en gezelligheid!

2 lieve, zorgzame en super gezellige dames die zorgen voor een relaxte week zodat jij je volop op je herstel en gezin kunt richten.

Daley was ook helemaal gek van jullie en mist jullie nu al!

@Paula, we mochten in onze handen knijpen dat jij bij ons mocht komen als student. Hart voor de mens en je werk! Heel veel succes en wie weet tot ziens. Weer een aanwinst voor Kraamzus.

Groetjes Nick, Manon, Daley en Lisa


David

Vanaf dag 2 hadden wij Ingrid als kraamverzorgster en we hebben een super fijne relaxte week gehad! Aandacht voor de twee andere kinderen en goede zorg en aandacht voor mij en David. Ingrid wist waar ze het over had en bracht ons nog meer kennis mee dan we al hadden. Dat alles in ontspannend sfeer en humor.

Dankjewel Ingrid voor je toewijding de afgelopen week! Je hebt ons een eind op weg geholpen!

Rik, Femke, Sem, Hanna en David


Fenna

5 weken terug, begon onze kraamweek. Een eerste kindje, alles was nieuw, we wisten niets en dat naast het fysieke herstel van een pittige bevalling. Tamara, onze Kraamzus, heeft ons daar zo ontzettend fijn door heen geholpen, het vertrouwen dat zij ons gaf helpt ons nog steeds.
Ze leefde mee met ons alsof we haar al jaren kende, ze steunde ons en had heel goed door waar we behoefte aan hadden. Als wij dachten aan fruit had zij het al klaar staan, als wij dachten aan rust was ons bed al verschoont en heerlijk fris opgemaakt (ons huis had met alle verwennerij soms meer weg van een 5 sterrenhotel ;-)) . Niets was te gek, alles met een glimlach en zo ontzettend veel liefde.
Tamara, duizendmaal dank, het was een onvergetelijke week.
Hele dikke knuffel van ons maar vooral van Fenna


Owen Smit

Wat een fijne kraamweek en een supergoede ervaring hebben wij gehad met onze kraamZus Sandra! Een heerlijke nuchtere, lieve, recht door zee, West-Friese dame waar je goed mee kan praten, je (kraam)tranen bij kan laten lopen, in voor een dolletje maar kordaat als het moet. Je mooie fruitcreaties, hoe je een feestje van mijn ontbijtje wist te maken. Topwijf ben je!
Dikke knuffel van Daniel, Ilona, Julian en Owen


Fitz

Deze zomer hebben wij ons tweede zoontje gekregen. Na onze eerste ervaring met Kraamzus hoefden we niet te twijfelen bij het kiezen van goede kraamzorg. We kregen weer een ontzettende fijne kraamverzorgster, Tjarda! We zijn heel erg aan het nagenieten van de kraamweek, wat zijn we verwend en wat was het gezellig! Tjarda, hartstikke bedankt. Je bent een kanjer!


Jayce

Een pluim voor onze lieve kraamzus Ella!
Ons gezinnetje had een moeilijke start…
Mama koorts tijdens de bevalling, Jayce een infectie…veel verdriet en onzekerheid…het was een moeilijke emotionele eerste week in het ziekenhuis.
Ella heeft vanaf het moment dat zij voor moederzorg in het ziekenhuis kwam, ons vooral op emotioneel vlak erg veel steun en vertrouwen gegeven.
Lekker schoon bedje, helpen met borstvoeding geven..en gezorgd dat ik de juiste medische zorg kreeg! zij stond voor ons klaar en heeft vele tranen opgevangen en voor ons klaar gestaan.
Eenmaal thuis vertrouwd raken met Jayce in bad doen, aankleden, borstvoeding en flesvoeding geven.. niets was teveel gevraagd!.
Een vrouw met een warme persoonlijkheid, recht door zee die echt voor je klaarstaat op alle vlakken.
Lieve Ella, dank je wel voor de goede zorg en hopelijk kom je Jayce nog eens knufflen!.

Liefs Jennifer Joël en Jayce


Justin

Op 18 augustus zijn we trotse ouders geworden van onze zoon Justin.
Wij hadden het geluk om Tjarda als kraamzus te krijgen. Ze is super lief, geduldig en ze heeft ons ontzettend goed geholpen met al haar kennis, het huishouden en natuurlijk het verzorgen van mij, Justin en onze dochter.
Het was echt even wennen de dagen na de kraamweek.

Tjarda, ontzettend bedankt voor de fijne en gezellige kraamweek en we zullen met veel plezier terugkijken in ons kraamboekje vanwege de leuke en lieve aantekeningen die je gemaakt hebt.
Veel geluk!

Liefs Nathalie, Marcel, Joëlle en Justin


Djesmay Helen batseba

Het is al bijna één jaar geleden dat djesmay geboren is. Ik kwam dit zo weer tegen op fb. En dacht ik ga dit zeker nog invullen.

Laura was onze lieve kraamhulp. Geweldig hoe ze er was voor ons gezin. Ik heb een super leuke kraamweek gehad. Met heerlijke fruithapjes die ze voor me maakte geweldig. Zo creatief! De zorg die ze gaf, het huishouden deed ze ook super. Ik kijk met een hele grote glimlach terug op mijn kraamtijd.
Alles verliep ook soepel. Ze was er ook echt voor mij. Laura dacht echt met ons gezin mee. Dikke duim en een dikke kus en knuffel van ons allen!


James

Mijn kraamweek begon met de komst van Jorieke, meteen had ik een klik met haar, wat een lieve, ervaren, gezellige, warme vrouw. Supergoed in de omgang met de oudere jongens ( betrok ze er ook echt bij) en uiteraard de zorg voor James. Voor mij voelde het echt als een zus in huis, ik kon gewoon lekker mezelf zijn en tussen de visites en Jorieke haar harde werken door hadden we ook af en toe nog even tijd om lekker te kletsen. Jorieke, we missen je!


Zayn

Van deskundigheid, zelfverzekerd, moedig tot super lief, zorgzaam en vooral gezellige Sandra als kraam zuster gekregen. Zo attent en zoveel handige tips voor ons. Wij hebben een top week gehad. Had me geen betere kraam zuster kunnen wensen. Niet alleen voor mij en mijn man was Sandra geweldig! Maar ook voor Zayn en voor mijn dochters Layal en Ilya. Wij zullen Sandra nooit vergeten.


Stijn

Na nog een paar dagen in het ziekenhuis mochten wij op zondag naar huis, al snel was daar onze Kraamzus Jacqueline.

Wat een topper was ze! Gelijk alle tijd voor ons.
We hadden wat opstart problemen, Stijn was teveel afgevallen en ik twijfelde ontzettend over de borstvoeding. Ze zei gelijk we gaan doen wat voor jou goed voelt. Wat was ik blij dat ze dat zei, uiteindelijk na veel doorzetten en super hulp en opbeurende woorden van Jacqueline is het toch allemaal goed gekomen en groeide Stijn als kool!
Ook ging ze super leuk om met de grote zus! Die vond het ook erg jammer dat Jacqueline na 5 dagen weer weg ging.
We hebben zeker een traan gelaten maar kijken met een zéér goed gevoel terug op onze kraamweek!
Met dank aan onze TOPPER Jacqueline!!!!

Super Bedankt!Charlène

Vandaag hebben wij de laatste kraamzorgdag gehad. Jammer dat de zorg zo snel voorbij is gegaan. Wat hebben wij genoten van de gezelligheid en de steun die Grietje ons heeft gegeven in het gezin. Wat is de week voorbij gevolgen. Aan Grietje heb je een uitstekende kraamzus en raad Grietje daarom ook zeker aan bij volgende gezinnen. Grietje nogmaals super bedankt voor alle hulp en steun die je ons hebt gegeven!


Esmay

Vorige week zondag is ons eerste prachtige kindje Esmay geboren😍onze kraamhulp was Alice. Wij zijn haar super dankbaar voor alles en zullen haar komende tijd erg missen🥰we hebben een geweldige week gehad, voel me nu zekerder in het geven van borstvoeding en ga nu genieten van ons mooie gezinnetje!


Femme

Donderdagochtend 16 mei kwamen wij na een nachtje in het ziekenhuis te hebben geslapen thuis met onze baby. Niet veel later stapte onze geweldige kraamverzorgster Melany binnen. We zijn enorm blij dat wij haar toegewezen hebben gekregen.

Ze heeft onze eerste week als kersverse ouders enorm fijn en leerzaam gemaakt. Een rots in de branding is Melany voor ons geweest. Naast haar vakbekwame instelling is zij ook een zonnetje in huis, en heeft ons enorm gesteund met de huishouding. Omdat ze zo adequaat handeld, hebben wij overdag onze nachtrust kunnen inhalen. Ook heeft ze wel drie keer iets overdag geleerd wat wij dezelfde nacht nog konden toepassen en daardoor niet onnodig in paniek zijn geraakt. Erg fijn.

Daarnaast is ze ook voor ons als ouders ontettend lief en attent geweest. Lieve gestes als een fruithapje of een feestelijke cocktail als verrasing in de koelkast, een atribuutje voor de baby, ze was enorm lief.

Na de kraamweek waren wij ook best wel van slag dat wij afscheid moesten nemen van Melany. We hebben het nog vaak over deze periode. Gezellig lunchen, leren om voor de baby te zorgen… Mel, we vinden je geweldig! Mochten we ooit zo gezegend zijn om een tweede te mogen krijgen, dan staan wij er op dat wij jou krijgen!

Dankjewel voor je lieve en goede zorgen!

Femme, Mama en Papa


Liva

Gisteren hebben wij een fantastische kraamweek afgesloten met Jenny.
Jenny is vanaf de bevalling bij ons geweest. Zelfs toen de bevalling halverwege medisch werd is zij gebleven! Wat waren wij daar ontzettend blij mee!
Jenny is heel gezellig en heeft veel kennis in huis. We hebben veel van haar mogen en kunnen leren!