Archief

Olivia Anna Noortje Floor

We hebben een super leuke kraam week gehad met Kraamzus Tjarda!
Ze heeft ons goed geholpen en was erg leuk met onze oudste dochter Amelie!
We gaan haar lekker kookkunsten en gezelligheid erg missen!
Echt een topper!!


Olive

Hoi! Hier baby Olive 🙂 Vorige week maandag 10 februari ben ik geboren. Na een nachtje met mama in het ziekenhuis mochten we dinsdag naar huis waar we een half uurtje later onze lieve Kraamzus Yara ontvingen. Zij was er tijdens de bevalling ook al even bij geweest. Toen zat ik zelf nog in mama’s buik dus ik zag Yara dinsdag voor het eerst. Zowel papa, mama als ik hadden meteen een goede eerste indruk van haar. Een vrolijke, lieve kraamzus! Ze nam ons heel veel werk uit handen en het leek zelfs of ze kon toveren met de was (het kwam uit alle hoeken en gaten..!) maar in no time was alles weer lekker fris en schoon. Papa en mama kregen lekkere smoothies en fruit en ook leerden ze hoe ze mij het beste kunnen verzorgen. Badje, douchen, verschonen en aankleden, alles kwam aan bod. We konden ook grapjes maken met elkaar, vooral papa kon er wat van (arme Yara!?) Al met al vonden wij met z’n drietjes de week erg gezellig en leerzaam!
Liefs en een knuffel van ons drie,
Olive, Rutger en Leonie


Daniël

Joke is een ervaren kraamhulp. Ze heeft mij o.a. goed ondersteund met de borstvoeding. Door trucs en vertrouwen liep het na een dag als een trein. Door de babytaal die we hebben geleerd weten we nu vaak wat Daniël wil. We kijken terug op een fijne week.

Joke bedankt!
Groetjes Boris, Isabelle en Daniël


Rowan

Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd! Elke dag dat lieve Samantha ’s ochtends op de stoep stond, was een feestje. Ze heeft ons vol met passie voor dit beroep wegwijs gemaakt in de zorg van onze lieve kleine vent. ’s Middags werden wij ook nog eens lekker verwend d.m.v. een erg creatief uitziende fruit hap. We kregen fantastische tips & tricks en konden met al onze vragen bij haar terecht. In deze veel te korte week, hebben wij een fantastische band op mogen bouwen. We missen haar gewoon! Lieve Samantha, ga zo door. Mocht er een tweede kindje komen, gaan wij absoluut weer om jou vragen! Je bent echt een topper!


Hidde

Met heel veel dank aan Patricia kijken wij terug op een super kraamweek van onze jongste zoon Hidde!
In alles heb je super voor ons allemaal gezorgd. Niet in de laatste plaats had je ook volop aandacht voor onze andere zoons die met je wegliepen. Jurre liet afgelopen maandag direct op school vol trots zijn kraamzorg-hulp diploma laten zien :-).


Kiki Jaclyn Groothuis

Er waren wat opstart problemen voor onze Kiki. Maar wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad. Onze kraamhulp Yara was geweldig. Ze heeft ons super verwend! De eerste week van Kiki was, mede door Yara, heel bijzonder. Ze is lief, spontaan, gezellig en een ster in haar vak! We zullen Yara nooit vergeten ❤️
Veel liefs Kiki, Dennis & Amanda Groothuis


Planner gezocht (Hoorn)

Solliciteren

KraamZus is een snelgroeiende kraamzorgorganisatie. We zijn o.a. actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Flevoland en Limburg. Dagelijks streven we naar optimale cliënt- en medewerkerstevredenheid.

Onze afdeling planning is de spil in de dienstverlening aan cliënten, verloskundigen en kraamzussen. Hier worden cliënt-, medewerker- en organisatiebelang samengebracht in onze planning, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Op deze afdeling in Hoorn is per 1 maart 2020 een vacature ontstaan voor

Planner

 

Over de functie

 • Als planner ben je verantwoordelijk voor een efficiënte planning, los je knelpunten op in de planning en signaleer je tijdig het niet-matchen van het cliëntenbestand en medewerkersbestand.
 • Je realiseert de meest optimale inzet van onze kraamzussen, op basis van deskundigheid en beschikbaarheid aan de zorgvraag van cliënten.
 • Je onderhoudt (telefonische) contacten met cliënten en verloskundigen, waarin je hen informeert over onze dienstverlening, vragen beantwoordt en de zorgvraag aanneemt.
 • Je onderhoudt het contact met de kraamzussen over de inzet bij de cliënt, maakt werkafspraken en draagt zorg voor de volledige administratieve afhandeling hiervan.
 • Je levert input t.b.v. de kennisdeling en teamontwikkeling binnen de afdeling planning.
 • Je signaleert trends en behoeftes van de cliënten en kraamzussen m.b.t. onze dienstverlening en informeert en rapporteert aan de managers en manager operations hierover.
 • Je signaleert mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en procedures binnen de afdeling planning.
 • Je verricht overige voorkomende administratieve en logistieke werkzaamheden.

 Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 4.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring als planner, bent creatief en initiatiefrijk
 • Je hebt kennis van MS Office (Excel) en ervaring met geautomatiseerde systemen (bij voorkeur Atermes) en procesmatig werken
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt een flexibele instelling en bent inzetbaar in met name weekend- en bereikbaarheidsdiensten. In schoolvakanties wordt daarnaast een flexibele inzetbaarheid qua werkdagen en werkuren gevraagd, de werkzaamheden vinden 7 dagen per week, 24 uur per dag, plaats.
 • Klantvriendelijk, besluitvaardig, stressbestendig, integer, oplettend en creatief zijn kernwaarden die bij je passen en die je uitdraagt
 • Je werkt graag voor een no-nonsense sterk groeiende organisatie met korte lijnen en waar de betrokkenheid hoog is.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een functie voor 24 uur per week
 • Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring in schaal 40 cao Kraamzorg (max. € 2.922,29 per maand bij fulltime dienstverband)
 • Collectieve ziektekostenregeling
 • Eindejaarsuitkering
 • Opname in het pensioenfonds PFZW
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Kraamzorg
 • Een tijdelijk dienstverband, met zicht op een vaste aanstelling

Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 16 februari 2020 via onderstaande button.

Solliciteren

Wil je meer weten over de inhoud? Neem dan contact op met Chantal Dominicus (algemeen directeur),  via tel. 06 11 71 63 65.

Het kunnen voldoen aan de inzetbaarheid op met name weekenddagen (op kantoor, om het weekend) en het doen van bereikbaarheidsdienst op de avond en nacht (vanuit huis) is een harde eis, kun je hier niet aan voldoen dan heeft het geen zin te reageren op deze vacature.


Levi Ceel Kors

Wij willen onze kraamhulp Melany onwijs bedanken voor alle goede zorgen. Als kersverse ouders komt er veel op je af. Zij heeft ons deze week goed op weg geholpen, zorgde ervoor dat ons huisje en bed heerlijk schoon was, bood me troost tijdens de eerste kraamtraan en ontving met liefde onze kraamvisite. Door Melany heb ik en mijn partner vertrouwen gekregen in het moederschap en vaderschap en alles daaromheen. Daar hebben wij nog steeds ontzettend veel profijt van. Liefs, Danny & Sandra


Mila

Het was een leuke week met Amanda en ik heb veel van haar geleerd. Ze is echt geweldig en ze heeft me veel geholpen. Ik ben erg blij, bedankt Amanda en bedankt kraamzus.


Kai

Deze klein man is geboren op 27-12-2019. We heb een top week gehad met Rebecca, echt super leuke meid is dit.


Yaxx

Quinty heeft ons echt in de watten gelegd!
Alle vragen beantwoord en mega veel tips en tricks!
Woensdag is ze alweer voor het laatst. Gelukkig woont ze dichtbij en is de kans dat we haar nog een keer tegen komen groot.
Mijn oudste zoon ( djyve 7 jaar) heeft het ook helemaal leuk gehad.
Het zit er dus bijna op, en ja stiekem gaan we je echt missen. Zelfs de hond is dol op je!


Lucas

Vanuit het ziekenhuis naar huis na een heftige bevalling.. wat te doen, zo spannend allemaal!
De bel ging en daar stond lieve Jenny!
Wat zijn wij blij met jou! Zo lief, zorgzaam en begripvol! Komen woorden tekort!

Bedankt voor alle lieve zorg zowel voor Lucas als mama! Wij hadden ons geen betere kraamzus kunnen wensen! Bedankt lieve Jenny, wij zijn je heel dankbaar voor alles!

Liefs van ons


Lux

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Jenny en Dionne. We konden door de goede zorgen alleen maar genieten van ons nieuwe gezin van 4. Ook onze oudste zoon Seth vond het een feestje als in de ochtend de deurbel weer ging. Heel erg bedankt voor deze fijne, bijzondere week!


Ivana

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met dank aan kraamzus Jorieke.

Onze oudere meiden kregen de aandacht en werden goed betrokken bij alles wat gedaan moest worden. Dat zijn nu echte grote zussen!

Het was een fijne ontspannen week. Dank je!


Tanja

Onze ervaring met KraamZus is super geweest! Patricia heeft ons ontzettend goed geholpen. De borstvoeding was een belangrijk punt en mede dankzij haar tips en tricks gaat dit hartstikke goed. Ons kleine groeit er lekker op! Zeker een aanrader.


Derk

Via deze weg willen wij Lisanne en Paula nogmaals bedanken voor de fantastische zorg die zij ons hebben gegeven in onze kraamweek na de geboorte van Derk!
Derk is geboren op 21-11-2019 in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn.

Veel liefs Karenina, Robin en grote broer Niek.


Fleur

We zijn super blij met Tjarda!! Je hebt ons fantastisch geholpen tijdens de eerste kraamweek bij ons thuis met onze mooie Fleur. Hartstikke bedankt voor je hele goede tips en adviezen!


Avery

Kraamzus Ashley maakte onze week nog mooier in deze bijzondere tijd. Niet alleen voor onze Avery, maar ook voor zijn grote zus staat Ashley klaar. Niets is teveel gevraagd en alles doet ze voor ons nu complete gezin. Lieve Ashley, bedankt voor alles. Je hebt onze week nog bijzonderder gemaakt!


Maeve

Toen wij na een aantal dagen ziekenhuis eindelijk naar huis toe mochten kwamen daar Sandra en Sharon aan.

Wat een top team!
Wij hebben een geweldige kraamweek gehad dankzij hun.
Eigenlijk zonde om die 2 uit elkaar te halen.
Zoveel tips, liefde en geduld ❤️

Nogmaals bedankt voor alles.

Liefs Jos, Michelle en Maeve


Puck

En toen stonden we daar, thuis na een heftige bevalling. In ons hand de mooiste dochter die je maar kon bedenken. Meteen was daar ook Angelique. Een luisterend oor en meteen een goede hulp. Als beginnende ouders waren we best goed voorbereid, maar wat hebben we nog veel dingen geleerd. Angelique was echt zo waardevol voor onze kraamwerk. Gezellig, respectvol, heel lief en meedenkend. Bedankt voor alles! Liefs Robin, Marit en Puck
Foto: Dit vond Puck van het afscheid! 😌