Archief


Saar

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze lieve kraamverzorgende Dionne!
We gaan haar missen.


Luna

Dit was super fijn dat Lia geeft deel genomen van onze familie wij missen haar enorm en zijn dankbaar voor alles !!!! Super bedankt


Shirin

Wij hebben een prachtige week gehad dankzij onze kraamzus Anita., we hebben veel geleerd van haar en ze was erg behulpzaam, en wist echt wat ze deed, kortom een topper, waar je mee kan praten en mee kan lachen.

Echt super bedankt voor de fijne ervaring, en dat we heerlijk konden genieten van onze kleine meid.


Jill Olivia

Onze dochter is ondertussen al 3 jaar maar nog regelmatig halen wij herinneringen op van de kraamtijd en van jullie fantastische kraamzus Melany. Wat was ze lief, behulpzaam, altijd een luisterend oor en we hebben zoveel van haar mogen leren! Tot op de dag van vandaag hebben we spijt dat we geen foto van haar met Jill hebben.. We hebben enkel haar stem op 1 filmpje!


Emily

We spent a very nice week with Linda, she is an energetic, great person, she helped me a lot and I learned a lot from her!


Damian

Wij hebben enorm genoten van onze kraamweek en van de goede zorgen.
Monique was een echte topper voor ons.


Emma

We had Anita during our kraam week, she was amazing and such a great help. She made us feel comfortable with finding our way with our new born.


Nouri

Fantastische week achter de rug met Jorieke! Dank voor de goede zorg. Liefs baby Nouri


Mae Stor

We hebben een geweldige kraamtijd gehad en missen Sonja nu al . De tips en trucs die we hebben gekregen en geleerd hebben ons een stuk zekerder gemaakt . En bovendien is Sonja een super lieve en gezellige vrouw die alles ziet .


Klaas

Ik heb een super goede, leuke maar vooral ook leerzame week gehad. Eén lieve kraamhulp die al lang in het vak zit, die mij en mijn partner veel heeft kunnen (bij)leren. Ik kijk terug op een geslaagde week.


Diya

Wij hebben een mooie leerzame kraamtijd achter de rug, dank aan Sandra Hoogland. Zij is erg goed in haar werk. Ze is deskundig, begripvol, geeft aandacht en erg lief! Zij doet dit werk met passie. Wij komen zelf van een spannende periode. Zij heeft ons erg goed ontvangen en overal mee geholpen. Zij heeft ook veel goede tips. Zij ontzorgde ons waardoor wij even mochten relaxen na spannende zwangerschap. Dankjewel Sandra!


Liam Langenberg

Natascha heeft ons echt een ontzettend fijne kraamweek bezorgd! Liam is ons eerste kindje en ze heeft ons ontzettend veel geleerd deze week. Ze is niet alleen een fijn persoon waarmee we goede en leuke gesprekken hebben gevoerd, ze wist ook precies aan te voelen waar ze nodig was. Ze heeft niet alleen mij (de moeder) goed verzorgd maar wist ook goed voor mijn man te zorgen waar hij dat nodig had en in het huishouden.
Vandaag zat onze kraamweek er helaas op. Ik heb het als zo ontzettend fijn ervaren dat ik emotioneel werd toen Natascha weg ging. Ik hoop dat iedereen zo’n topper als Natascha mag krijgen tijdens de kraamweek!


Ryan

Wij kunnen eigenlijk niet uitleggen hoe blij wij zijn geweest met onze kraamhulp Annemiek.
Wat een topper, lief, gezellig en duidelijk. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen in onze kraamweek. Annemiek, mocht het ons gegund zijn en we zouden voor nog een kindje gaan, kiezen we 100% weer voor jou! Nogmaals 1000x dank voor alles. Liefs, Rob, Daniëlle en Ryan


Mary-Louise

Wij hadden Dionne, ze was heel lief en zorgzaam. We hebben een hele fijne kraamweek gehad. We vonden het fijn dat ze er was en hoe ze alles gedaan heeft. Ze is echt super lief en goed in wat ze doet. Als er ooit een 2de zou komen zouden we haar met liefde weer willen. Ze is echt een aanrader. Het voelde als een 5-sterrenbehandeling zoals ze ons hielp in deze eerste week thuis na de bevalling.


Fenna

Super blij met de kraamzorg.


Falko

Heerlijke kraamweek gehad met een hele lieve kraamzus! Ook ons zoontje van bijna twee vond het heel gezellig en kwam zeker geen aandacht te kort!


Remco

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad❤️,
Onze kraamhulp Lisanne deed het super goed, en is een super leuke vrouw. Ze legde alles goed uit en wij vonden het super fijn dat ze er was.

Dankje wel!!!!
Ik zou haar en kraamzus zeker weer willen als we ooit een 2e krijgen


Quetô

Sandra heeft een hart van goud. Ondanks een intense start heeft zij ons een prachtige kraamweek gegeven. Dankjewel topper!

Liefs, Familie Zondag


Noud Liam van de Bovenkamp

Ik wil graag onze kraamverzorgster Sandra Hoogland in het zonnetje zetten. Wat een enorme topper is dat!
Een kraamweek met een gouden randje. We konden ons geen ontspannendere en leukere kraamweek bedenken. Zo ontzettend genoten en onwijs veel geleerd van Sandra haar kennis en adviezen, haar rust en kalmte, gezelligheid en weten waar de behoeftes liggen van het gezin en deze ook zien en meedenken. Ook haar creativiteit heeft onze kraamweek veel vreugde gegeven met veel mooie momenten. Een rolmodel, passie voor het vak.
Nogmaals dank dat je er was, werd zeer gewaardeerd. KraamZus boft met zo’n medewerker als jij!