Archief

Tadej

Wat een fijne kraamweek! Hele goede zorg die we door Ivona hebben gekregen. Bedankt!


Vince

Lieve Margot. Dankjewel voor de fijne kraamweek. Het is voorbij gevlogen! Wij hebben een hele fijne tijd gehad met jou als kraamverzorgster ook kregen we goede zorg voor onze anderen kindjes. 😊 het was een fijne week. Hier nog een lief fotootje van jou en Vince.


Nina

Margareth was onze fantastische kraamzorg!! We hebben een hele warme, praktische, nuchtere, betrokken ondersteuning van haar gekregen tijdens de eerste week van ons ouderschap. Ze heeft ons zo goed begeleid en klaargestoomd dat we met vertrouwen afscheid namen en het met alle tips, tricks helemaal zien zitten. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en wie weet tot ziens!!
Tim, Marieke en Nina


Boaz

We hebben met Jolanda een hele fijne én gezellige kraamweek gehad. Geen vraag was te gek, Jolanda stond continue voor ons klaar en speelde goed in op onze behoefte. Het hele huishouden ging gewoon door en zo ging alles eigenlijk vanzelf. Wij raden kraamzus zeker aan!


Abel

Wat hebben we een fijne kraamweek gehad! Dit dankzij Wilma en Melissa! Niet alleen waren ze er voor mij en Abel, maar ook voor de rest van het gezin. Ook het hele huishouden ging door. Op deze manier kon ik heel goed mijn rust nemen en me focussen op de baby! Een hele gezellige en fijne tijd met ze gehad. Ik raad kraamzus zeker aan 🙂


Djay

Heel aardig en attent. Professioneel.


Bram

Wij zijn met Wouda onze kraamweek gestart. Een hele lieve, rustige vrouw die ons op een fijne manier door de eerste middag heen hielp. Wij hebben haar dan ook als heel prettig ervaren. Bedankt Wouda!

De rest van de kraamweek kwam Margot ons helpen. Margot werkt keihard, geeft goede adviezen, helpt en biedt een luisterend oor daar waar dat nodig is, en was er niet alleen om ons te helpen met Bram, maar was er ook voor onze dochter Cato. We kunnen haar dan ook niet vaak genoeg bedanken en dus bij deze nog 1 keer: Lieve Margot, bedankt voor alles!


Âmine

Dankjewel lieve Margreet ! We zijn je enorm dankbaar voor onze mooie opstart!


Fadila Sabbagh

Wij hebben een geweldige kraamweek gehad door de hulp van… Jolanda 🌸


Lasja Ekelschot

Ik ben heel blij met de drie hartelijke en lieve vrouwen die bij ons thuis geweest zijn. Van Silvia, Wilma en Heidi, Heb veel geleerd. Gezellige sfeer was het. Bedankt jullie allemaal nogmals.

Succes verder en groetjes,
Ketevan (Keti) Tsiklauri


Luca en Noah

Wederom hebben we heel erg fijn gehad met Marije. Super lief, zorgzaam, meedenkend. Ze heeft ervoor gezorgd dat we een prachtige kraamweek hadden zonder stress.


Jackson

Wij hebben een super Fijne week gehad met Melissa, we hadden een pittige bevalling achter de rug van ons eerste kindje Jackson. Melissa was echt een steun in de week en t voelde ook erg vertrouwd! We zijn haar dan ook erg dankbaar voor alles wat ze ons bijgebracht heeft in deze week. Altijd spannend bij een eerste kindje, en dan is het alleen maar nog fijner als je een fijne kraamhulp hebt.

Bedankt Melissa Jackson was erg blij met je en wij ook!


Bo

Wat zijn we in de watten gelegd door Christine en deskundig begeleid! Wat een liefdevolle benadering voor onze zoon, voor mij en voor ons als gezin. Met (nog meer) vertrouwen gaan wij verder! Dank je wel Christine voor alles! Liefs van Micha, Lotte, Jip en Bo


Nomaé

Monique mocht, na 3 jaar, voor de tweede keer onze kraamweek doen. Drie jaar geleden bij de geboorte van onze zoon en nu bij de geboorte van onze dochter. Net als 3 jaar geleden, hebben we een super fijne kraamweek gehad dankzij Monique. Had het het niet anders gewild!


Meisje

We hadden al de goede reviews over KraamZus online gelezen en die waren meer dan terecht.
In aanloop naar de geboorte was er prettig en voldoende contact, ik had een idee wat ik kon verwachtte.
De kraamverzorgende was erg aardig en begaan met onze baby en ons. Verder had ze een ‘hands-on’ mentaliteit, ze pakte zelf allerlei taken op -ontzettend fijn. We missen haar nu al!


Samuël Elías

Beste KraamZus,

Wij zijn na de geboorte van onze zoon Samuël zó goed geholpen door jullie!
Nadat we 20 december om 20.00 thuis kwamen uit het ziekenhuis was er een half uur later al hulp aan de deur. Gerda heeft ons enorm op weg geholpen op die eerste avond. De volgende dag was Marja daar om ons verder te helpen. Wat hebben wij die hulp als geweldig ervaren. Wij zijn zo blij met al haar hulp en inzichten. Om het ons zo fijn mogelijk te laten hebben deed ze zoveel meer dan verwacht. Fijn in de omgang en fijn om een week in huis erbij te hebben. Het was zelfs jammer om haar weer te moeten laten gaan aan het eind van de week.

Al met al zijn we enorm tevreden met de service die geleverd is en hoe de communicatie is verlopen tussen ons en Kraamzus.

Hartelijk bedankt!

Liefs,
Zeger, Mira, Leo-Emilian en Samuël van Pelt


M.

Zeer tevreden over de kraamhulp in kwestie die ons geholpen heeft!


Liam

Lieve Wendy,

Vanaf het moment dat je binnen bent komen wandelen in ons huisje zorgde jij voor totale rust. Rust en orde in ons gezin maar ook in mijn hoofd. Mijn kijk op de kraamzorg is aanzienlijk veranderd. Je bent enorm positief ingesteld, lief en erg kundig. Naar mijn mening te kundig voor het vak maar dit heb ik je al meerdere malen uit gelegd. Je werkt met enorm veel passie en dat maakt jou jou. Ik heb geen moment getwijfeld aan je vele kennis en heb iedere dag, ondanks mijn eigen beroep, aandachtig naar je geluisterd en enorm veel van je geleerd. Vol zelfvertrouwen bewandelen wij ons nieuwe pad met baby Liam.

Bedankt voor alles.

Je bent enorm waardevol!

Liefs,
Familie van Dam


Soraja

Op 6 december verwelkomden we onze eerste dochter, Soraja. Onze kraamzus Tessa was buitengewoon capabel en bekwaam. Haar ondersteuning overtrof onze verwachtingen, met waardevolle tips voor ons als nieuwe ouders. De week met Tessa en onze kleine Soraja was bijzonder aangenaam en uiterst nuttig. Tessa ging goed in op onze vragen en bood waardevolle hulp bij het borstvoeden.


Jason

Super fijne kraamweek gehad met Jennie!
Ze heeft ons geweldig geholpen met Jason en dacht ook altijd met ons mee als we ergens niet mee uit kwamen.
Super lieve vrouw!