Geboren: Baby Willem en KraamZusje Keet

Wahoo! Verliefd, trots, blijer dan blij en dat geldt niet alleen voor ons als papa en mama… Baby Willem is geboren dus Keet is opeens een grote zus! De bevalling verliep weer razendsnel, thuis in ons sprookjeshuis terwijl Keet overal doorheen sliep. Het moment dat Keet met papa de slaapkamer binnenkwam was magisch. Wat een liefde en geluk!

 

Ook deze keer klikte het met onze KraamZus. Niet alleen vanwege de overheerlijke fruitcocktails die iedere dag voor me klaar stonden maar vooral omdat ze zo ontzettend lief was voor Keet. KraamZus Laura en Keet waren vier handen op een buik, helemaal toen Laura een heel bijzonder schortje uit haar tas toverde. Dat schortje ging om en de rest van de week niet meer af. En zeg nou zelf, het staat haar toch ook geweldig? Ik kreeg meteen wat aanwijzingen voor de borstvoeding van KraamZusje Keet. Want ze is immers al bijna twee…

Liefs Claartje

Over Claartje

Net zo avontuurlijk als mijn eerste bevalling was, is mijn leven. Zo trokken we - vriendlief Wim en dochter Keet (1,5) - tijdens mijn tweede zwangerschap 4 weken rond in Japan. Ik blog over mijn reizen op www.claarwasdaar.nl en werk als politieagente in Amsterdam. Thuis in Noord-Holland kom ik bij in ons sprookjeshuisje midden in het bos omringd door geiten, kippen, konijnen en poes Bloem. Gezien mijn grote liefde voor schrijven, vind ik het supertof om voor KraamZus te bloggen en andere prille mama’s en mama’s to be op de hoogte te houden van mijn avonturen en onzekerheden. Want ondanks mijn dappere voorkomen, maak ook ik me vaak genoeg zorgen of verwonder ik me over kleine dingen.

Alle blogs van Claartje →

Reacties op deze blog

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto’s groter dan 500kb!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *