< Terug naar overzicht

Boaz

Lieve Wendy,

Het is alweer 6 maanden geleden dat je bij ons binnenstapte. Nog steeds denken we zo vaak aan jou. Wat zijn wij jou dankbaar! Je hebt ons in de eerste week samen met ons fantastische mannetje Boaz, vooral geleerd vertrouwen in ons zelf te krijgen. Dat wat je ook doet je het met de beste bedoelingen en uit liefde doet het altijd goed is.

Wat heb je me geweldig geholpen met de borstvoeding en mijn lichamelijke herstel door mijn zware bevalling was het erg zwaar. Maar je haalde alles uit de kast om het toch te laten slagen.

Bovenal kunnen we ons jou gezelligheid herinneren, je gevatte grappige opmerkingen. Maar ook de goede en fijne gesprekken.

En dan nog het laatste compliment voor dat je niet meer kan zitten van alle veren;) Bij binnen komst was onze grote hond Dex nogal overdonderd van alles, waardoor hij jou probeerde te bijten toen jij hem wou aaien. Uiteraard schrok je daar heel erg van wat heel logische is. Door de week heen werden jullie steeds meer vriendjes en kwam Dex juist graag naar jou toe voor een aai.

Lieve Wendy bedankt voor alles , dat alles nu zo relaxt bij ons verloopt is mede dankzij jou! Hopelijk mogen we je nog eens in ons gezin verwelkomen.

Liefs,
Stefan, Sandra en Boaz.