< Terug naar overzicht

Elise

Op 1 Januari 2015 om 14:50 is onze dochter Elise geboren. Ondanks dat we alle voorbereidingen en planning hadden gemaakt om in het ziekenhuis poliklinisch te bevallen, is vanwege de heftige en snel op elkaar volgende weeën, Elise thuis in ons eigen ligbad geboren. Onze kraamzus Judith was ongeveer een half uur voor de geboorte bij ons. Ze heeft tijdens de bevalling mooie foto’s gemaakt van de hele gebeurtenis en ons met goede tips en aanwijzingen bijgestaan.
In de eerste dagen hierna heeft Judith heel veel van haar kennis met ons gedeeld en we hebben ontzettend veel van haar geleerd in de verzorging van onszelf en onze dochter. Dankzij haar goede en consequente begeleiding hebben we een goede start kunnen maken met borstvoeding die nu nog steeds loopt als een trein.
Judith ging heel leuk met Elise om en we voelden dat we een hele fijne klik hadden met haar. Daarnaast werden we allebei flink door haar in de watten gelegd met ontbijt op bed, heerlijke lunches en een aantal lekkere ovenmaaltijden.
Ook was Judith heel erg leuk met onze 2 honden. Ze werden overal bij betrokken (ook bij de geboorte zijn ze er continu bij geweest) en kregen ook de nodige aandacht van haar. Wij vonden dit heel fijn, want ze zijn een belangrijk onderdeel van ons gezin.
Kortom, Judith heeft ons een heerlijke kraamweek gegeven met haar zorg, kennis en betrokkenheid. Het was dan ook even slikken dat we na 8 dagen weer afscheid moesten nemen en we hebben haar hierna zeker gemist.
Judith, bedankt voor deze onvergetelijke week. Je bent een kanjer!!

In Eelde, Groningen