< Terug naar overzicht

Leyanne

De goede ervaring begon al tijdens de intake. Het was een prettig gesprek waarin werd aangegeven dat de conZulent laagdrempelig kon worden benaderd bij vragen. Dit was ook inderdaad het geval. Na het mailen van een aantal vragen belde de conZulent in plaats van terug te mailen, super! Ook het wijzigen van mijn wensen t.a.v. de KraamZus die ik op het laatste moment nog mailde was geen probleem, dit gaf een erg fijn gevoel.

Tijdens de kraamweek hebben we kennis gemaakt met KraamZus Klazina. Vanaf het moment dat ze binnenstapte pakte ze alles meteen als vanzelfsprekend op. Omdat de bevalling thuis niet wilde vlotten moest ik alsnog naar het ziekenhuis. Toen mijn man ’s avonds thuiskwam was alles netjes opgeruimd, gewassen en afgesloten. Het enige wat mijn man nog hoefde te doen was het ophangen van het wasgoed, erg fijn na zo’n hectische dag!

De volgende belde de KraamZus om te vragen hoe het ging en of er al zicht was op thuiskomt. Deze persoonlijke benadering heb ik als erg prettig ervaren, even laten weten dat er aan je wordt gedacht. Helaas mochten we diezelfde dag nog niet naar huis en werd dat pas de dag erna.
Bij thuiskomst een warm welkom door onze KraamZus. Maar ze pakte ook goed door en regelde meteen een aantal praktische dingetjes zodat we een goede start konden maken. We hebben tijdens deze kraamweek ontzettend veel geleerd van onze KraamZus en vele leuke gesprekken gevoerd. We hebben na de kraamweek met de spreekwoordelijke pijn in ons hart afscheid genomen van onze KraamZus. Dankzij de persoonlijk en laagdrempelige benadering hebben we een top kraamweek gehad, bedankt KraamZus!!