< Terug naar overzicht

Maes

Wij hebben een onvergetelijk kraamtijd gehad! met dank aan Sylvia van Kraamzus.

Vanaf het moment dat ze binnenkwam voelde het al goed en vertrouwd, en de kleine Maes was ook zeer tevreden, dit liet hij vooral merken door lekker comfortabel bij haar in de armen te liggen af en toe, en te lachen als de bel weer ging in de ochtend.

Sylvia gaf ons direct een heel goed gevoel, en heeft ons echt een fijne start bezorgd. Wij zijn haar erg dankbaar en zullen deze week zeker onthouden, en alle adviezen meenemen en toepassen.

Ik moest Maes aangeven bij de gemeente in Arnhem, echter was ik en een groot gedeelte van de schoonfamilie helaas getroffen door een buikvirus, dit was best pittig. Sylvia twijfelde niet en bood meteen aan met mijn vrouw mee te gaan zodat het toch goed zou komen.

Maes is ons eerste kindje dus het was voor ons allemaal nieuw, maar ik weet zeker dat door de afgelopen week, wij er helemaal klaar voor zijn om Maes een geweldig leven te geven.

Mochten wij ooit voor een tweede kindje gaan, zouden wij het geweldig vinden Sylvia weer te mogen ontvangen in ons huis.

Ik kan niets anders zeggen dan dat wij Kraamzus en ook Sylvia bij iedereen aanbevelen, onthoud alleen wel, ze is er voor u, maar zorg er ook voor dat ze zich die week lid voelt van het gezin, dat verdient ze…het is een topper!