< Terug naar overzicht

Mauro Delano

Op 16-06-2015 is onze Mauro geboren. Toen we min of meer gesloopt terug kwamen uit het ziekenhuis, stapte tegelijk met ons Kraamzus Ingrid Rietema binnen, die zichzelf direct nuttig begon te maken. Met lichte verbazing hebben we staan kijken met wat voor gemak ze zomaar ’thuis’ in ons huis was en lekker aan de slag ging.
De kraamtijd was een bijzondere maar ook spannende tijd, omdat wij totaal geen ervaring met babies hadden. Als ik ’s morgens vroeg, terwijl ik nog in bed lag, Ingrid weer hoorde rommelen in de keuken, was ik telkens weer opgelucht, dat we weer een nacht hadden overleefd zonder haar en ze er nu weer was om ons te helpen en alle vragen, tientallen per dag, weer kon beantwoorden.
Met veel geduld en herhaling legde ze ons alles uit, de verzorging van Mauro maar ook de taal van de babies, wonderbaarlijk hoe dat werkt! En doordat Ingrid ons zoveel uitlegde en leerde kregen wij alle zelfvertrouwen dat we nodig hadden om het na haar vertrek alleen te kunnen.
De tijd vloog voorbij en we kijken er met een heel goed gevoel op terug, dankzij de warme, gezellige en professionele zorg van duizendpoot Ingrid. Bedankt!

Regio: Friesland, Joure (meer over kraamzorg in Friesland)