< Terug naar overzicht

Nvt

Verschrikkelijke start.
Onder het mom van ” te veel babies geboren” konden ze mij geen kraamhulp bieden, Belachelijk !! Waarna ze vanuit eigen initiatief zelf maar even een andere organisatie hebben gestuurd. Zonder overleg stond er iemand van de concurrent bij mijn huis, Wet van privacy? Maar omdat ik ( inmiddels avond) geen hulp meer nodig had en gewoon rust wilde ( keizersnede) hebben wij met overleg met onze “nieuwe “kraamhulp de volgende ochtend afgesproken…. nou ze kwam mooi niet want ik werd gebeld door kraamzus dat de nieuwe kraamhulp zich had ziek gemeld. TOP! En vervolgens krijg ik de vraag …wat wilt u dat we voor u doen? Nou verdrietiger kun je een kraamvrouw niet krijgen op zn moment en heb toen in alle emotie het gesprek beëindigd. Later heeft mijn moeder contact genomen en is er vooralsnog een kraamzus gestuurd… deze heeft ons gelukkig goed geholpen. Maar ik kan niet spreken over een fijne kraam tijd.
Met het intake gesprek werden mij dingen beloofd die ze niet hebben kunnen waar maken. Op de dag van ontslag uit het ziekenhuis hebben zij wederom telefonisch dingen beloofd maar nooit kunnen waar maken.
Ik snap een te kort aan kraam hulp in het land en dat er veel babies geboren worden begrijp ik ook. Maar wat ik niet begrijp…..! WAAROM word mij dit niet eerlijk verteld hoe de stand van zaken zijn. Kwalijke zaak voor een organisatie die een 9 scoort.