< Terug naar overzicht

Skye Willy Vink

Anouk, wat een topper van een kraamverzorgster! Op 29 maart kwam Anouk om 15:00 uur bij ons aan. En het klikte meteen. Wat een spontane leuke meid. Natuurlijk hadden we meteen door dat ze niet uit de buurt kwam. Limburg wat een eind weg om heen en weer te rijden dachten wij. Maar nee gelukkig had ze hier een vakantiehuisje voor tijdelijk.
Één van de eerste dingen die Anouk vroeg was wat wil je dat er allemaal gedaan word aan huishoudelijke taken. Weet ik veel was mijn antwoord, het maakt mij niet uit kijk maar waar je aan toe komt. Nou ik kan je vertellen ons huis is nog nooit zo schoon geweest M’n vriend kwam de eerste ochtend naar de slaapkamer en zei: jeetje ze heeft zelfs m’n onderbroeken opgevouwen. (Nee dat doen wij nooit😜)
Elke ochtend stond ze lachend voor de deur en kwam ze met een brede smile m’n kamer binnen gelopen. Anouk wist echt alles, elke vraag die wij hadden wist Anouk te beantwoorden. Wauuw wat gaf dat een fijn gevoel. Voor Skye was ze super lief en legde alles super goed uit.
We hadden zo een super leuke band met haar, we konden echt heerlijk praten over van alles alsof we elkaar al jaren kende. Ik ben een persoon die dat heerlijk vind en was dan ook super blij dat Anouk ook zo was.
Wat ook nog vertelt mag worden is dat ze super creatief is. Ons huis stond vol met super leuke versierseltjes, En maakte van elk fruit hapje een hele creatie.
We hebben echt een heerlijke week gehad. Dankzij Anouk hebben wij deze week op een dikke vette roze wolk geleefd. Ik moest dan ook 100x slikken toen ze weer weg ging (en uit betrouwbare bronnen gehoord dat dat ook wederzijds was haha😄).
Anouk we hopen dat je de volgende keer weer onze kraamverzorgster bent. Maar we gaan nu eerst heerlijk genieten van ons kleine meisje😍
Je bent een topper

Heeeeel veeeel liefs uit Heerhugowaard,
Lotte en Veith

In Heerhugowaard, Noord-Holland