Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Heerhugowaard

Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. Het is zover! Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Wat een spannende en bijzondere periode is er aangebroken. Tijdens de kraamweek, maar ook nu ondersteunen wij je graag. Er moet in de aankomende tijd van alles geregeld worden en de kraamzorg is daar één van. Je bent op zoek naar de beste kraamzorg in Heerhugowaard. Fijne en professionele hulp. Een kraamtijd waar je later met warme gevoelens op terug kunt kijken. Hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Meld je met een gerust hart aan voor de kraamzorg van KraamZus in Heerhugowaard.

Kraamzorg Heerhugowaard – één kraamzus speciaal voor jou

Onze kraamzussen maken het verschil in de bijzondere periode van de kraamweek. De kraamzorg van een kraamzus is vertrouwd en dichtbij. Wij zorgen ervoor dat er een kraamverzorgende bij jou uit de buurt komt kramen. Een gezicht uit de regio die er de gehele kraamtijd voor jou is. Ook al assisteert ze bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Zij is een baken van rust waarbij je voor alles terecht kunt. Ze begeleidt jullie waar nodig en is er voor het hele gezin. Je kunt bij haar terecht met al je vragen, maar ook wanneer jij je verhaal kwijt wilt. De kraamtijd is een week om te herstellen, genieten en te wennen aan elkaar. Na de kraamweek hebben jullie het vertrouwen en de kennis om dit avontuur samen voort te zetten. Meld je voor de kraamzorg in Heerhugowaard van KraamZus aan voor de beste start voor jou en je kindje.

Aanmelden kraamzorg in Heerhugowaard

Heb je de ervaringen van de andere gezinnen op onze site al bekeken? Hier vind je een uniek inkijkje in de kraamweek. Hun geluk wordt met ons gedeeld. Lees hier hoe zij de zorg van een kraamzus hebben ervaren. Gun jezelf een kraamweek waarin je wordt verwend en waarna je klaar bent voor de toekomst. Meld je 24/7 online aan voor onze kraamzorg en dan regelen wij de rest!
Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

Ervaringen

Damian

Wij hebben enorm genoten van onze kraamweek en van de… Lees verder

Emma

We had Anita during our kraam week, she was amazing… Lees verder

Nouri

Fantastische week achter de rug met Jorieke! Dank voor de… Lees verder

Mae Stor

We hebben een geweldige kraamtijd gehad en missen Sonja nu… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier