Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Breda

Kraamzorg Breda is er voor jou als je zwanger bent en woonachtig in Breda en omgeving? Dan ben je bij KraamZus aan het juiste adres om jouw kraamzorg direct aan te vragen. KraamZus is een betrouwbare kraamzorgorganisatie. Onze kraamverzorgenden zullen er alles aan doen om je een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen, waarin je kunt genieten van het kleine wonder dat in je leven is gekomen.

Kraamverzorging

Breda, evenals omliggende plaatsen als Etten-Leur, Prinsenbeek, Bavel, Teteringen en Oosterhout zijn bekend terrein voor KraamZus. Onze kraamverzorgenden hebben al in heel veel gezinnen de kraamtijd mogen begeleiden. De kraamzussen zijn er voor jou, je kindje en de rest van het gezin en onze werkzaamheden bestaan uit het assisteren tijdens de bevalling en alle hulp in de eerste periode na de bevalling. We zorgen er voor dat het jou en je baby aan niets ontbreekt en helpen je op weg met goed advies over de verzorging van de kleine.

Borstvoeding

Vooraf bespreken we met je of je borstvoeding gaat geven aan je baby en als je hiervoor hebt gekozen, starten we hier al heel snel na de bevalling mee. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar zeker bij je eerste baby kun je hiervoor best wat hulp en advies gebruiken van deskundigen. Hierin kunnen wij ook iets voor jou betekenen.

Geef je geen borstvoeding aan je baby? Ook dan kunnen onze kraamverzorgenden je helpen bij het voeden van je kleintje.

Kraamzorg Breda aanvragen

Ook het aanvragen van zorg in Breda kun je snel en eenvoudig via onze website regelen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je vragen hebt. Hierbij kun je altijd contact met ons opnemen. Straks tijdens de kraamweek, maar ook nu staan wij al graag voor je klaar.

KraamZus: een vertrouwd adres

Ben je benieuwd wat anderen zeggen over de kraamZus? Lees dan ook eens de ervaringen van gezinnen waar onze kraamverzorgenden zijn geweest. Wij zijn heel trots op de positieve woorden die mensen over ons schrijven. Kwaliteit in de kraamzorg is voor ons dan ook van essentieel belang en een punt waar we onszelf continu willen verbeteren. Ons doel is om jou een onvergetelijke kraamtijd te geven waarin je heerlijk hebt kunnen genieten.

Ervaringen

Jill

Afgelopen week heeft Kyra ons in de watten gelegd tijdens… Lees verder

Freya

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Bente. Super… Lees verder

Jaxx

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Daisy! Super… Lees verder

Lilliana

A wonderful experience during the maternity week. Marly is a… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier