Kraamzorg in Eindhoven

Ben je zwanger en woon je in de omgeving van Eindhoven? Gefeliciteerd met je zwangerschap! Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je vast op zoek naar fijne kraamzorg. Zorg waar jij je veilig en goed bij voelt en waar je op kunt vertrouwen. Welkom bij KraamZus en wat fijn dat je een kijkje neemt op onze site. Wat een bijzondere en verwachtingsvolle tijd is er aangebroken. Een periode met veel veranderingen en een periode waar er veel geregeld moet worden, waaronder de kraamzorg. Wij nemen tijdens de kraamweek, maar ook nu al graag zorg uit handen. Wanneer jij kraamhulp van KraamZus ontvangt in Eindhoven ben je verzekerd van de meest fijne kraamzorg in jouw omgeving. Je kiest dan ook met een gerust hart voor onze kraamzorg in Eindhoven.

Kraamhulp van KraamZus Eindhoven

Onze kraamzussen zorgen dagelijks met al hun liefde en passie voor kersverse gezinnen. Zij kunnen niet wachten om straks aanwezig te mogen zijn bij jouw kraamweek. Voor heel even zijn ze onderdeel van jouw gezin en zorgen ze ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Dit kan van tevoren best spannend zijn… Een onbekend iemand toelaten in je huis. En dat ook nog eens in een week die al veelbewogen en misschien spannend is. Dit begrijpen wij heel goed, maar hier hoef jij je geen zorgen over te maken. De dames van de planning zorgen voor de perfecte kraamzus match! Nadat je bent ingeschreven voor onze kraamzorg wordt er contact met je opgenomen voor het intakegesprek. Dan komt er een conZulent langs met wie jij al jouw wensen kunt bespreken. Ze neemt alles met je door en bij haar kun je ook terecht met je vragen. Dit wordt allemaal genoteerd in jouw persoonlijke dossier. Op deze manier zorgen de dames van de planning ervoor dat er een kraamzus in huis komt die goed bij jullie past. Zo weet je dat je de meest fijne kraamzorg in Eindhoven en omgeving ontvangt.

Kraamzorg Eindhoven – fijne kraamhulp maakt het verschil

Onze kraamzorg is er niet alleen voor moeder en kind, maar voor het gehele gezin. Ook voor de andere gezinsleden kan het een ingrijpende gebeurtenis zijn. Tijdens de kraamweek kun je herstellen en bijkomen. Ze is er voor jullie, maar geeft jullie ook volop de ruimte om te wennen aan de nieuwe situatie. Ben jij benieuwd hoe andere gezinnen de kraamzorg in Eindhoven van KraamZus hebben ervaren? Neem dan een kijkje op onze site. Hier vind je bijzondere verhalen en hun ervaringen met onze kraamzorg bij jou in de buurt.

Kraamhulp in Eindhoven – kraamzorg op z’n mooist

Wat jouw vraag ook is tijdens de kraamweek. Geen vraag is te gek. Jouw kraamzus is er voor jou en staat je de gehele kraamperiode bij. Loop je ergens tegenaan, heb je een vraag over borstvoeding of ben je misschien ergens onzeker over. Dit is heel normaal en je kunt alles bespreekbaar maken met jouw kraamzus. Samen maken jullie er een fijne en gezellige week van. Ze levert de beste en meest professionele kraamzorg. Dit zorgt ervoor dat je later op deze bijzondere week met warme gevoelens terug kunt kijken.

Aanmelden kraamzorg in Eindhoven

Wanneer jij nog vragen hebt, kun je deze uiteraard altijd aan ons stellen! Al onze contactgegevens vind je hier. Grootse avonturen beginnen klein en onze kraamverzorgenden kunnen niet wachten om jullie de beste start te geven. Aanmelden voor kraamhulp in Eindhoven en omgeving kan heel gemakkelijk online. Dan hebben wij direct al de juiste gegevens in huis en volgt de rest vanzelf! Is jouw aanmelding definitief? Dan ontvang je automatisch en ben je er zeker van dat je de fijne zorg van een kraamzus ontvangt.

Alvast beginnen met wat voorpret? Download dan onze app in de Google Play of App store. Hier vind je allerlei handige informatie. Bijvoorbeeld informatieve blogs of instructievideo’s met kraamzus Liesbeth. Zij staat 24/7 voor je klaar met raad en daad over bijvoorbeeld borstvoedingshoudingen en het klaarmaken van de kruik.

Ervaringen

Jill

Afgelopen week heeft Kyra ons in de watten gelegd tijdens… Lees verder

Freya

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Bente. Super… Lees verder

Jaxx

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Daisy! Super… Lees verder

Lilliana

A wonderful experience during the maternity week. Marly is a… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier