Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Urk

Op zoek naar kraamzorg in Urk?

Je bent op zoek naar een fijne kraamzorg organisatie in Urk. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je bent op het juiste adres, want bij ons ben je er zeker van dat jij de beste zorg ontvangt en een kraamweek ervaart om voor altijd te koesteren. Jouw zwangerschap en de geboorte van je kindje is een spannende en bijzondere tijd. Een memorabele periode om nooit te vergeten en voor altijd te koesteren. Gun jezelf de fijne zorg van een kraamzus. Zij zorgt ervoor dat het jullie de best mogelijk zorg ontvangen.

Kraamzorg Urk – één kraamzus speciaal voor jou

Tijdens de kraamtijd komt er van alles op je af. Niet voor niets is  de mogelijkheid voor één kraamzus speciaal voor jou. Hoe fijn is het dat er één kraamverzorgende is die de hele week voor jou klaarstaat. Ook al heeft ze geassisteerd bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Zij is er de gehele kraamweek. Zij maakt het verschil in deze bijzondere periode. Kraamzorg van KraamZus in Urk is dichtbij en vertrouwd. Wij zorgen ervoor dat er een kraamverzorgende bij jou uit de buurt komt kramen. Een gezicht uit de regio. Hoe fijn is dat! Zij zorgt ervoor dat moeder en kind de best mogelijk start hebben. Maar ze is er niet alleen voor hun. Jouw kraamzus is er ook voor de rest van het gezin. De kraamweek is er om te herstellen, te genieten en te wennen aan het nieuwe avontuur dat voor de deur staat.

Aanmelden kraamzorg in Urk

Wij maken van jouw kraamweek een feestje en zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Meld je heel eenvoudig online aan voor onze kraamzorg. Dit kan 24/7 op een moment dat het jou uitkomt. Vergeet ook niet de ervaringen van onze andere gezinnen te bekijken. Zo krijg je een uniek inkijkje in de kraamweek die jou straks te wachten staat.

Heb je nog vragen? Dan kun je op werkdagen altijd contact met ons opnemen. Voor nu nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

Ervaringen

Rose

Wij hebben een heerlijke week gehad bij de kraamzorg met… Lees verder

Luca

Marjo is ontzettend betrokken. Ze doet haar werk vanuit haar… Lees verder

Jack

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Jolanda. Veel… Lees verder

Noud

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad mede dankzij Bea die… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier