Kraamzorg in Duiven

Ben je op zoek naar kraamzorg in Duiven en omgeving? Dan kun jij bij KraamZus terecht. Wij bieden persoonlijke kraamzorg door onze ervaren en betrokken kraamverzorgenden. Samen streven wij ernaar om jouw kraamperiode zo mooi mogelijk te maken.

De mooiste kraamzorg in Duiven

KraamZus vindt het belangrijk dat de band tussen jou en je kraamverzorgende persoonlijk en vertrouwelijk voelt. Daarom wordt je de gehele kraamperiode door één kraamverzorgende begeleid. Dit is volgens KraamZus het recept voor een fijne en zorgeloze kraamtijd.

Het kraamzorg traject begint altijd met een intakegesprek met één van onze conZulenten. Tijdens dit gesprek komt de conZulent bij je thuis in Duiven langs om kennis te maken. We hebben het met je over de bevalling en en vertellen hoe we in de kraamperiode te werk gaan. Dan weet je straks precies wat je te wachten staan. Verder kun je tijdens dit gesprek natuurlijk al je vragen stellen aan de kraamverzorgster.

Hoge klantwaardering

KraamZus doet er alles aan om jouw kraamtijd zo mooi en voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Benieuwd wat klanten allemaal over ons zeggen? Lees het hier.

Aanmelden kraamzorg

Op zoek naar de mooiste kraamzorg in regio Duiven? Meld je aan en we nemen snel contact met je op om jouw wensen door te spreken. Meld je hier aan.

Ervaringen

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers… Lees verder

Milou

Milou is ons 2de kindje maar eerste kindje dat bij… Lees verder

Boaz

Wij hebben zo’n ontzettend fijne kraamweek gehad met dank aan… Lees verder

Loyd

Wat is de kraamweek snel voorbij gegaan. Wij hebben een… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier