Kraamzorg Vaassen

Je bent op zoek naar kraamzorg waarbij jij je goed en vertrouwd voelt. Je wilt de beste start voor jou en je kindje en een onvergetelijke kraamweek. Dat snappen wij heel goed en onze kraamzussen staan dan ook voor jou klaar in Vaassen en omgeving. Kies met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus in omgeving Vaassen, want dan ben jij verzekerd van de beste kraamzorg.  

Kraamhulp van KraamZus 

Je bent in blijde verwachting, gefeliciteerd! Wat een spannend en mooie tijd is er aangebroken. Er komt veel op je af en er moet veel geregeld worden. Eén van die zaken is het regelen van de kraamhulp. Niet geheel onbelangrijk, want de kraamweek is een bijzondere tijd die je de rest van je leven bijblijft. Wij zijn er voor jou tijdens de kraamweek en voorzien je van de beste kraamzorg in Vaassen en omgeving. Tijdens deze week neemt jouw kraamzus alle zorg uit handen, zodat jullie optimaal kunnen herstellen en genieten. Ze zorgt voor moeder en kind en neemt ook een aantal huishoudelijk taken uit handen. Op die manier kun jij optimaal genieten waar het op dat moment om gaat: je nieuwe gezin.  

Kraamzorg van een kraamzus 

Wij werken met regionale teams uit Vaassen en omgeving, zodat jij kraamzorg van een kraamzus ontvangt bij jou uit de buurt. Vertrouwd en dichtbij tijdens een week waar er al zoveel gebeurt. Jouw kraamzus is er de gehele week. Je ontvangt dus de kraamzorg van één kraamverzorgende. Ook al is ze aanwezig bij je bevalling – thuis of in het ziekenhuis – jouw kraamzus is er voor jou. Naast de kraamzorg biedt ze ook een luisterend oor. Een kraamweek is intiem en dichtbij en onze kraamzussen kunnen niet wachten om van jouw kraamweek een feestje te maken.  

Aanmelden kraamzorg Vaassen 

Je kunt je online 24/7 bij ons aanmelden voor de beste kraamzorg in Vaassen en omgeving. Wil jij weten wat andere cliënten van ons vonden? Bekijk dan onze site en lees alle mooie ervaringen van ouders bij jou uit de omgeving. Ben je erover uit en wil je de fijne kraamzorg van ons ontvangen? Meld je dan hier online aan. Vergeet ook niet je cliënten portaal te activeren, zodat je altijd inzicht hebt in je gegevens! Wanneer de aanmelding is gelukt zal er een conZulent zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek.  

Ervaringen

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers… Lees verder

Milou

Milou is ons 2de kindje maar eerste kindje dat bij… Lees verder

Boaz

Wij hebben zo’n ontzettend fijne kraamweek gehad met dank aan… Lees verder

Loyd

Wat is de kraamweek snel voorbij gegaan. Wij hebben een… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier