Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Zevenaar 

Op zoek naar kraamzorg in Zevenaar?

Zwanger? Gefeliciteerd! Een spannende en bijzondere tijd is er aangebroken. Er moet van alles geregeld worden, waaronder kraamzorg. Hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus in Zevenaar. Wij zijn er voor jou.

Kraamzorg Zevenaar – een kraamzus, speciaal voor jou

Je wilt goed voorbereid zijn op de komst van je kindje. Onze kraamzussen zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Wij zorgen ervoor dat jij en je kindje de beste start hebben en dat jullie na de kraamweek klaar zijn voor dit nieuwe avontuur. De zorg van een kraamzus is er voor moeder en kind, maar ook voor de rest van het gezin. Zij staat jullie bij met raad en daad en ondersteunt waar nodig. De zorg van aan kraamzus maakt het verschil. En ook al assisteert zij bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Wij streven ernaar dat zij er de gehele kraamweek voor jullie is. Een baken van rust in een periode die toch al spannend en hectisch genoeg is. Vertrouwd en dichtbij, want binnenkort staat er misschien wel een kraamzus bij jou uit de buurt op de stoep.

Onze kraamzussen doen niets liever dan ervoor zorgen dat het een kraamweek wordt om nooit te vergeten. Een week waar je rustig het vertrouwen kunt krijgen dat jullie klaar zijn voor dit nieuwe avontuur. Misschien heb je dat gevoel nu nog niet, maar dat ben je wel. Onze kraamzus is er die week, speciaal voor jou. Meld je dan ook aan voor de kraamzorg in Zevenaar van KraamZus. Gun jezelf de zorg van een kraamzus.

Aanmelden kraamzorg Zevenaar

Heb je de ervaringen van onze andere gezinnen op de site al gelezen? Een uniek inkijkje hoe zij de zorg van een kraamzus hebben ervaren. Wanneer je nog vragen hebt of graag persoonlijk te woord wordt gestaan, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar. Wil jij de zorg van een kraamzus ervaren? Meld je dan heel gemakkelijk 24/7 online aan voor kraamzorg in Zevenaar. Wij regelen de rest. Wanneer jij kiest voor de kraamzorg van KraamZus ben je zeker van de beste start voor jou en je kindje.

Ervaringen

Charlie

Wat waren wij onzeker. Onze 1e vers van de pers… Lees verder

Milou

Milou is ons 2de kindje maar eerste kindje dat bij… Lees verder

Boaz

Wij hebben zo’n ontzettend fijne kraamweek gehad met dank aan… Lees verder

Loyd

Wat is de kraamweek snel voorbij gegaan. Wij hebben een… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier