Kraamzorg in Venlo

Op zoek naar kraamzorg in Venlo?  

Hey, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Grote kans dat je in verwachting bent en op zoek bent naar kraamzorg. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere en misschien wel spannende periode is aangebroken. Wij zijn er voor je wanneer je op zoek bent naar kraamzorg in Venlo. Zorg op maat met een persoonlijke touch, daar zorgt kraamzus voor. Wij zijn er vanaf het begin, want onze kraamzussen komen al assisteren bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. En wij vinden het heel vanzelfsprekend dat zij er dan de gehele kraamperiode voor jou is!  

Kraamzorg van KraamZus in Venlo 

Maar goed, je bent dus op zoek naar een kraamzorgorganisatie in Venlo die de beste en meest fijne kraamzorg levert. Stop met zoeken, want hiervoor zit je bij ons op het juiste adres. Onze dames kunnen niet wachten om van jouw kraamtijd een feestje te maken. Voordat het zover is, vindt er eerste een intake plaats met één van onze conZulenten. Zij neemt met jou door wat je straks van ons kunt verwachten. Bij haar kun je ook direct je vragen stellen en wensen doorgeven, zo bereiden we ons voor op de kraamweek. Na de intake zijn we up-to-date en is het wachten begonnen. En als je dan belt, dat het zover is, dan zorgen wij ervoor dat er een kraamzus uit de buurt van Venlo langskomt voor de kraamzorg. Een vertrouwd gezicht in een bijzondere periode die al met al best hectisch en spannend is. Zo kun jij je veilig en vertrouwd voelen; zij zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. En zij is er niet alleen voor moeder en kind, maar ook voor de rest van het gezin. Want de komst van een kindje betekent ook voor hun een grote verandering. En na de kraamweek, met haar goede zorgen en de kennis die je van haar hebt ontvangen, zijn jullie klaar om dit avontuur als kersvers gezin aan te gaan. Ze begeleidt je bij de start van dit nieuwe leven en na deze dagen zijn jullie er samen klaar voor. 

Kraamzorg Venlo aanvragen

Kies voor de goede zorg van een kraamzus en voor de beste kraamzorg in Venlo. Wil je alvast ervaren wat je straks kunt verwachten wanneer jij je aanmeldt voor de kraamzorg in Venlo van KraamZus? Neem dan eens een kijkje bij onze ervaringen. Hier vind je gezinnen bij jou uit de regio die je voor zijn gegaan. Zij geven een uniek inkijkje in deze bijzondere week. Ben jij er klaar voor om je aan te melden? Yes! En ben je nog niet zolang zwanger, geen zorgen. Des te fijner om alvast jouw aanmelding binnen te hebben, zodat we er rekening mee kunnen houden. Je aanmelden voor kraamzorg in Venlo gaat heel gemakkelijk en eenvoudig 24/7 online. En heb je vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Ervaringen

Luna

Nicole was onze steun en toeverlaat in onze kraamweek. Wat… Lees verder

Cléo

Na een nachtje ziekenhuis mochten we naar huis. Ted heeft… Lees verder

Djim

Lieve Kraamzus, Dankzij jullie fantastische kraamzus/verzorgster MarieJosé, en stagiaire Celine… Lees verder

Lyna Sophia

Wij hadden kraamverzorgster Loes♥️We hebben een hele fijne kraamweek gehad… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier