Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Huizen

Ben je op zoek naar kraamzorg in Huizen?

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Een bijzondere en spannende periode is er aangebroken. Er moet van alles geregeld worden en natuurlijk wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de komst van je baby. Eén van de zaken die geregeld moet worden is kraamzorg. Toevallig ben je hiervoor bij ons op het juiste adres! Wij doen niets liever dan jullie de beste start en zorg geven. Wil jij verzekerd zijn van de kraamzorg van KraamZus? Meld je dan online bij ons aan en gun jezelf de zorg van een kraamzus.

Kraamzorg in Huizen – meld je aan bij KraamZus

Je bent op zoek naar een fijne kraamzorgorganisatie in Huizen. Onze kraamzussen maken het verschil in de bijzondere kraamtijd. Ook al komt ze assisteren bij de bevalling – thuis of in het ziekenhuis. Zij zal er de gehele kraamweek voor jullie zijn. Daarnaast komt er een kraamzus bij jou uit de buurt. De zorg van een kraamzus is vertrouwd en dichtbij. Een gezicht uit de regio die er de gehele kraamtijd is. Een baken van rust in een periode die al spannend en hectisch genoeg is. Zo kun jij je veilig en vertrouwd voelen met de zorg van jouw kraamzus. Daarnaast is haar zorg er niet alleen voor moeder en kind, maar ook voor de rest van het gezin. Ze zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt én staat klaar voor ieder gezinslid. Zo wordt de kraamweek een tijd om te herstellen, te wennen en bij te komen. Wanneer zij na de kraamweek de deur achter zich dicht trekt, weet jij zeker dat jullie klaar zijn voor dit nieuwe avontuur.

Eén kraamzus, speciaal voor jou

En niet vergeten hè… De kraamweek is er ook om je te laten verwennen. Geef je over aan de goede en professionele zorg van jouw kraamverzorgende en geniet van alles wat er die week op je af komt. Zij is er voor jou met raad en daad, maar ook met een luisterend oor. Samen maken jullie er een feestje van!

Wil jij de kraamzorg van een kraamzus in Huizen ontvangen? Je kiest met een gerust hart voor onze zorg én meld je heel eenvoudig online aan. Nadat jouw aanmelding definitief is, ontvang je van ons een bericht en regelen wij de rest. Vergeet ook niet een kijkje te nemen hoe andere kersverse gezinnen de zorg van KraamZus in Huizen hebben ervaren.

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

Ervaringen

Damian

Wij hebben enorm genoten van onze kraamweek en van de… Lees verder

Emma

We had Anita during our kraam week, she was amazing… Lees verder

Nouri

Fantastische week achter de rug met Jorieke! Dank voor de… Lees verder

Mae Stor

We hebben een geweldige kraamtijd gehad en missen Sonja nu… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier