Kraamzorg in Amersfoort

Ben jij op zoek naar kraamzorg in Amersfoort?

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Wat een bijzondere en misschien wel spannende periode is er aangebroken. Een verwachtingsvolle tijd waar ook veel voorbereidingen getroffen moeten worden. Er moet van alles geregeld worden, zodat jullie straks klaar zijn voor de komst van je kleintje. Eén van die zaken is het regelen van kraamzorg. Deze ’taak’ op jouw to-do list kunnen wij voor je uit handen nemen, want wij zorgen voor de meest fijne zorg voor jou en je kindje. Vertrouwd en dichtbij. Zo kunnen jullie genieten van de beste en professionele kraamzorg in Amersfoort van een kraamzus. En tot die tijd… Vergeet vooral niet de genieten van deze reis.

Kraamzorg in Amersfoort van KraamZus

Wanneer jij kraamzorg in Amersfoort van een kraamzus ontvangt, ben jij verzekerd van een kraamweek waar jij later met een warm gevoel op kunt terugkijken. Voordat het zover is, wordt er contact met je opgenomen voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun jij je wensen doorgeven en alles bespreken met jouw conZulent. Zij staat voor je klaar en heeft antwoord op jouw vragen. Na dit gesprek zijn de voorbereidingen getroffen en zijn we in afwachting van de geboorte van jouw wondertje.

KraamZus Amersfoort – fijne kraamzorg maakt het verschil

Onze kraamzussen maken het verschil in die bijzondere kraamtijd. Niet voor niets is onze zorg vertrouwd en dichtbij, want wij zorgen ervoor dat er een kraamzus bij jou uit de buurt langskomt. Ze staat voor je klaar, ook tijdens de bevalling. Jullie kunnen je veilig en vertrouwd voelen in een periode die toch al spannend en hectisch genoeg is. Ze zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. De zorg is er niet alleen voor moeder en kind, maar ook voor de rest van het gezin. Niet alleen voor de moeder, maar ook voor de vader is het een ingrijpende gebeurtenis en een periode waar er veel verandert. Jouw kraamzus neemt letterlijk en figuurlijk de zorg uit handen en biedt een luisterend oor voor het hele gezin.

Heb je nog vragen?

Wanneer er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn over onze kraamzorg in Amersfoort kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kun je doen door te mailen, te bellen of contact met ons op te nemen via social media. Je vindt hier onze gegevens. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. Wist je ook dat wij een app hebben voor onze cliënten? Deze kun je downloaden via de App of Google Play Store en staat bomvol handige informatie! Zoals informatieve blogs en de instructievideo’s met kraamzus Liesbeth. Zij staat 24/7 voor je klaar met handige tips en tricks, zoals borstvoedingshoudingen en hoe je de kruik klaar kunt maken.

Inschrijven voor kraamzorg in Amersfoort

Je inschrijven kan heel gemakkelijk & snel online! Op deze manier hebben wij direct alle juiste informatie in jouw persoonlijke dossier staan. Is je aanmelding definitief? Dan ontvang je hier een bericht over én toegang tot jouw eigen KraamZus domein. Je kunt ook alvast bekijken hoe andere kersverse gezinnen onze zorg hebben ervaren. Lees hier hun bijzondere verhalen en hun ervaring met KraamZus en onze kraamzorg in omgeving Amersfoort.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op de rest van onze site. Hier vind je allerlei nuttige informatie over jouw zwangerschap, de bevalling, onze kraamzorg en het voeden. Voor nu nog een hele fijne zwangerschap gewenst!

Ervaringen

Tadej

Wat een fijne kraamweek! Hele goede zorg die we door… Lees verder

Vince

Lieve Margot. Dankjewel voor de fijne kraamweek. Het is voorbij… Lees verder

Nina

Margareth was onze fantastische kraamzorg!! We hebben een hele warme,… Lees verder

Boaz

We hebben met Jolanda een hele fijne én gezellige kraamweek… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier