Kraamzorg Veenendaal

Ben jij woonachtig in de omgeving van Veenendaal en in blijde verwachting? Gefeliciteerd met dit grootse wonder! Begin op tijd met de voorbereidingen en vergeet je ook niet aan te melden voor kraamzorg. Het is een geruststelling voor jezelf wanneer jij op tijd je kraamhulp hebt geregeld, zodat je er zeker van bent dat jij de beste zorg ontvangt na de geboorte van je kindje.  

Kies met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus. Wanneer jij kraamhulp van ons ontvangt, ben je ervan verzekerd dat je de beste kraamzorg ontvangt voor jou en je kindje.  

Kraamhulp van KraamZus 

Onze kraamzussen kunnen niet wachten om van jouw kraamweek een feestje te maken. Daarnaast is het ook een week om te herstellen en te wennen aan de nieuwe situatie. Ze legt je in de watten en zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Ze neemt letterlijk de zorg uit handen, zodat jij je op het enige kunt focussen wat op dat moment telt. Niet alleen biedt ze jou een luisterend oor, maar ook je partner wordt niet vergeten tijdens de kraamweek. Ook voor de partner is het een intensieve en spannende periode.  

Kraamzorg in Veenendaal en omgeving – dichtbij en vertrouwd 

Er zal tijdens de kraamweek een kraamzus langskomen die uit Veenendaal en omgeving komt. Zo is er een kraamverzorgende bij wie het al snel vertrouwd voelt. Daarnaast is zij de gehele kraamweek aanwezig. Ook al is ze aanwezig bij je bevalling – thuis of in het ziekenhuis – kraamhulp van KraamZus is er vanaf het begin tot het eind van de kraamweek. De professionele kraamzorg van KraamZus  in Veenendaal en omgeving maakt het verschil tijdens de kraamtijd.  

Woon jij niet in Veenendaal, maar in de omgeving van Veenendaal? Dit is ook geen probleem, want ook bij jou thuis zijn wij graag onderdeel van dit wonder.  

Aanmelden kraamhulp van KraamZus  

Heb je ook al verder gekeken op onze site? Hier vind je ervaringen van andere cliënten uit Veenendaal en omgeving. Zo kun je lezen hoe anderen onze kraamzorg hebben ervaren. Via onze site kun jij je ook 24/7 online aanmelden voor onze zorg. Is de aanmelding gelukt? Vergeet dan niet onze app te downloaden voor handige informatie.  

Heb jij nog vragen? Mail ons dan gerust naar info@kraamzus.nl 

Ervaringen

Luca en Noah

Wederom hebben we heel erg fijn gehad met Marije. Super… Lees verder

Jackson

Wij hebben een super Fijne week gehad met Melissa, we… Lees verder

Bo

Wat zijn we in de watten gelegd door Christine en… Lees verder

Nomaé

Monique mocht, na 3 jaar, voor de tweede keer onze… Lees verder

Schrijf je in bij KraamZus

  • Eenvoudig online inschrijven in een paar minuten.
  • Persoonlijk intakegesprek waarbij jullie wensen voorop staan.

Door te klikken ga je naar het inschrijfformulier