Kraamzorg LiemersCare

Je bent in verwachting. Wat een spannende en mooie tijd is er aangebroken! Gefeliciteerd met de komst van je wondertje. Wij van KraamZus begrijpen dat je kraamzorg wilt ontvangen van een fijne organisatie, die niets liever doet dan jou de beste zorg te geven. Een kraamweek waar je met warme gevoelens op terug kunt kijken.

Kies met een gerust hart kraamzorg van KraamZus en Kraamzorg LiemersCare. In 2019 zijn wij al begonnen met het bundelen van onze krachten, maar sinds begin 2020 is het zover! Samen met Kraamzorg LiemersCare kunnen wij nog meer gezinnen een fantastische week bezorgen. Woon jij in Gelderland? Dan is de kans groot dat een kraamverzorgende van Kraamzorg LiemersCare er is tijdens jouw kraamweek. Stuk voor stuk lieve, ervaren en kundige kraamverzorgenden die niet kunnen wachten om onderdeel uit te maken van deze bijzondere week.

Maar het belangrijkste blijft hetzelfde; de mensen en kraamverzorgenden die bij LiemersCare werken! Ben jij nieuwsgierig geworden naar het verhaal van KraamZus, bekijk dan onze kraamzorg pagina!

Woon jij in Gelderland en wil jij dat onze toppers er zijn tijdens jouw kraamweek? Vergeet je dan niet aan te melden! Weet je niet zeker of wij zorg leveren in jouw woongebied? Dit kun je controleren via de postcode checker!

Aanmelden