Kraamzorg Midden Nederland

 

Samen sta je sterker! KraamZus heeft met Kraamzorg Midden Nederland haar handen ineen geslagen. Samenwerken en elke dag meer dan 100% geven om het mooiste vak ter wereld te kunnen uitoefenen: de kraamzorg! Kraamzorg Midden Nederland heeft meer dan 25 jaar ervaring en alle meiden in het team zijn stuk voor stuk gepassioneerd en trots dat ze misschien wel bij jou aanwezig kunnen zijn tijdens de kraamweek. Een bijzondere week waar zij met al hun kennis en ervaring jullie een fantastische week geven. Een week waar je met een blij en gerust gevoel op terug kunt kijken. Want na onze ben jij er klaar voor om samen met jouw nieuwe gezin dit avontuur aan te gaan.

KraamZus en Kraamzorg Midden Nederland vullen elkaar perfect aan. Samen met Kraamzorg Midden Nederland geven wij nog meer gezinnen de beste zorg in een nog groter gebied.

Weet jij niet helemaal zeker of onze kraamverzorgenden ook zorg in jouw regio leveren? Bekijk dit dan hier! Je kunt je ook direct aanmelden voor onze zorg door op onderstaande button te klikken.

 

Aanmelden