Archief

Mees

We hadden geen betere kraamzorg kunnen treffen met Saskia! Lief voor Mees en Frenkie, gezellige sfeer en medisch goed onderlegd. Vanaf moment één voelde het vertrouwd. Iedereen is gek op je! Bedankt tante Sas


Luna

geweldige hulp, advies bij elke stap, zeer goede hulp bij huiswerk, alles 100% uitgelegd


Day Dekker

We hebben een top kraamweek gehad dankzij onze kraamhulp! Ze doet het werk met liefde, passie en weet waar ze over praat. Ze is respectvol en betrouwbaar.


Sander

Bedankt kraamhulp Kyra voor alle goede zorgen en de fijne kraamtijd! Wij hebben genoten. Je bent een enthousiaste, lieve en vernieuwende kraamhulp die graag haar kennis en expertise deelt.
Bedankt!


Sofien

Wat een top kraamweek. Hennie heeft enorm veel kennis. Zonder haar was de borstvoeding niet gelukt!! Ze is eerlijk en oprecht en heeft een vooruitziende blik. Iemand van goud die je moet koesteren! We hebben echt een heerlijke week gehad, fijn om een kraamweek zo te ervaren! Ik gun iedereen een Hennie!!


Sophie

Wij hebben een super kraamweek gehad. Dit hebben wij vooral te danken aan onze kraamverzorgster Geanne, die zich volledig aanpaste op de wensen van ons gezin. Geanne heeft ons heel veel geleerd en ondersteund waar nodig. Dankzij haar hebben wij ons echt kunnen focussen op onze dochter en wij zijn haar heel erg dankbaar.


Lotte

Fijne kraamweek gehad! Judith deed dit geweldig en zorgde goed voor ons. Grote zussen mochten overal mee helpen en voelden zich echte kraamzussen.


Luca

Trinie was onze kraamzorg echt een supper leuke lieve vrouw ze heeft ons goed geholpen en behandelt jammer dat ze al weer weg is !


Mateo

Na de geboorte van onze zoon Mateo kregen wij elke dag kraamzus Lienke, ondanks de drukte in de Kraamzorg hebben wij haar elke dag gehad de volledige uren. Lienke heeft mij echt goed geholpen met de borstvoeding op gang te brengen. Totaal geen druk erop gelegd en gewoon we kijken met de dag, dit deed ze super fijn.
Wij hebben het ontzettend gezellig gehad met haar en ze deed het super met onze dochter die even moest wennen aan de nieuwe situatie. We voelden ons enorm thuis met haar. Lieve Lienke heel erg bedankt voor je geweldige hulp en goede zorgen. Je bent een echte topper…


Robbin

Petra en Lysanne, Dank voor alle goede zorgen in onze bijzondere kraamtijd. Ook al kijken we uit naar de nieuwe fase die nu gaat aanbreken, gaan we jullie ook echt missen! Onze kleine jongen is in een paar dagen zo goed op weg geholpen, dat hij van een grensgeval met gewichtsverlies naar boven zijn geboortegewicht is gegaan op de laatste dag! Met als resultaat: tevreden baby en tevreden ouders.


Tijn

Wij hebben met Judith een hele fijne kraamweek gehad. We hebben genoten van haar enthousiasme, eerlijkheid en goede zorg.


Thomas

Tijdens onze kraamweek kregen wij hulp van kraamzus Judith. Omdat ik Judith al heel lang ken was dit voor ons een extra speciale week. Vanaf de bevalling is ze erbij geweest en heeft ze fantastisch voor ons gezorgd. We hebben mede dankzij haar een hele mooie kraamweek ervaren. Veel geleerd, veel kunnen knuffelen en ons geliefd gevoeld. Ik ben enorm blij dat wij deze week met haar hebben mogen beleven en had het niet anders gewild!


Elijah

Wij hebben het enorm getroffen met onze kraamtopper Anja!
Het was een hele gemoedelijke omgang wat wij zeer fijn hebben gevonden.
Anja is zeer vakkundig en heeft ons goed begeleid, ze was heel duidelijk en geduldig.
Anja is heel vriendelijk en gastvrij.
Een heel fijn mens!
Nogmaals enorm bedankt!


Jenna

We hebben een hele fijne en relaxte kraamweek gehad dankzij Marietje. Goede begeleiding, gezelligheid en elke dag een schoon huis en lekkere fruithapjes.


Sam

Wij hebben een hele fijne hulp gehad aan Geralda. Zij heeft ons goed geholpen met het opstarten van alles, had veel kennis en ervaring met borstvoeding en was super lief voor onze oudste dochter! Ontzettend bedankt voor alles Geralda!!


Leya

Lieve Marietje,
Bedankt voor je hulp afgelopen week. Ondanks dat dit ons derde kindje is, was het onze eerste echte kraamweek. In plaats van alleen te doen wat je volgens het boekje moest doen, heb jij veel meer gedaan. Je bent een mooi mens. Dank je wel voor alles.


Rayan Noah

Wij zijn op 06 oktober 2022 trotse ouders geworden van Rayan Noah. Op 07 oktober stond onze kraamzus Agnes voor de deur. Wat een warmte en wat een fijn gevoel gaf ze ons op het moment dat ze de voordeur instapte. Haar expertise, geduld en hart van goud heeft er voor gezorgd dat wij samen met onze oudste zoon Zayn kunnen terug kijken naar een geweldige kraamweek. Zoals ik vaker deze week heb gezegd: “ iedere kraamvrouw heeft een Agnes in haar leven nodig.” Lieve Agnes, je bent een topper en zit voorgoed in ons hart.


Jesse

Wij zijn 1 september trotse ouders geworden van onze mooie zoon Jesse. Wij hebben hulp gehad van Siepy en we zijn naar enorm dankbaar. Ze heeft ons perfect geholpen. Ze zorgde voor het huishouden, zorgde goed voor de mama en voor de kleine Jesse. Gaf heel veel tips en gaf ons het vertrouwen dat we dit konden. We voelden ons enorm geholpen en gesteund door haar. Als je in de buurt van Heerenveen woont, dan hoop ik dat je Siepy als kraamhulp krijgt. Heel erg bedankt, Siepy!


Thomas

Wij mochten genieten van een heerlijke vertrouwde kraamweek met onze lieve Trijnie, en het was erg bijzonder 5 x komen in het zelfde gezin! Iedereen vond dit erg bijzonder! De kinderen vinden het erg leuk. En ons gezin is nu compleet!#kraamzus jullie zijn toppers en bedankt voor deze mooie tijd met Trijnie!


Noah

Lieve, lieve Judith,

Wat hebben we een bijzondere week gehad met jou als onze kraamhulp. We hebben heel veel liefde, kennis, kunde en gezelligheid ervaren en vonden het ook erg jammer om je te zien gaan. Marijn en ik voelden ons na een week met jouw hulp zelfverzekerd genoeg om de zorg van Noah zelfstandig aan te kunnen, maar je had wat ons betreft nog wel weken mogen blijven. Wij vinden het allebei heel bijzonder hoe je in zo’n korte tijd zo’n speciale band kan opbouwen met iemand. Je bent een warm mens en het afscheid viel ons dan ook zwaar.

Het gaat heel erg goed met Noah, hij groeit als kool!

Judith je bent een topper! Mochten wij in de toekomst een broertje of zusje verwachten voor Noah zouden we het erg fijn vinden als je dan weer bij ons thuis zou kunnen komen.

Liefs,

Marijn en Jeanine Moes