Archief

Lynn Noëlla

Op 29-9-2019 is Lynn Noëlle geboren. Wij hadden Yvette als kraamzus, wat een ontzettend lieve en goede kraamzus. We konden met haar lachen en hadden heel veel aan haar hulp. Ze heeft ons goed op weg geholpen en zijn haar dankbaar voor een onvergetelijke kraamweek.
Namens ons bedankt Yvette voor de gezelligheid en je hulp.

Groetjes familie Zandvoort


Kraammarkt Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Zaterdag 2 november wordt in de centrale hal van het WZA weer de grootste kraammarkt van het Noorden gehouden! KraamZus staat klaar voor iedereen die meer wil weten over onze warme en professionele kraamzorg. Kom je gezellig kennismaken? Daarnaast zijn er stands met diverse producten voor zwangeren, jonge moeders en baby’s. En ook voor (toekomstige) vaders, opa’s & oma’s en overige geïnteresseerden zijn er veel leuke stands met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes. De kraammarkt van het WZA is in afgelopen tien jaar uitgegroeid tot hét kraamevenement van het Noorden!

Locatie: Wilhelmina Ziekenhuis Assen
Tijd: van 10:30 – 15:00

 


Ouder en Kind Beurs

Op woensdag 23 oktober gaat de Ouder en Kind Beurs on tour naar het centrum van Assen, ze sluiten dan aan bij de najaarsmarkt. De beurs zal plaatsvinden in winkelcentrum T Forum. Van het oude postkantoor wordt een activiteitenplein gemaakt met een grote knutseltafel en een leuk programma met doe activiteiten. Ook staan onze kraamzussen voor je klaar om je alles te vertellen over onze kraamzorg en kunnen ze antwoord geven op al je vragen. En als je je inschrijft voor onze zorg, krijg je een mooie Koeka swaddle cadeau.
Locatie: Winkelcentrum T Forum, Assen
Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Mezdi

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad met kraamzus Marietje. Ondanks de hitte zorgde Marietje voor een schoon en opgeruimd huis en onze dochters waren meteen dol op haar! Het was even wennen toen ze vertrok maar we hebben onze draai weer gevonden. Hartelijk dank voor de goede zorgen!


Mats Niek Worst

Wauw, wij kregen Marjan aan ons toegewezen. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd! Helaas zit het er na vandaag op. Na tien dagen kraamzorg. Helaas voor ons niet zo’n lekker herstel na een pittige bevalling.. maar wat is het dan fijn dat er iemand is die heerlijk kan koken, je huishouden keurig draaiende houd, zich ontfermd over de hele familie, een luisterend oor bood en veel aandacht voor ons allemaal had..
Marjan gaat voor je door het vuur! Steunt je in al je keuzes, staat achter je, luistert naar je, geeft fantastische adviezen en Leerde ons dat het goed is om je eigen gevoel te volgen. Dit doet ze met een gezonde dosis humor, haar nuchterheid, enorm veel liefde voor haar vak en super veel ervaring. Ze weet precies aan te voelen wanneer je je onzeker voelt, moe bent of wanneer je een schouder klopje nodig hebt.. en weet hier perfect op in te spelen.
Zelfs toen onverwachts mijn schoonzus ontslagen werd uit het ziekenhuis en wij het hele gezin uit nodigde om bij ons te eten. Bood Marjan aan om voor ons allemaal te koken. Ook Onze oom en tante zeggers die hier veel waren werden betrokken bij de dagelijkse verzorging van Mats, maar konden ook lekker hun eigen gang gaan..

Beste Zus, met die Marjan in je team hoef je nooit een ander weer! Zorg maar dat je haar houd! Want wij willen haar graag, mocht ons in de toekomst een tweede kindje gegund zijn, weer bij ons in de kraamweek hebben!

Marjan, wij kunnen je niet vaak genoeg bedanken!

Liefs,
Stefan, Lijanne en Mats


Novàn

Wat hebben wij ontzettend fijne dagen gehad met onze kraamzus Selma. Na een paar hectische weken in het ziekenhuis mochten wij Novàn mee naar huis nemen. Daar stond Selma voor ons klaar met couveuse nazorg. De ochtenden vlogen voorbij en jij gaf ons het vertrouwen dat het goed ging komen en leerde ons nog een praktische zaken rondom een premature baby. Lieve Selma jij bent onze kraamtopper en willen je alsnog heel erg bedanken.

Heel veel liefs en dikke knuffel,
Jermain, Lisa & Novàn


Emilia

Deze twee dames hebben ons zo fantastisch goed geholpen Met humor, veel liefde en heerlijk eten zijn wij ze tot op de dag van vandaag eeuwig dankbaar voor hun aanwezigheid in een behoorlijk pittige kraamweek..


Juule

Real heroes don’t wear capes.. 31 jaar geleden mocht ik, als mini kraamhulp, KraamZus Corrie helpen tijdens de kraamweek van m’n moeder & zusje Karlijn. Ongelooflijk maar waar, in de afgelopen vier jaar heeft Corrie het voor elkaar gekregen om ook de kraamzorg voor Noël (ons neefje), Teije, Vive (ons nichtje) en nu Juule te kunnen doen. Hoe geweldig bijzonder dat alle kinderen van ons en mijn zus de warme liefdevolle zorg van Corrie hebben mogen ontvangen. Corrie ontzettend bedankt voor alles!
Bas en Charlotte


Annechien

Dankzij kraamzus Marietje hebben wij de kraamweek als heel fijn ervaren en voluit kunnen genieten van onze dochter Annechien! Naast de lekkere ontbijtjes en fruitcreaties heeft ze ons veel informatie gegeven en vaardigheden aangeleerd om zo goed mogelijk voor onze dochter te zorgen. Ze heeft ons het vertrouwen gegeven om een goede papa en mama te kunnen zijn! 🙂

Bedankt Marietje! Liefs, Johan en Corry


Ouder en Kind beurs Assen

We vertellen je graag alles over onze kraamzorg bij de Ouder- en kind beurs in Assen. Een gezellige beurs, boordevol info en workshops voor jong en oud!

Locatie: Winkelcentrum ’t Forum van Assen
Tijd: 10:00-17:00 uur

 

 


Suus strijker

Een super week met Dorien gehad ! Wat een fantastische fijne week gehad ! Wij hebben genoten !


Nathan

20 december 2018 werd Nathan geboren. Heel tevreden waren wij met onze kraamzus Melanie. Ze wist antwoord op mijn vele vragen en zorgde ervoor dat de rust bewaard werd. Beter als dit hadden we het niet kunnen wensen, bedankt!


Baby, peuter- en kleutermarkt Assen

Op zaterdag 26 januari organiseert Bibliotheek Assen de Baby, peuter- en kleutermarkt. Dit jaarlijks terugkerend evenement is de markt voor (groot)ouders van kinderen in de leeftijd van nul tot zes jaar. Met tal van activiteiten, sfeervolle kraampjes en enthousiaste standhouders. Natuurlijk is KraamZus er ook om je alles te vertellen over onze kraamzorg! Meer info vind je op de site

Waar: Bibliotheek Assen, De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1 in Assen
Wanneer: Zaterdag 26 januari 2019, 10.00 – 16.00 uur


Evy

We hebben een heerlijke kraamweek gehad, dankzij de goede en lieve verzorging van Wanda en Yvette. Wat een schatten van meiden, ze hebben ons echt goed verwend, en onze zoon Kevin hebben ze verrast met een heus diploma, die prijkt nu in zijn slaapkamer, wat is hij er apetrots op!!! Heel erg bedankt voor de fijne week, en Yvette heel veel succes als officiële kraamzus. Wij vinden jullie kanjers!!!! Liefs, Peter, Renee, Kevin en Evy Enting.


Kraamverzorgende nachtdienst

KraamZus is een jonge groeiende kraamzorgorganisatie. We leveren zorg op maat met een persoonlijke touch. Wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden die voor ons in de nachten (tussen 0.00 en 8.00 uur) zorg willen verlenen. Je geeft deskundige zorg en ondersteuning op een persoonlijke manier.

Je treft voorbereidingen voor en assisteert bij de bevalling, zowel thuis als poliklinisch in het ziekenhuis. Je hebt aandacht voor de pasgeborene en de kraamvrouw. Je verzorgt, observeert en controleert beiden. Ook kun je worden ingezet voor een opstartzorg ’s nachts. Beide keren zorg je dat de gezinnen met goed vertrouwen de nacht verder ingaan waarna een collega kraamverzorgende de verdere kraamweek voor haar rekening neemt.

Ben jij de nieuwe kraamzus die we zoeken? En ben jij:

  • (bijna) in het bezit van een diploma Kraamverzorgende of Verzorgende IG niveau 3, met verbijzondering kraamzorg
  • in het bezit van een rijbewijs en auto
  • woonachtig in ons werkgebied
  • en heb je een flinke dosis enthousiasme?

… dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

  • een dienstverband voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband
  • regelmaat qua werktijden
  • een salaris conform FWG 40 cao Kraamzorg
  • met regelmaat bij- en nascholingen
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een werkomgeving met korte lijnen, waardoor het bij ons prettig werken is

Voorwaarde
Alle kraamverzorgenden van KraamZus staan geregistreerd in het kwaliteitsregister of dienen zich te registreren.

Meer weten?
Neem gerust contact op via vacatures@kraamzus.nl

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan nu door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Het is alleen zinvol om te solliciteren als je (bijna) gediplomeerd kraamverzorgende bent.

Solliciteren


Emilian

Van de ene op de andere dag veranderde ons leven opnieuw met een nieuw wondertje. Opnieuw een bijzondere ervaring.
Eenmaal thuis werden we verrast door een geweldig duo van de 2 kraamzussen; Yvette en Geralda.
Zij hebben onze kraamweek tot een groot feest gemaakt. Handige tips voor vader en moeder en lieve aandacht voor de grote broer en zus.
Wij kijken terug op een prachtige week , de start van ons nieuwe gezinnetje had niet beter kunnen beginnen.
Bedankt lieve meiden!


Kieran

Dankzij Judith hebben wij een prachtige kraamweek gehad! Bedankt Judith!


Lisa

3-11-2018 bevallen van een knappe dochter. Op 4-11-18 kwam Judith bij ons thuis. Vanaf moment 1 een super fijne week gehad!! Heerlijk genoten van haar gezelligheid en haar ervaringen!! Compleet op ons gemak gevoelt!! Onze oudste vond het geweldig om te mogen helpen met zijn zusje in bad doen. In een woord gewoon TOP!!!


Jayden

Op 27 augustus zijn wij trotse ouders geworden van onze 2de zoon jayden! Doordat wij bij onze oudste zoon door ziekenhuis opname geen kraamtijd gehad hadden waren we nu gespannen. Maar onze kraamtijd was super Dorien had een luisterend oor, erg lief voor onze oudste zoon en heel erg goed begeleid tijdens de kraamtijd! Hebben veel gelachen en gepraat! Na 8 dagen was afscheid moeilijk!!


Tess

Na 3 nachtjes in het ziekenhuis te zijn geweest konden we eindelijk naar huis. Thuis aangekomen was onze kraamverzorgster Beate er al snel. Dit was het begin van een hele fijne kraamweek!! We hadden het niet beter kunnen treffen met Beate. Ze was doortastend, zorgzaam, creatief, verrassend en ook ontzettend lief! Elke dag heeft ze ons weer geraakt. Voor ons een vrouw uit duizenden en helemaal passend bij ons gezin! Het was zelfs moeilijk en gek om na zo’n intensieve week weer afscheid van elkaar te nemen maar dat hebben we in ieder geval met een heel erg tevreden gevoel gedaan!