Archief

Julian

11 juni is onze zoon Julian geboren. Marietje kwam de bevalling begeleiden en kon ook de kraamweek blijven, super fijn! We kunnen niet anders zeggen dan; wat een ontzettend lieve vrouw! Ze heeft echt hart voor haar vak. Ondanks dat dit ons 3e kindje is heeft ze ons nog veel kunnen leren. En de lieve versierde fruithapjes sochtends ga ik nog wel missen! Wij hebben echt ontzettend genoten van onze kraamweek!


Kenan Mouhamed slama

Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd, met een super lieve kraamzorg.
Ook nam papa meer aan van onze lieve kraamzorg.
Dank je wel voor je tijd bij ons lieve Marietje. Helaas geen foto gemaakt in de kraamtijd. Maar weet dat er alleen maar liefde van onze kraamzorg naar ons was en terug 🩵🩷


Nina

Zondag nacht bevallen van ons kleine meisje en nog geen 1,5 uur later stond Marietje bij ons voor de deur. Marietje heeft alles geweldig aan ons uitgelegd.
Ze heeft ons onze basis gegeven in een week tijd wat een mooie prestatie is aangezien dit ons eerste kindje is en wij nog niet de juiste ervaring hadden. Van een baby vasthouden tot aan het wassen en afdrogen, Marietje heeft ons alle fijne kneepjes van het ouderschap weten te leren. En word het wat veel? Geen probleem dan schreef ze het voor ons op in een schriftje. Al onze zorgen zijn ontnomen! En wij kunnen nu met een gerust hart aan het nieuwe hoofdstuk in ons leven beginnen.

Wij willen Marietje hartelijk bedanken voor alle hulp en de gezellige week.
Groetjes
Tim, Naomi en kleine Nina


Tove Elin Okken

Lieve Marietje,

Wat waren we blij met jou als kraamverzorgster!
Je hebt ons goed verzorgd en hebben ook nog het een en ander geleerd van jou ook al kwamen sommige dingen weer naar boven van de eerste keer.
We hebben ook veel gelachen met elkaar en het voelde erg vertrouwd met jou.
Ook was je er niet alleen voor de baby en mij als kraamvrouw maar ook voor mijn man en andere dochter. En dat voelde erg fijn! Dankjewel voor de goede zorgen!
Ook vonden we het erg fijn dat we jou weegschaal wat langer mochten houden aangezien onze kleine meid was afgevallen.
Gelukkig gaat het nu de goede kant op sinds we overgestapt zijn op de Nutrilon.
Echt super bedankt voor de mooie kraamweek!
Je bent een top kraamverzorgster!😊

Alle liefs van De familie Okken❤️👨‍👩‍👧‍👧


Mees

We hadden geen betere kraamzorg kunnen treffen met Saskia! Lief voor Mees en Frenkie, gezellige sfeer en medisch goed onderlegd. Vanaf moment één voelde het vertrouwd. Iedereen is gek op je! Bedankt tante Sas


Luna

geweldige hulp, advies bij elke stap, zeer goede hulp bij huiswerk, alles 100% uitgelegd


Day Dekker

We hebben een top kraamweek gehad dankzij onze kraamhulp! Ze doet het werk met liefde, passie en weet waar ze over praat. Ze is respectvol en betrouwbaar.


Sander

Bedankt kraamhulp Kyra voor alle goede zorgen en de fijne kraamtijd! Wij hebben genoten. Je bent een enthousiaste, lieve en vernieuwende kraamhulp die graag haar kennis en expertise deelt.
Bedankt!


Sofien

Wat een top kraamweek. Hennie heeft enorm veel kennis. Zonder haar was de borstvoeding niet gelukt!! Ze is eerlijk en oprecht en heeft een vooruitziende blik. Iemand van goud die je moet koesteren! We hebben echt een heerlijke week gehad, fijn om een kraamweek zo te ervaren! Ik gun iedereen een Hennie!!


Sophie

Wij hebben een super kraamweek gehad. Dit hebben wij vooral te danken aan onze kraamverzorgster Geanne, die zich volledig aanpaste op de wensen van ons gezin. Geanne heeft ons heel veel geleerd en ondersteund waar nodig. Dankzij haar hebben wij ons echt kunnen focussen op onze dochter en wij zijn haar heel erg dankbaar.


Lotte

Fijne kraamweek gehad! Judith deed dit geweldig en zorgde goed voor ons. Grote zussen mochten overal mee helpen en voelden zich echte kraamzussen.


Luca

Trinie was onze kraamzorg echt een supper leuke lieve vrouw ze heeft ons goed geholpen en behandelt jammer dat ze al weer weg is !


Mateo

Na de geboorte van onze zoon Mateo kregen wij elke dag kraamzus Lienke, ondanks de drukte in de Kraamzorg hebben wij haar elke dag gehad de volledige uren. Lienke heeft mij echt goed geholpen met de borstvoeding op gang te brengen. Totaal geen druk erop gelegd en gewoon we kijken met de dag, dit deed ze super fijn.
Wij hebben het ontzettend gezellig gehad met haar en ze deed het super met onze dochter die even moest wennen aan de nieuwe situatie. We voelden ons enorm thuis met haar. Lieve Lienke heel erg bedankt voor je geweldige hulp en goede zorgen. Je bent een echte topper…


Robbin

Petra en Lysanne, Dank voor alle goede zorgen in onze bijzondere kraamtijd. Ook al kijken we uit naar de nieuwe fase die nu gaat aanbreken, gaan we jullie ook echt missen! Onze kleine jongen is in een paar dagen zo goed op weg geholpen, dat hij van een grensgeval met gewichtsverlies naar boven zijn geboortegewicht is gegaan op de laatste dag! Met als resultaat: tevreden baby en tevreden ouders.


Tijn

Wij hebben met Judith een hele fijne kraamweek gehad. We hebben genoten van haar enthousiasme, eerlijkheid en goede zorg.


Thomas

Tijdens onze kraamweek kregen wij hulp van kraamzus Judith. Omdat ik Judith al heel lang ken was dit voor ons een extra speciale week. Vanaf de bevalling is ze erbij geweest en heeft ze fantastisch voor ons gezorgd. We hebben mede dankzij haar een hele mooie kraamweek ervaren. Veel geleerd, veel kunnen knuffelen en ons geliefd gevoeld. Ik ben enorm blij dat wij deze week met haar hebben mogen beleven en had het niet anders gewild!


Elijah

Wij hebben het enorm getroffen met onze kraamtopper Anja!
Het was een hele gemoedelijke omgang wat wij zeer fijn hebben gevonden.
Anja is zeer vakkundig en heeft ons goed begeleid, ze was heel duidelijk en geduldig.
Anja is heel vriendelijk en gastvrij.
Een heel fijn mens!
Nogmaals enorm bedankt!


Jenna

We hebben een hele fijne en relaxte kraamweek gehad dankzij Marietje. Goede begeleiding, gezelligheid en elke dag een schoon huis en lekkere fruithapjes.


Sam

Wij hebben een hele fijne hulp gehad aan Geralda. Zij heeft ons goed geholpen met het opstarten van alles, had veel kennis en ervaring met borstvoeding en was super lief voor onze oudste dochter! Ontzettend bedankt voor alles Geralda!!


Leya

Lieve Marietje,
Bedankt voor je hulp afgelopen week. Ondanks dat dit ons derde kindje is, was het onze eerste echte kraamweek. In plaats van alleen te doen wat je volgens het boekje moest doen, heb jij veel meer gedaan. Je bent een mooi mens. Dank je wel voor alles.