Archief

Ishana

Wij hebben in onze kraamweek hulp gehad van Marije. Wat hebben wij een fijne week met haar gehad. Ze heeft ons zo goed geholpen en er echt doorheen gesleept! Super lieve vrouw die echt passie heeft voor haar werk. Ik zou Marije aan ieder gezin aanraden. Super bedankt Marije en wie weet tot ooit. Xx Melanie, Prabesh & Ishana


Regina Hubrin

Wat hebben wij een fijne en ontspannen kraamweek gehad! Marjo was gezellig bij ons. Ze legde alles goed uit. Bij mijn 1e is aan de borst laten drinken nooit gelukt, waardoor ik nu ook wel wat zenuwen/spanning had of het wel ging lukken. Marjo pakte dat heel goed op en ging er heel goed en rustig/ontspannen mee om. Met een goed resultaat want het is gelukt mijn dochter aan de borst te laten drinken! Verder was ze sociaal echt aan ons gematched, het klikte meteen goed. Ze ging ook leuk om met onze andere dochter. We vinden het jammer dat ze weer weg is. Marjo, heel erg bedankt voor de fijne week en je gezelligheid!


Nova

Bedankt voor alle fijne zorgen tijdens onze bevalling, en ook tijdens de kraamweek. Wat een rust straalde je uit, en bracht je over naar ons! Het is ons eerste kindje, dus we wisten niet helemaal wat te verwachten. We hebben erg veel gehad aan de hulp en alle zorgen! Bedankt voor alle fijne tips die we gekregen hebben. We zullen nog veel aan je denken.


Thijs

Op dag 3 van de kraamweek kregen wij kraamzus Marije (nadat er geen klik was en wat uitdagingen met de vorige kraamhulp en de gegeven uren zorg). Wat een zegen om haar in huis te mogen hebben tot het einde van de kraamweek. Ontzorgen is het kernwoord van de week waarin Marije goed aanvoelde hoe in ons gezin te passen en er een onvergetelijke tijd van gemaakt heeft. Het afscheid was bitterzoet, een lach en een traan maar volledig klaar voor het opvoed avontuur wat ons te wachten staat met ons kleine ventje. De kraamweek had een valse start gemaakt, maar de organisatie heeft dit helemaal goed gemaakt door Marije in te zetten <3


Mick

Wij hebben een ontzettend fijne week gehad samen met José.

Omdat Mick ons 2e kindje is wisten wij al veel, toch was het fijn om sommige dingetjes weer even op te helderen. Onze lieve dochter mocht overal bij helpen en werd door José ook overal bij betrokken.

Wij kijken terug op een ontzettend fijne week! Bedankt lieve José


Siem

Vorige week is ons vierde kindje geboren. Kraamzus Marije is voor de 2de keer bij ons komen kramen en wat was het weer vertrouwd!

Marije is echt een topper! Ze pakte alles op, de verzorging voor moeder en kind, de andere kinderen, het huishouden en ook de vader werd niet vergeten. Ze bied rust en vertrouwen en heeft veel kennis paraat!

Dankjewel Marije voor weer een heerlijke week waarin we echt hebben kunnen genieten en je ons zo fijn hebt ondersteunt.

Liefs,


Archie

Chanel voelde gelijk als onderdeel van ons gezin toen zij bij ons kwam als kraamhulp bij de geboorte van onze derde zoon. Ze was niet alleen een extra paar handen, maar ze bracht een positieve energie met zich mee plus heel veel advies en uitleg. Ze was heel professioneel, maar ook persoonlijk. We hebben haar aanwezigheid als zeer prettig ervaren en hebben zelfs nog nieuwe dingen van haar geleerd. Ze had daarnaast wat leuke creatieve activiteiten voor met onze andere zoontjes bedacht die daar enorm van genoten. Lieve Chanel, we gaan je onwijs missen en dankjewel voor alles!


Valentijn

Marije is een geweldige kraamzus. Bij alledrie onze kindjes heeft ze gekraamd en het voelt erg vertrouwd. Dank je wel voor de mooie tijd samen lieve Marije!


Kimaya Lolge

It was really a nice experience with all the support and guidance that we have received. Lot of useful information was provided to us, which is helping us to handle the kid more effectively.


Rubi

Wij hebben een geweldige week gehad met Christine. Vanaf het eerste moment voelde het goed aan en konden we alle vragen stellen. Met haar kunde heeft ze ons zoveel geleerd en voelde wij ons elke dag een stukje zekerder. Ze nam signalen heel serieus en zorgde ervoor dat wij hiermee aan de slag konden. Bedankt voor alles!


Rubi

Wij hebben een geweldige week gehad met Christine. Vanaf het eerste moment voelde het goed aan en konden we alle vragen stellen. Met haar kunde heeft ze ons zoveel geleerd en voelde wij ons elke dag een stukje zekerder. Ze nam signalen heel serieus en zorgde ervoor dat wij hiermee aan de slag konden. Bedankt voor alles!


Liv

18 mei ben ik bevallen van een prachtig meisje. Ik heb een hele fijne kraamweek gehad dankzij Wendy.
Voor de bevalling had ik best een rommel thuis gemaakt om de volgende dag alles een beter plekje te geven. Door de bevalling is dit niet gelukt. Wendy heeft ons geholpen om ons huisje weer helemaal netjes en op orde te krijgen en daar zijn wij heel dankbaar voor! Daarnaast heb ik het echt heel gezellig met Wendy gehad, het voelde gewoon alsof er een vriendin over de vloer kwam. Ook kon ik er meteen op vertrouwen dat mijn dochter in goede handen was bij haar.
Zelfs de rest van het gezin is ontzettend goed geholpen en verzorgd!

Lieve Wendy, wij zijn ontzettend dankbaar voor al je hulp. Ga zo door, wij gaan je missen.
Veel liefs, Romy, Kyan en Liv🩷


Maeve

Maandag 8 mei is onze dochter Maeve met een geplande keizersnede geboren. Dinsdag 9 mei mochten wij naar huis en al snel was onze kraamverzorgster Marije er. En wat waren we blij met haar vanaf moment 1! De klik was er gelijk en ze ging al snel aan het werk. Ook ons zoontje Roan van 2,5 reageerde super goed op haar, dat was super fijn! Mama en soms ook papa konden zo smiddags even lekker rusten en Roan en Maeve bleven dan bij Marije. Marije is echt geen stil zitter en heeft super hard gewerkt en ons super goed verzorgd. Bij ons zoontje geen kraamzorg gehad en nu pas besefte we wat we toen gemist hebben. We kregen goede begeleiding en tips van Marije, ons dochtertje kwam niet zo goed aan waardoor Marije 2 ochtenden langer bij ons bleef om haar gewicht goed te kunnen monitoren en ook dat was echt super fijn.
De kraamweek is nu voorbij maar heimwee naar de kraamweek heb ik al wel haha. Het was echt een super fijne kraamweek en Marije is echt een topper die ik elk gezin kan aanraden!


Laurens

05-01-2023 is ons eerste kindje Laurens geboren. Dit is alweer even terug, maar nu 4 maanden later kijk ik nog steeds met zo’n enorm fijn gevoel terug op onze kraamweek! Dit komt allemaal door Margo en Sharon. Ze hebben ons zo goed geholpen en dingen geleerd, zodat wij met een gerust hart voor Laurens konden zorgen. Ook toen het met de borstvoeding eerst niet goed ging, hebben ze me zo goed geholpen dat het daarna wel lukte en ik er ook echt van genoot. Ze zijn zo relaxed, lief en zorgzaam. Wauw! Mochten het ons ooit gegund zijn om een tweede kindje te krijgen, hoop ik oprecht dat ik een van hen (of het liefst nog allebei haha) weer terug krijg! Moesten echt wel even een traantje laten toen ze voor het laatst de deur uit gingen en we er toen alleen voor stonden. Maar dankzij hun hulp is dat helemaal goed gekomen. Zo onzeker als dat we voor hun komst waren, zo vol vertrouwen konden we naderhand voor ons zoontje zorgen.


Kehlani

Tijdens onze kraamweek hebben wij heel veel geleerd van deze prachtige vrouw op de foto. Wat een lieverd is zij zeg! Ze deed alles voor ons in huis en niks was teveel gevraagd, een heerlijk ontbijtje hier, wasjes, stofzuigen noem het maar op. Én ze maakt lekkere fruitcocktails. Ook bood ze een luisterend oor als wij dit nodig hadden. Dankzij haar goede hulp kunnen wij als gezin zelfstandig onze weg bewandelen.
Lieve lieve Wendy, als je dit leest wees super trots op jezelf en de passie die je volgt. God bless you!


Emmalynn

Onze dochter Emmalynn is op 11 September geboren.

Tweede dag van onze kraamweek vond kraamzus Tessa Emmalynn een beetje geel. Ze had aangegeven om een bloedtestje te doen. Helaas was de waarde te hoog waardoor we paar dagen in de ziekenhuis moest zijn. Contact is nog gebleven met Tessa wat heel erg fijn en behulpzaam is. Ik kon nog steeds om tips vragen.

Ik ben blij dat mijn kraamzus zo alert was en ben haar enorm dankbaar. Helaas hadden wij een korte kraamweek samen.
Met Emmalynn gaat alles gelukkig nu goed, ze groeit super.

Heel erg bedankt kraamzus Tessa! Je bent een topper.

Heel veel liefs, Emmalynn & Elleanor, Donovan en Deymi.


Max

Dag allemaal,

Wat hebben wij het super getroffen met onze zorgverlener Tessa! Door op onthoud in het ziekhuis moesten we in een sneltrein veel leren! Dit heeft Tessa super gedaan en heeft ook nog heel goed voor ons gezorgd!

Heel erg bedankt Kraamzus!


Zoë

Wij hebben heerlijk genoten van de week kraamzorg van Inge.
Wij hebben veel tips gekregen ondanks het ons 2e kindje is.
Ingen heeft ook veel voor ons gedaan in het huishouden zo als stofzuigen de was en ons bed alles waar ik na de bevalling niet aan dacht.
Bedankt voor de goeie hulp

Liefs kimberley rené Mason en de hond Boy


Nina Marianne

Wij hebben genoten van onze kraamweek met de allerliefste kraamzus Marije. Wij konden ons geen betere kraamverzorgster wensen!

Vanaf het eerste moment hadden we al gelijk een klik, dat was enorm fijn.

Mijn zoontje van 3 was ook helemaal weg van Marije en kon haar de hele week overal mee helpen, dat vertelde hij dan ook super trots!

Ze hielp ons enorm goed met de dagelijkse taken en met de verzorging van Nina en mij. Samen met onze zoon Daan is ze even naar buiten gegaan, zodat hij ook even 1 op 1 aandacht kreeg en wij even een momentje hadden met onze meiden.

Ik heb voor het eerst een kraamweek gehad waarbij ik echt mijn rust kon pakken. Heb de gehele week echt als enorm fijn ervaren en we missen haar dan ook nu enorm.

Mocht er een 4de kindje in de toekomst op de planning staan, dan hopen we echt dat wij Marije weer zullen krijgen als Kraamzus❤️.


Zoë

Opnieuw zorg ontvangen van Wendy. Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd. Wendy is zo betrokken, kundig en geeft ons zo veel vertrouwen in dat alles goed komt. Ze werkt met enorm veel passie en luistert echt naar waar wij als gezin behoefte aan hebben. Ze speelt goed in op de situaties in het gezin en was erg betrokken bij onze oudste waarbij ze ook bij ons gekraamd heeft. Wij zijn ontzettend tevreden en zouden kraamzus maar vooral Wendy bij iedereen aanraden. Dank je wel Wendy voor al je inzet, kennis, kunde, vaardigheden die je ons geleerd hebt en dank je wel dat je onze start als gezin van 4 nog mooier hebt weten te maken! Wij konden ons wederom geen fijner start wensen.