Archief

Djalina Cataleya

Wij hebben een heerlijke kraam week gehad met Jannie . Ze heeft het hartstikke leuk gedaan. Ze was ook superlief voor onze andere 2 dochters. Dus was echt een hele gezellige weekje.


Thijs

Voor ons derde kindje kozen we voor een andere kraambureau omdat we bij de andere kinderen niet ondersteboven waren van de kraamhulpen. We kregen van Kraamzus een engel in huis! Jannie was geweldig voor het hele gezin. Zorgzaam, meedenkend, positief en elke dag opgewekt daarbij heeft het huis heeft er nog nooit zo schoon uit gezien;-) ze had zo nog een week mogen blijven! Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan een onvergetelijke kraamweek. Bedankt!


Mees

Toch wel even gek.. één van je beste vriendinnetjes al kraamverzorgster.. Een hele bewuste keus maar gaat dat goed?.. Ja! Dat bezorgd je de beste kraamweek die je je kunt voorstellen! Arianne is zó lief geweest voor Mees, maar ook voor zijn grote broers Daan & Luuk. Ze is een keiharde werker (zelfs tijden 42graden..). Maar ook de organisatie van KraamZus is super, een kaartje met de felicitaties voor de geboorte van onze lieve Mees. Derde kindje voor ons, maar dat nog nooit meegemaakt. Zo lief! De jongens kregen aan het einde zelfs een diploma van onze lieve kraamzus. Wij hebben genoten van een fantastische kraamweek, dank je wel lieve Arianne❤️!


Melle

Wij hebben echt een hele fijne tijd gehad met Jannie. Jannie is lief, zorgzaam, heeft veel kennis van het vak en had altijd alles op orde. Het huis was spik en span, Melle was altijd spik en span maar ook werden wij als gezin werden volledig vertroeteld. Ze kan ook erge lekkere fruithapjes maken.

Ik had geen betere kraamhulp kunnen wensen. We missen haar nog steeds.

Familie Visser uit Marknesse


Yara

Een super fijne kraamweek gehad. Wat zijn wij verwend door Jantiena. Jantiena was nog maar net klaar met de opleiding maar deed het super! Onze oudste dochter was gek op haar en stond Jantiena dan ook smorgens al lachend op te wachten!

Jantiena bedankt voor de fijne week!!!


Milo

Na 2 dagen vertoeven in het ziekenhuis ivm een keizersnee mochten wij op 27 juni onze kersverse zoon mee naar huis nemen. Thuis aangekomen stond kraamzus Cora ons op te wachten. En laat ik heel eerlijk zijn, wat zag ik er tegenop om een vreemde zo lang om mij heen te hebben!

Maar Cora, je was geweldig! Vanaf het eerste moment voelde het al vertrouwd en ging je je eigen gang. Je was niet beroerd om ons aan te spreken en tips en trucs te vertellen. Ook zat je om complimenten niet verlegen. Cora we hebben een geweldige kraam werk gehad door jou en we missen je nu al!

Heel veel liefs,

Mike, Tahnee en Milo


Yara

Wat hebben wij een onwijs leuke kraamweek achter de rug met Madelon. Ons eerste kindje mee naar huis nemen is toch een beetje spannend maar Madelon heeft ons er fantastisch bij geholpen. Van heerlijk fruit maken voor de mama naar papa leren hoe ze in bad moet. Wij hadden onze eerste week met onze dochter Yara niet beter kunnen beginnen. Bedankt Madelon!


Bram

Jannie was geweldig! We hebben een heerlijke kraam week gehad, zowel mamma als pappa konden goed wennen aan de nieuwe situatie door de goede begeleiding en de adviezen van jannie! Daarnaast maakt ze van elke dag een feestje.


Emily

Op 15 februari is onze dochter en zusje Emily geboren 🙂 Wij zijn intens gelukkig met onze lieve kids! Dankzij Dormeshia hebben we een geweldige kraamweek gehad! Dormeshia is een ontzettend lief, betrokken, behulpzaam, sociaal, en gezellige dame. Elke dag was een feest met haar! Onze zoon van bijna twee voelde zich meteen vertrouwd bij Dormeshia en was ontzettend blij als zij kwam, Samen grapjes maken, zijn zusje in badje doen, auto’s kijken en boekjes lezen ontzettend gezellig

Lieve Dormeshia, bedankt voor alles!
We zijn heel blij met jou, je krijgt van ons een 10!
Heel veel liefs van ons en een dikke knuffel van Anthony & Emily


Bas

Wat een super kraamweek hebben wij gehad dankzij Jenny.
Na een keizersnede thuis gekomen na 1,5 dag en alles was nieuw voor ons.
Jenny gaf rust, een vertrouwd gevoel en was super lief voor ons! Jenny heeft ons heel veel geleerd!!
Jenny is heel gezellig en heeft papa en mama echt in de watten gelegd! Het was zo fijn dat Jenny er was.


Romy

Wij kregen 2 hele fijne mensen over de vloer deze week. Willemijn en stagiere Bridget waren er hier. Ze namen echt tijd voor je. Ze waren precies de mensen die we nodig hadden deze week. Veel obstakels gehad en ze sleepten ons er echt doorheen.
We hebben veel geleerd van hun en goede handvaten gekregen.
In een woord GEWELDIG.
Had geen betere kraamweek kunnen wensen.


Elea

Wij hebben een leerzame & gezellige kraamtijd gehad. We hebben veel geleerd van onze kraamzus “Jannie”. Ze nam de tijd voor ons en heeft liefde voor dit vak! Dat waardeerde wij heel erg! Ze heeft ons ook goed verwend met onder andere fruit cocktails! Het is ons zo goed bevallen dat we haar de volgende keer ook willen.


Logan

We hebben echt genoten van onze kraamhulp.
Gerda heeft mij gesteund gedurende kraamweek,en heeft ons natuurlijk ook erg goed op weg geholpen.
Ze is erg lief ook met onze oudste zoon. Vele kersverse ouders mogen in hun handen knijpen met zo’n lieve kraamverzorgster


Eline

Op 25 januari is Luuk grote broer geworden van zijn zusje Eline. Met hulp van Gerda en stagiaire Marijke hebben wij een heel fijne kraamweek gehad. Zij lieten ons zien en voelen hoe het is om thuis met elkaar te genieten, bij Luuk was er namelijk alleen couveuse nazorg via Kraamzus. Vele gezellige momenten en handige tips mbt o.a. borstvoeding, gewicht en temperatuur zijn wij enorm dankbaar voor hun hulp in deze kraamweek. Liefs Robert, Karen, Luuk en Eline


Evangeline

Lieve lieve Mandy,

Bijna 3 weken geleden werd onze kleine meid geboren. Zowel bij de bevalling als in de kraamweek hebben wij veel aan je gehad.
Zelfs toen we met spoed terug moesten naar het ziekenhuis werkte jij gewoon door.

Wij als 2 jonge onervaren ouders die alles nog heel eng vonden werden veel zekerder in de week dat jij er was.
Qua je hulp en advies hebben we heel veel aan je gehad.

Maar los daarvan ben je ook gewoon een mooi, lief en geweldig persoon!

Wij wensen je veel succes verder.

Heel veel liefs,

Deborah, Brian & Evangeline


Damian

Beste Marian,

op 16 november 2018 hebben wij een hartstikke leuke intake met u gehad. Echter wat u ons heeft uitgelegd van de werkwijze van kraamzus is niks van waar gemaakt.

Sterker nog op de dag dat onze zoon is geboren op 15-01-2019 heb ik kraamzus gebeld met het goede nieuws en heeft zij me gefeliciteerd en gevraagd wanneer wij ongeveer ontslagen zouden worden uit het ziekenhuis (dus niemand van kraamzus was aanwezig geweest in het ziekenhuis/weeen of bevalling) en heb ik op geantwoord circa 17:00u. om 15:00u heb ik de definitieve data ontvangen wanneer wij ontslagen zouden worden en dat werd 17:30u en heb ik Kraamzus netjes gebeld en even gevraagd of jullie om 19:00 wilde komen en dat was helemaal prima. wij zijn met ze drieën lekker naar huis gegaan en hebben wachten tot 19:00

na 19:58u heb ik jullie gebeld wat de status was en gaf de mevrouw door de telefoon aan dat mijn voicemail was ingesproken en dat niemand zou komen. Hierop waren wij als kersverse ouders erg van geschrokken en vond ik het persoonlijk bijzonder dat ze het niet nog een keer heeft geprobeerd om te laten weten dat niemand beschikbaar is. ik snap dat het druk is en wisseldiensten kan ik ook nog in komen, maar dat het via een voicemail alleen heeft laten weten dat er niemand komt is echt schandalig. Verder konden wij alleen geholpen worden via de telefoon. Hierop werd ik wel netjes te woord gestaan maar dat was het dan ook. daarop heb ik geantwoord dat het niet de wijze is om ons te helpen en heb ik aan gegeven dat wij zelf contact opnemen met de verloskundige van de Eerste stap.

Hierop heeft Eerste stap meteen contact met jullie opgenomen vanwege dat zij het echt niet normaal vond en bizar dat er op deze wijze is gehandeld. de manager van Kraamzus gaf aan dat er misschien morgen iemand kon komen, maar dat was niet zeker, waar de verloskundige meteen actie heeft ondernomen om contact te leggen met een andere kraamzorg, want dit kan niet bij beginnende ouders. ik ben blij dat wij bij de eerste Stap zitten, want anders zouden wij radeloos zijn geweest.

Ondanks de leuke intake gesprek met u wil ik echt nooit meer te maken hebben met kraamzus, want dit kan echt niet en zeker niet voor beginnende ouders. wees gewoon eerlijk en oprecht, want dan konden wij eerder contact opnemen met de topteam verloskundige van de Eerste stap en laat het niet alleen afweten via 1 voicemail bericht.

ik hoop dat jullie hiermee kers verse ouders mee kunnen helpen want dit kan echt niet.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Q.N. (Niels) van der Poel


Jayden

8 december werd onze kleine Jayden im het ziekenhuis geboren, de volgende dag mochten we naar huis en kregen we KraamZus Wendy. Wat een topweek hebben we gehad en wat hebben we veel van haar geleerd, dankjewel Wendy, en wie weet komen we elkaar nog eens tegen in de toekomst! 🙂


Kraamverzorgende nachtdienst

KraamZus is een jonge groeiende kraamzorgorganisatie. We leveren zorg op maat met een persoonlijke touch. Wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden die voor ons in de nachten (tussen 0.00 en 8.00 uur) zorg willen verlenen. Je geeft deskundige zorg en ondersteuning op een persoonlijke manier.

Je treft voorbereidingen voor en assisteert bij de bevalling, zowel thuis als poliklinisch in het ziekenhuis. Je hebt aandacht voor de pasgeborene en de kraamvrouw. Je verzorgt, observeert en controleert beiden. Ook kun je worden ingezet voor een opstartzorg ’s nachts. Beide keren zorg je dat de gezinnen met goed vertrouwen de nacht verder ingaan waarna een collega kraamverzorgende de verdere kraamweek voor haar rekening neemt.

Ben jij de nieuwe kraamzus die we zoeken? En ben jij:

  • (bijna) in het bezit van een diploma Kraamverzorgende of Verzorgende IG niveau 3, met verbijzondering kraamzorg
  • in het bezit van een rijbewijs en auto
  • woonachtig in ons werkgebied
  • en heb je een flinke dosis enthousiasme?

… dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

  • een dienstverband voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband
  • regelmaat qua werktijden
  • een salaris conform FWG 40 cao Kraamzorg
  • met regelmaat bij- en nascholingen
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een werkomgeving met korte lijnen, waardoor het bij ons prettig werken is

Voorwaarde
Alle kraamverzorgenden van KraamZus staan geregistreerd in het kwaliteitsregister of dienen zich te registreren.

Meer weten?
Neem gerust contact op via vacatures@kraamzus.nl

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan nu door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Het is alleen zinvol om te solliciteren als je (bijna) gediplomeerd kraamverzorgende bent.

Solliciteren


Liv

Ik zag erg op tegen de kraamweek maar na Tessa haar komst waren deze zorgen meteen verdwenen.
Ik voelde mij meteen vertrouwend en ze heeft veel voor ons gezin betekend.
Rust, vriendelijkheid en een duidelijke uitleg. Tessa heeft ons heerlijk in de watten gelegd! Elke avond stond er een lekkere maaltijd voor ons klaar en ook mijn oudste dochter heeft deze week genoten van de aandacht die ze van de kraamhulp kreeg.
Ik zou iedereen kraamzus aanraden en natuurlijk Tessa die ons een fijne kraamweek heeft bezorgd.


Anna

Alweer 2,5 week geleden kwam onze kraamzus Linda bij ons thuis. Wat zijn we verwend door haar!
Grote broers en zus moesten even wennen aan een kraamzus bij ons in huis maar aan het eind van de week vond iedereen het jammer dat Linda niet meer zou komen…