Archief

Taha

Deze week Kraamzorg ontvangen van kraamzus Marjo. We hebben deze week fijne klik opgebouwd. Marjo had een luisterend oor voor mij en mijn gezin waar wij veel behoefte aan hadden deze tijd. Ik vond haar heel behulpzaam en gaf ons goed advies en wist waar ze het over had. Ik merkte echt dat zij met haar hart in de zorg werkt ! Ook vond ik dat de Kraamzorg snel geregeld was en de communicatie was top.

Mijn grote dank gaat uit naar Marjo en het bedrijf Kraamzus !


Serena

Een fantastisch fijne kraamweek gehad en dat alles door kraamverzorgster Marije. Zij is een zege voor elk gezin die haar mag ontvangen. Goud waar! Zo onwijs lief en meebewegend in de wensen van het gezin. Zo veel passie en liefde voor haar baan. Ik had mij geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! Ook Mandy die 3 dagen meeliep was een topper. Zoveel liefde en tips maar ook vooral gezelligheid!


Elin

2 Kraamzussen gehad in de kraamweek, omdat het erg druk was. Maar gelukkig hele fijne kraamverzorgsters. Eerst Mirjam en daarna Marjo. Beide hele lieve vrouwen. Ze wisten allebei van aanpakken, konden goed overweg met de andere kinderen en uiteraard met onze nieuwste aanwinst Elin. Maar het was ook gezellig! Onze oudste miste gelijk haar ‘vriendin’ Marjo ;). Bedankt allebei!


Rose

Wij hebben een heerlijke week gehad bij de kraamzorg met Marije, en hebben enorm geprofiteerd van haar tips en adviezen en uiteraard al haar goede zorgen. Het was erg leuk en ik vond de ervaring erg leuk!


Luca

Marjo is ontzettend betrokken. Ze doet haar werk vanuit haar hart! Een kwaliteit die goud waard is!
Marjo heeft ons super goed geholpen en heerlijk verwend, ik voelde me een koningin en mijn man was enorm blij met zijn latere bak koffie i.p.v. mijn early bird koffie.
Marjo gaf mij/ons veel praktische updates en tips hoe de zorg nu is. Dit heeft me erg geholpen in de zorg voor mijn baby waardoor we een heerlijk tevreden meisje hebben. Heerlijk zoals ze alles schoonmaakte.
Verder zag Marjo snel waar de aandachtspunten lagen en speelde daar goed op in. Kortom een onwijs lieve, zorgzame, gezellige en zeker ook daadkrachtige kraamverzorgster die mij, de nieuwe spruit, dochter en man fantastisch heeft verzorgd en bijgestaan! We wensen iedereen een Marjo toe in de kraamtijd!
Dank je wel lieve Marjo en een dikke knuffel van ons allemaal


Jack

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Jolanda. Veel geleerd, gesprekken gevoerd en plezier gehad. Bedankt !


Noud

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad mede dankzij Bea die de rust zelf was en ons ook alles zelf liet ontdekken en daarbij met tips en tricks kwam!

De laatste twee dagen was ook José bij ons over de vloer ook dit hebben wij als zeer prettig ervaren.


Lavin

Dank je well voor alles


Raoul

Jolanda was onze kraamverzorgster
Heel lieve mevrouw


Amir

Ik heb joyce als kraamverzorgster gehad en echt één en al top! Ik ben super tevreden betreft de zorg, denkt echt met je mee en probeert van alles te regelen met je.

Echt een zorg minder tijdens mijn kraamperiode! Super bedankt voor alles <3


Frej

Een super fijne kraamweek gehad! Fijne hulp waar nodig, en luisterend oor en veel kennis van borstvoeding. ook voor de grote broer was er meer dan genoeg aandacht!


Ste-Fanoh

Super lief, zorgzaam, meedenkend Jolanda Ze heeft ervoor gezorgd dat we een leuke kraamweek hadden zonder stress ik heb heel veel goede tips van haar gekregen.
Bij Volgende zwangerschap kies ik weer voor kraamzus specifiek Jolanda. Nogmaals bedankt ♡


Kato

Een beetje laat, maar ik wil toch mijn ervaring nog delen over de eerste dagen met Bridget.

Wij hadden niet veel verwachtingen van een kraamhulp, je hoort er namelijk veel verschillende verhalen. Maar Bridget van Kraamzus heeft alles overtroffen! Na een lastige start heeft ze ons super geholpen.

Bedankt voor het aanhoren van alle ziekenhuis verhalen, tips/trucs en goede zorg voor Kato, mij en Boet.


Noah

Wij hebben dankzij Marjo een hele fijne (eerste) kraamweek gehad!
Ontzettend deskundig en behulpzaam waardoor wij met een goed gevoel en vertrouwen verder zijn gegaan zonder haar. Onze dank is groot!


Jon Bakalli

Lifesaver matrnity nurse,

I can not express enough gratitude for the exeptional care provider Wendy, during my first week postpartum, with my baby boy Jon.
Her extensive knowledge and experience in newborn care were evident in every interaction. She seamlessly guided me through the challenges of breastfeeding, offering invaluable tips and techniques that made the process much smoother.
We were very scared at first, but with Wendy it became easy. She surprised us with sweets and fruits. If we would have a second child I would definitely go with her again.

Arber, Lejla and Jon


Abdel-Maalik

Wij hebben een zeer prettige tijd gehad met Giny, ons kind maakt het goed dankzij haar deskundige ervaring.

Liefs, Ons!


Jackie Dean

Wat hebben wij heerlijk kunnen genieten van onze kleine meid dankzij Jenny!
Jenny heeft ons, maar ook Jackie haar grote broer super begeleid!
De fijne, gezellige gesprekken, hulp en gewoon Jenny zullen we zeker missen!


Gabriël

Wij hebben een geweldige kraamweek gehad door de hulp van Jolanda. Wij kwamen niets tekort en het was een zeer gezellige en leerzame tijd voor ons. Wij hopen dan ook dat wanneer wij in de toekomst nog een kindje krijgen wij wederom de gezelligheid en hulp van Jolanda mogen ontvangen


Damon

Lieve Nathalie, we gaan je missen! Je luisterend oor, je humor met ons, je lieve geduld met onze zonen en met mijn eigenwijze karakter. Je hebt ons geholpen om te kunnen genieten van ons wondertje. Dank je wel voor alles!


Bryssa

Wij hebben echt een ontzettend fijne en rustgevende kraamweek gehad door Monique. Ze heeft ons zoveel geleerd, geholpen en mee gelachen. Wij willen haar zeker graag als kraamverzorgster als wij een tweede gegund krijgen☺️