Archief

Kenji

Na een hele snelle bevalling, en een paar dagen in het ziekenhuis hebben gelegen.
Kwamen wij thuis met een klein prematuur jongetje.
Eenmaals thuis aangekomen stond onze kraamhulp/lieve buurvrouw Carmen al klaar om ons op weg te helpen.
Wij hebben veel aan jou hulp gehad,
En ook de raad die jij ons gaf was erg fijn waardoor wij ons weer iets minder zorgen maakten.

Wij willen Carmen ontzettend bedanken voor de goede hulp en een gezellige week.
Ook Romee (trotse grote zus) heeft genoten van jou aanwezigheid ze vond het vaak ook niet leuk als je weer naar huis ging.

Veel liefs Mark Wendy Romee & Kenji


Liv

Na een ziekenhuis bevalling mochten we al snel weer naar huis, spannend!! Gelukkig stond Selma snel voor ons klaar. We kijken terug op een hele fijne, leerzame
& gezellige week. We hebben in die week het vertrouwen gekregen dat we het prima gaan redden met zijn 3tjes, en gaan nu lekker van elkaar genieten.💕

Bedankt voor de goede zorgen Selma! Je bent een topper 😃

Groetjes, Jan-Andries, Suzanne & Liv


Suze Mae Schollema

Wij kijken terug op een hele leerzame, fijne en gezellige kraamweek! We hadden ons er van te voren geen voorstelling van gemaakt, maar een betere kraamhulp dan Ellen konden we ons niet wensen. We hebben veel geleerd over het verzorgen van ons meisje, en ondertussen zorgde ze voor rust in huis, zodat ik kon herstellen van de bevalling. Na deze week was het ook weer goed om onze eigen draad op te pakken, maar we hebben vooral de gezelligheid zeker even gemist!


Micha

Ons eerste kindje krijgen is echt een hele ervaring. Wat vonden we het spannend om thuis te komen met Micha. Gelukkig hadden we daar Margriet, onze kraamhulp. Vanaf het eerste moment voelde het goed om haar in onze kraamweek te hebben. We kregen persoonlijke aandacht en goed advies bij de verzorging rond Micha. Vooral de uitleg en hulp bij de borstvoeding vond ik heel prettig. Ik kreeg snel vertrouwen in het voeden en als ik het even niet zag zitten of niet wist, hielp Margriet weer. Na de kraamweek hebben Jos en ik allebei het vertrouwen gekregen om Micha nu zelf te kunnen opvoeden. Bedankt voor de geweldige en leuke kraamweek!


Karim

Ik kom uit Syrie en ik heb geen famili hier, maar met Elly voel ik me als mijn moeder hier is.
Zij is als een engel dat ik me in haar aanwezigheid rustig voel.
Ik zal haar missen.
Bedankt Elly voor alles, je bent een super kraamzus.


Gijs

Geralda was onze kraamhulp deze week. Gelijk bij binnenkomst een goede klik! Geralda is enthousiast, spontaan en heel lief voor ons en onze jongens!
We hebben een fijne, relaxte week en ook een hele gezellige week gehad. Geralda heeft ons fijn begeleid met kleine Gijs en de borstvoeding en onze oudste zoon kwam geen aandacht te kort!


Ties

Als eerste een groot compliment voor mijn kraamzus Elly! Wat een lieve topper is zij!
Na een hele pittige bevalling met 9 uur lang persdrang kwam ik thuis met het gevoel overreden te zijn door een vrachtwagen.
De kleine man heeft zo lang in het geboorte kanaal vast gezeten dat mijn bekken aardig ontzet is waardoor ik amper kon lopen.
Eenmaal thuis kwam Elly! Zij heeft me deze week zoveel geleerd en vooral geholpen met alles! Ze is lief voor Ties en lief maar toch ook streng voor mij! Ze is precies wat ik deze week nodig had!


Skye

Helemaal blij waren we met Margriet!! Wat heeft zei mij goed geholpen en wat heeft ze het lastig met mij gehad😂! Wij hebben een super kraamweek gehad. Onze andere dochter had het ook heel gezellig met Margriet.


Kraamverzorgende nachtdienst

KraamZus is een jonge groeiende kraamzorgorganisatie. We leveren zorg op maat met een persoonlijke touch. Wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden die voor ons in de nachten (tussen 0.00 en 8.00 uur) zorg willen verlenen. Je geeft deskundige zorg en ondersteuning op een persoonlijke manier.

Je treft voorbereidingen voor en assisteert bij de bevalling, zowel thuis als poliklinisch in het ziekenhuis. Je hebt aandacht voor de pasgeborene en de kraamvrouw. Je verzorgt, observeert en controleert beiden. Ook kun je worden ingezet voor een opstartzorg ’s nachts. Beide keren zorg je dat de gezinnen met goed vertrouwen de nacht verder ingaan waarna een collega kraamverzorgende de verdere kraamweek voor haar rekening neemt.

Ben jij de nieuwe kraamzus die we zoeken? En ben jij:

  • (bijna) in het bezit van een diploma Kraamverzorgende of Verzorgende IG niveau 3, met verbijzondering kraamzorg
  • in het bezit van een rijbewijs en auto
  • woonachtig in ons werkgebied
  • en heb je een flinke dosis enthousiasme?

… dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

  • een dienstverband voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband
  • regelmaat qua werktijden
  • een salaris conform FWG 40 cao Kraamzorg
  • met regelmaat bij- en nascholingen
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een werkomgeving met korte lijnen, waardoor het bij ons prettig werken is

Voorwaarde
Alle kraamverzorgenden van KraamZus staan geregistreerd in het kwaliteitsregister of dienen zich te registreren.

Meer weten?
Neem gerust contact op via vacatures@kraamzus.nl

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan nu door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Het is alleen zinvol om te solliciteren als je (bijna) gediplomeerd kraamverzorgende bent.

Solliciteren


Alec

Vandaag een fijne en relaxte kraam week afgesloten met Ellen. Alec is ons tweede kindje. Ellen kwam met lieve tips en bood een luisterend oor. Ze was er voor mij, voor Alec maar ook voor onze oudste zoon Ivar, die als een magneetje naar haar werd toegetrokken. Dat, terwijl onze oudste moeite heeft met nieuwe vreemde mensen zegt al genoeg vind. Dankjewel voor je schat aan ervaring, je gezellige verhalen, het sterker neerzetten van ons gezin en het geven van vertrouwen. We hebben een perfecte kraam week gehad. We zullen je missen maar niet vergeten. Maar zoals je zelf zegt, ik ga een ander gezin helpen welk nu mij meer nodig heeft. Blijf voor al kraam zorg doen! Het is overduidelijk dat je dit met veel liefde en heel je hart doet! ♡


Floor koerts

Op 18-10-18 is onze prachtige dochter Floor geboren. Wij mochten genieten van alle goede zorgen van Simone en Selma! Wat een fantastische week hebben wij gehad. Zeer prettig in de communicatie en leggen alles erg goed uit! Wij kunnen niet anders als zeer tevreden terug kijken op onze kraamweek!

Jullie doen jullie werk met hart en ziel!
Dankjulliewel voor de fijne kraamweek en Selma nog even doorbikkelen je kan het.

Wij missen jullie nu al!


Boaz

Boaz is ons eerste kindje en dus alles was heel nieuw. Onze kraamzus , Esther, had het niet makkelijk met mij, als moeder, aangezien ik na een zware bevalling met gemengde gevoelens thuiskwam. De kraamtranen had zij dus ook meegekregen en ontzettend veel steun gegeven. Ze heeft alle dagen op onze behoefte ingespeeld en met haar transparante houding ook altijd veel aan ons gevraagd. Op die manier konden wij optimaal haar kennis en aanwezigheid tot onze ontwikkeling als ouder gebruiken. Na 8 dagen was het afzien, omdat ze er ineens niet meer was. Zo snel kan je je aan iemand hechten. Als wij ooit nog een kindje krijgen, zouden wij weer voor Esther kiezen. KraamZus als bedrijf, heeft haar belofte waargemaakt!


Luuk

Afina heeft ons een super kraamweek gegeven. Haar geduld, zorgzaamheid, haar luisterend oor en gezelligheid heeft voor ons veel toegevoegd. Ze heeft ons uitstekend begeleidt toen de borstvoeding niet goed wilde. Uiteindelijk is het gelukt, mede door de motivatie en geduld van Afina. Daarnaast heeft ze ons veel geleerd! Ook praktische tips waar we echt wat mee kunnen. Bedankt Afina voot de fijne tijd dat je bij ons was.


9 Maanden tot dreumes beurs Groningen

Ben je erbij? Op zaterdag 13 oktober ben je van harte welkom bij de 9 Maanden tot dreumes beurs in Groningen. Er zijn meer dan 60 bedrijven gericht op (aanstaande) ouders en kinderen. Wij zijn er ook 🙂

Tip: combineer de beurs met een dagje shoppen aan de ‘babyboulevard’ van Groningen (op 2 minuten loopafstand).

Tijd: zaterdag van 10:30 tot 15.30 uur
Locatie: Hanzeplaza Groningen


9 Maanden tot dreumes beurs Groningen

Ben je erbij? Op vrijdagavond 12 en zaterdag 13 oktober ben je van harte welkom bij de 9 Maanden tot dreumes beurs in Groningen. Er zijn meer dan 60 bedrijven gericht op (aanstaande) ouders en kinderen. Wij zijn er ook 🙂

Tip: combineer de beurs met een dagje shoppen aan de ‘babyboulevard’ van Groningen (op 2 minuten loopafstand).

Tijd: vrijdagavond van 19:00 tot 21:30 uur, zaterdag van 10:30 tot 15.30 uur
Locatie: Hanzeplaza Groningen

 

 

 


Jacob

Na een zwangerschap van 42 weken hebben we het geluk gehad om nog net thuis te mogen bevallen. Vlak voordat Jacob geboren werd kwam Lisa binnen en heeft nog de laatste ondersteuning kunnen geven bij de bevalling.
De kraamweek hebben we heerlijk rustig aan gedaan en dankzij Lisa hebben we ontzettend kunnen genieten van onze nieuwe aanwinst in het gezin! Ook grote broer Harm-Jan kreeg volop aandacht en mocht meehelpen met o.a. Jacob in bad doen.
Ik zou de kraamweek zo nog weer een keer overdoen! Lisa ontzettende bedankt voor de fijne en gezellige week!


Celine Romeé Mattiesing

Nadat onze dochter op 19 augustus na een vlugge thuisbevalling is geboren, stond Pietsia midden in de nacht bij ons op de stoep. Wat hebben we een fijne kraamweek gehad. Niks was haar te veel en ze wilde alles wel voor ons doen. Ondanks dat het ons tweede kindje is, heeft ze ons weer veel geleerd en meegegeven tijdens de kraamweek. Ook trotse grote zus Elise werd overal bij betrokken wat ze natuurlijk fantastisch vond.
Pietsia bedankt voor de super fijne kraamweek!


Amarinske

Amarinske is intussen bijna 3 maand, maar de kraamweek met Kraamzus Henriette zullen we niet snel vergeten! Een lieve meid met een geweldige inzet in ons drukke gezin met 5 kids van 5 jaar en jonger en een bedrijf. Niets was haar teveel en ze ging leuk om met de andere kids. Dankzij Henriette heb ik goed kunnen uitrusten zodat ik na de kraamweek het gezin zelf kon managen.


Dinaya

Wij hadden Leila en waren zo tevreden met haar. Lieve spontane meid en we vinden het jammer dat ze alweer weg is, hopen snel nog een keer wat van haar te horen! Liefs Chantal en Kevin


Jaimey Hielkema

Wij zijn kraamzus Leila super dankbaar voor de fijne week die we hebben gehad dankzij haar. Ik had me geen betere zorg kunnen wensen, je hebt ons super verzorgd en het was ook nog eens heel gezellig met je!