Archief

Beau

Na de geboorte van onze zoon kregen wij Annika op bezoek en dit hebben we als zeer prettig ervaren! Ze heeft ons goed geholpen om de fijne kneepjes weer in de vingers te krijgen. Je vergeet na 5 jaar geen baby meer te hebben nogal wat…

Annika is een leuke verschijning, verstaat haar vak goed is vrolijk en vriendelijk. En aangezien het op dit moment qua personeelgebrek erg krap is kon ze 3 uur perdag bij ons komen. Ze heeft zelfs op haar eigen vrije (verjaardag) nog besloten toch voor ons te komen zorgen, dat is toch geweldig, dan heb je hart voor de vak!

Het enige minpunt van KraamZus (en dit geldt ook voor de andere kraamzorg instellingen) is dat ze vanwege personeels te kort en hoge werkdruk wat lastig te bereiken zijn. Hierdoor waren wij als thuis vanuit het zh voordat de kraamhulp er was en omdat we gelukkig al enige ervaring hebben was het geen groot probleem, maar als je voor het eerste met een baby thuiskomt is het wel fijn als er direct iemand is!

Al met al zijn wij zeer tevreden met de geboden zorg en met Annika!


Ryan Hanssen

Wat is de kraamweek snel voorbij gegaan. Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met kraamzus Tinet! Fijne gesprekken gevoerd en goede zorg voor ons hele gezin. We gaan je missen ♡


Lucas

Wij kijken terug op een ontzettend fijne kraamweek met Simone. Doordat zij ons de dagelijkse taken uit handen nam, konden wij rustig wennen aan het nieuwe leven als gezin van vier. Daarnaast heb ik veel gehad aan haar begeleiding en onze gesprekken. Ze heeft mij echt het vertrouwen gegeven dat Lucas en ik het heel goed doen. Daardoor kijk ik terug op een hele prettige en relaxte kraamweek!


Luuk

Hallo iedereen. Wij hebben afgelopen week onze zoon luuk mogen verwelkomen. Na de bevalling moesten we nog eventjes 12 uur in het ziekenhuis blijven maar mochten daarna gelukkig naar huis. De volgende dag stond kraamzus Marga op de stoep. Marga is een onzettend sociaal persoon die graag de handen uit de mouwen steekt. Onze Luuk wou helaas niet zo best groeien. Maar Marga is niet voor 1 gat te vangen en adviseert heel erg goed over de borstvoeding en kunstvoeding en daarbij heeft ze ook heel veel kennis in huis. Onze Luuk groeit nu gelukkig! Verder was ze ook heel erg goed met onze dochter Noa Lynn. Alle credits naar Marga. Wij hebben onze kraamweek echt zeer prettig ervaren!

Groetjes een gelukkige familie Leistra!


Maud

Jikke en stagiaire Arwen waren fantastisch. Met dank aan de dames hebben we een heerlijke, onbezorgde week gehad. Zeer kundig en zorgzaam. We missen jullie nu al.


Owen

Wij hebben een hele fijne kraam week gehad


Hanna

28 december 2023 hebben we onze dochter Hanna mogen verwelkomen.
Tijdens de kraamweek kregen we hulp van Jantina en wat hebben we het weer naar onze zin gehad! Omdat het vakantie was was iedereen thuis, maar dat maakte het ook juist wel heel gezellig.
Jantina heeft ons goed geholpen waar nodig en we hebben ook veel leuke gesprekken gehad. Nogmaals bedankt voor de leuke week!


Naél

Mijn eerste kennismaking met kraamzorg was geweldig! Kijk terug op een fijne kraamweek. Marriele, je bent geweldig – bedankt voor je zorg, professionaliteit en liefde voor je vak. Door toppers zoals jij wordt de kraamweek echt een stukje makkelijker.


Josie

Toen mijn vriend de voordeur open deed en ik vanaf de bank haar stem herkende van de intake kon onze dag niet meer stuk! Jij was onze kraamzus geworden, waar we al die tijd stiekem op hadden gehoopt! Dankzij jou zijn wij weer een beetje geland na een enorme rrollercoaster en op krachten gekomen. Je bent er enorm voor ons geweest. Je hebt ons in de watten gelegd, naar ons vele gebabbel geluisterd, ons adviezen gegeven en zelfvertrouwen meegegeven. Wij kunnen jou niet genoeg bedanken Teresia Schreuder! Wij zitten inmiddels dik op onze roze wolk!


Liv Agatha

Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij Corien. Corien is een geweldige kraamverzorgster en wij gunnen elk gezin een Corien toe.


Storm

Na een beetje chaotische start door drukte bij de kraamzorg, enorm fijne dagen gehad met Corien!
Ze heeft ons enorm goed geholpen en is heel leuk omgegaan met mijn dochter met autisme. Ze is zo lief en zorgzaam!
Vervolgens heeft ze ook een hele mooie Cake gemaakt voor ons en een armbandje voor mijn oudste dochter en voor de kleine spruit. Wij gaan haar zeker missen en kijken terug op een fijne week 🥰


Chloé

Ik zag er eerst tegenop om een kraamverzorger in huis te hebben, maar mijn zorgen verdwenen snel toen Corien arriveerde. Ze is niet alleen professioneel, maar ook buitengewoon lief en attent. Haar zorgzame aanpak bracht geruststelling en maakte de hele ervaring positief. Het cadeautje dat ik van haar kreeg, voegde een persoonlijke touch toe en liet zien hoe betrokken ze was. Een geweldige kraamverzorgster die ik ten zeerste aanbeveel!

Lieve groetjes Kéisha en Chloé


Elora

Een super lief, zorgzaam maar erg zelfstandig kraamzus. Bedankt voor alles. Jij bent een topper. Zeker een aanrader!!!


Otis Fedde

Wat hebben wij met lieve Corien een top week gehad! Vanaf het moment dat ze bij ons over de vloer kwam en onze 4-jarige dochter een schortje als kraamzusje overhandigd kreeg waren we gesmolten. We hadden warme emotionele gesprekken, kregen goede tips, hulp in de huishouding en er werd veel speel- en knutseltijd ingepland met onze dochter. Ze maakten samen armbandjes, speelden samen spelletjes en betrok haar zo leuk bij de verzorging van haar kleine broertje. Corien mocht wel bij ons komen wonen aldus onze dochter. We genoten samen tussen de middag van een gezond broodje “Corien” en vierden de laatste dag een feestje met haar zelfgebakken cake. We lieten een traantje toen ze weg reed, maar hebben dankzij haar een enorm goed gevoel over de komende tijd. Lieve Corien, bedankt namens ons alle vier!


Jacco

10 dagen lang hebben wij mogen genieten van de kennis en zorg van de liefste Corien. Zaterdag ochtend bevallen en zaterdag middag stond Corien bij ons op de stoep om ons een spoedcursus “hoe kom ik de nacht door met m’n new Born” te geven. De dagen daarop volgend hebben wij als een spons alle kennis, liefde en wijsheid van Corien opgezogen en heeft ze ons gevormd tot de zelfverzekerde kersverse ouders die we nu zijn. Een kleine tegenslag tussendoor want de kleine moest 2 nachtjes ziekenhuis en zelfs daar kwam ze langs om voor moeder en ook beetje kind te zorgen. Mocht er ooit een broertje of zusje komen dan weten wij wie we bellen !!


Noa

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Shelly. Shelly was niet alleen heel lief en zorgzaam voor onze Noa maar ook voor ons. Wij vinden het dan ook jammer dat onze kraamweek er op zit en zullen Shelly niet vergeten. Wij zijn voor het eerst ouders geworden en wat komt daar veel bij kijken. Shelly is een kundige meid en we hebben het als heel prettig ervaren om haar bij ons thuis te hebben. Ze heeft ons zelfverzekerd gemaakt door haar goede tips en adviezen. Huilen, lachen, praten alles voelde heel vertrouwd. Shelly, wat ben jij een topper! Bedankt dat je ons hebt geholpen in zo’n hectische en intieme maar mooie eerste week met onze Noa. Wij zullen jou niet vergeten! En wij hopen jij ons ook niet… 😉


Fenna

Deze lieve kraamvrouw Corien is bij ons geweest met onze eerste. Toen nog als stagiaire ze was bijna afgestudeerd. Wat hadden we een fijne tijd met haar. In verwachting van de 2e kwamen we Corien tegen op de babybeurs waar ze stond voor kraamzus. Meteen was het gesprek zo fijn en vertrouwd wat zouden we graag weer willen dat ze bij ons 2e kindje ook komt kramen. Ook Corien zag dit helemaal zitten. In die weken hebben we contact gehouden. Corien had op mijn uitgerekende datum vakantie. Dus het werd spannend of ze wel bij ons kon komen. Ik beviel met 41 weken van onze dochter. Corien had nog 3 dagen vakantie voor ze weer zou beginnen. We hebben haar beloofd dat we haar op de hoogte zouden houden en wanneer ons kindje werd geboren. Dit gebeurde in de nacht. Van kraamzus begrepen we dat er in de ochtend iemand bij ons zou komen. We vonden het erg jammer dat Corien nog vakantie had en niet zou kunnen komen. Maar daar kwam een auto aan. En wie komt er binnen onze lieve Corien. Ons geluk kon niet op. Corien is een lieve zorgzame vrouw met een hart voor haar beroep. Speciaal voor ons is ze eerder begonnen om ons een fijne kraamweek te bezorgen. We zijn haar zo ontzettend dankbaar. En kijken terug naar een leuke, gezellige en leerzame week. We missen je Corien! Namens Milan een dikke knuffel.

Liefs,
Harm, Bianca
Milan en Fenna.


Diaz Zayn

Als alleenstaande moeder van een eerste kindje, ben ik enorm te vreden over mijn kraamweek die ik van eline heb mogen ontvangen.
Ik het begin was ik enorm onzeker en voelde ik me ook alleen, eline heeft mij deze dagen er door heen geholpen en samen over gepraat! Ze liet mij mezelf weer voelen en dat ik trots mag zijn! Ik heb een pracht van een zoon op de aarde gezet, en die heeft mij nu hard nodig! Eline sprak mij elke dag moed in, en langzamerhand begon ik er in te geloven.

We hebben nog contact met elkaar, want niet alleen als kraamhulp is zij als persoon ook een geweldig persoon! Ik raad iedereen deze kraamzorg aan!


Noa

Helaas hadden we de helft van de uren aan zorg ivm drukte. Maar kraamhulp Simone doet alles in die uren. Wat een lieve, zorgzame, eerlijke, schone en hardwerkende vrouw! Wat gaan we haar missen, wat hebben we het goed gehad met haar!


Taylor Valentino

Spontaan bevallen van Valentino op 15-08 we mochten de volgende dag naar huis en toen kwam Lienke bij ons.
Wat hebben wij een heerlijke en vooral gezellige kraamweek gehad!
Lienke luistert en kijkt echt naar wat mijn zoontje nodig had en wat ik nodig had.
Ze heeft ons zoveel bijgebracht en vond het ook fijn dat ze naast de zorg ook met ons over alles kon praten!

Heel erg bedankt Lienke voor deze mooie kraamweek, dit vergeten wij nooit weer!☺️