Archief

Djim

Lieve Kraamzus,

Dankzij jullie fantastische kraamzus/verzorgster MarieJosé, en stagiaire Celine hebben wij een prachtige kraamweek gehad. Een dikke 10!!
De bevalling ging net iets te snel, dus die hadden de dames gemist.
Gelukkig zijn ze daarna 7 mooie dagen bij ons gezin geweest en hebben volop genoten.
Met veel liefde voor het vak, de kennis en de nodige humor hebben wij veel geleerd in de kraamweek.
Wij missen de dames enorm, maar hebben voor de toekomst afgesproken dat als wij nog een kindje mogen krijgen wij jullie weten te vinden haha.

Onze Djim heeft geboft met zulke lieve hulp, en tevens ook onze andere (bonus)dochter Aevy!

Wij genieten nog steeds na, en nogmaals enorm bedankt voor de fantastische kraamweek.
Een week om nooit te vergeten.

Dikke knuffel,

Shirley, Luuk, Aevy & Djim


Lyna Sophia

Wij hadden kraamverzorgster Loes♥️We hebben een hele fijne kraamweek gehad en zijn zeer tevreden. Heel erg bedankt voor de goede zorg en alle hulp Loes ♥️


Larin

de dames ze hebben heel erg goed geholpen ! meer dan wat ik gedacht had, ik en mij partner dank jullie wel. Groeten Erhab en Ahmad


Klaas

Onze Klaas mocht naar huis. En toen… gelukkig was Ted daar om ons op te vangen en heeft ons de start gegeven die we nodig hadden. Ook was de ondersteuning bij de voedingen erg waardevol! Wij hadden ons geen fijnere kraamweek kunnen wensen. Ons Klaasje is ook helemaal tevreden!


Tijn

Wij hadden kraamverzorgster Inge. We hebben een hele fijne kraamweek gehad en zijn zeer tevreden. Heel erg bedankt voor de goede zorg en alle hulp!


Mathias

Yvonne heeft haar uiterste best gedaan om onze kraamweek succesvol te begeleiden. Dat was ook nodig, en mede dankzij haar gaat het nu goed met onze zoon.
Bedankt!


Mimi

Dankjewel Lieve Els voor de goede zorgen 🩷♥️🩷


Ryan

We hebben een super kraamweek gehad met onze lieve kraamzus Nicole! We zijn haar super dankbaar voor de vrolijkheid, ervaring, wijsheid en goede zorgen die ze elke dag weer aan ons gaf. Door haar hebben we een nieuwe taal geleerd waardoor we kleine Ryan nog beter snappen. En ze heeft ons het vertrouwen gegeven dat we dit avontuur samen aan kunnen. Kortom hartstikke bedankt lieve Nicole!


Emory

Al een even geleden dat Diana er was, maar wat hebben wij genoten in de kraamweek. We hebben zo veel van Diana geleerd, en zo’n gezellige tijd gehad samen. Emory, Papa en Mama zijn Kraamzus erg dankbaar voor alles 💙


Danilo

Ted heeft ons geholpen in de kraamweek. Wij zijn haar zo dankbaar voor haar liefde, geduld en goede zorgen 🥰 we hadden ons geen betere Kraamzus kunnen wensen!


Lias

Op 29-02 zijn wij trotse ouders geworden van onze 2de zoon Lias. Een dag later mochten wij onze kraamhulp Yvonne ontvangen… wat een fantastische kraamweek hebben wij dankzij haar gehad! Ze heeft ons een fantastische start gegeven voor ons gezinnetje van 4! We hadden ons geen betere, lievere, zorgzamere kraamhulp met ook nog eens een bulk aan kennis en ervaring kunnen wensen. Ook grote broer Djoah was helemaal fan.. en is nog geregeld op zoek naar Yvonne!

Bedankt voor de goeie zorgen & we gaan je missen!


Vayenna

Wat een prachtige ervaring hebben wij gehad met kraamzus.
Marie-José is echt een top kraamvrouw en kent de kneepjes in haar vak.
Ze voelt de ouders en Vayenna erg goed aan en helpt waar nodig, ook ontzettend goede tips gekregen!
Ook erg fijn dat ze ons opweg geholpen heeft, want als eerste keer ouders is het in het begin toch wel eventjes zoeken, maar Marie-José heeft ons de juiste teugels in handen gegeven!
Nogmaals Marie-José ontzettend bedankt voor de mooie en leerzame kraamweek!


Franek

de vroedvrouw die ons hielp was erg aardig en behulpzaam, ze beantwoordde al onze vragen en gaf goed advies over de zorg voor het kind. We danken haar met heel ons hart voor haar vriendelijkheid en wensen haar professioneel succes. Wij denken dat Kramzus erg behulpzaam is en betreuren het dat er in Polen niet zo’n goede postpartumzorg bestaat.


Jayhlina

De eerste week na de bevalling hoe gaat het lopen…. die vraag bleef ons echter een paar weken achtervolgen.

En daar is ze dan onze mooie dochter Jayhlina.
Eindelijk thuis en daar is dan onze kraamverzorgster marie-josè! Heel spontaan en we voelden ons gelijk op ons gemak. Ze was heel open en gaf je gelijk een warm gevoel. De aandacht die ze aan moeder en kind gaf was prachtig en een luisterend oor ,dit schepte gelijk een mooie band. De week is super gelopen en we raden iedereen marie-josè aan. Door de ervaring zag je meteen wat een liefdevol mens ze is. Zodra ze ons meisje in de arme nam straalde ze meteen. Dit vergeten wij nooit meer… als er in de toekomst nog een wondertje komt willen wij graag haar terug! Marie-josè nogmaals harstikke bedankt je bent super een topper echt iemand die iedereem graag zou willen in de eerste kraamweek! 10000x bedankt
Groetjes diana en mike en Jayhlina en een pootje van tjukkie


Novi Remi

Op het begin vond ik het best spannend, een wildvreemde die in je huis gaat rommelen. Toen Yvonne binnenkwam was meteen alle spanning weg. Wat een top kraamverzorgster! Ze nam alle tijd voor ons en mijn borstvoeding avontuur. Ook ving ze super snel signalen op als er dingen even niet goed gingen, onze baby was namelijk erg geel en ze ondernam gelijk stappen! Wij hebben dit echt als een hele fijne en positieve kraamweek ervaren. We vonden het dan ook erg jammer dat ze na 8 dagen niet meer kwam! Mocht ons een tweede kindje gegeven zijn gaan we zeker weer vragen of Yvonne van Kraamzus bij ons mag komen!!


Zofia

Wij hebben een super kraamweek gehad. Dit hebben wij vooral te danken aan onze kraamverzorgster Loes, die zich volledig aanpaste op de wensen van ons gezin. Loes heeft ons veel geleerd en ondersteund waar nodig. Dankzij haar hebben wij ons echt kunnen focussen op onze dochter en wij zijn haar heel erg dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft.


Liv

Door drukte bij ons eigen kraambureau werd kraamzus ingeschakeld. En daar was Marlon. Wat een verademing. Eerste kindje en alles was nieuw. Stap voor stap legde zij alles duidelijk uit. Geheel in eigen stijl maar zo passend bij ons! Wat hebben wij een prettige kraamweek gehad! Dankjewel Marlon!

Liefs Edwin, Eva, Liv & doggo Frits


Mex

Op 7 december is ons mooie mannetje Mex geboren. Vanaf 8 december kwam Ted bij ons thuis ons gezinnetje draaiende houden. Ze is nog in opleiding en werd 3x 3uurtjes door lieve Marie-José begeleid! Het was een superleuke week en Ted was geweldig met onze andere kinderen van 9 en 6 en ze heeft er echt voor gezorgd dat we weer veel bijgeleerd hebben, maar vooral ook veel gelachen en geknuffeld hebben. Wat een leuke lieve meid is Ted! Bedankt namens ons gezinnetje van 5 🥰


Tobi

Wij hebben echt genoten van onze kraamweek met name dankzij Anouk wat is zij een topper. We hebben alleen maar goede uitleg, tips en tricks gekregen maar ook veel gezellige momentjes gehad. Echt super.


Kuba

Wij hebben een geweldige week gehad bij kraamverzorgende Marlon. Dankzij haar hebben we veel geleerd over de verzorging van onze baby. Hartelijk dank voor al uw adviezen en tips. Dominika en Krzysztof.