Archief

Novi Remi

Op het begin vond ik het best spannend, een wildvreemde die in je huis gaat rommelen. Toen Yvonne binnenkwam was meteen alle spanning weg. Wat een top kraamverzorgster! Ze nam alle tijd voor ons en mijn borstvoeding avontuur. Ook ving ze super snel signalen op als er dingen even niet goed gingen, onze baby was namelijk erg geel en ze ondernam gelijk stappen! Wij hebben dit echt als een hele fijne en positieve kraamweek ervaren. We vonden het dan ook erg jammer dat ze na 8 dagen niet meer kwam! Mocht ons een tweede kindje gegeven zijn gaan we zeker weer vragen of Yvonne van Kraamzus bij ons mag komen!!


Zofia

Wij hebben een super kraamweek gehad. Dit hebben wij vooral te danken aan onze kraamverzorgster Loes, die zich volledig aanpaste op de wensen van ons gezin. Loes heeft ons veel geleerd en ondersteund waar nodig. Dankzij haar hebben wij ons echt kunnen focussen op onze dochter en wij zijn haar heel erg dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft.


Liv

Door drukte bij ons eigen kraambureau werd kraamzus ingeschakeld. En daar was Marlon. Wat een verademing. Eerste kindje en alles was nieuw. Stap voor stap legde zij alles duidelijk uit. Geheel in eigen stijl maar zo passend bij ons! Wat hebben wij een prettige kraamweek gehad! Dankjewel Marlon!

Liefs Edwin, Eva, Liv & doggo Frits


Mex

Op 7 december is ons mooie mannetje Mex geboren. Vanaf 8 december kwam Ted bij ons thuis ons gezinnetje draaiende houden. Ze is nog in opleiding en werd 3x 3uurtjes door lieve Marie-José begeleid! Het was een superleuke week en Ted was geweldig met onze andere kinderen van 9 en 6 en ze heeft er echt voor gezorgd dat we weer veel bijgeleerd hebben, maar vooral ook veel gelachen en geknuffeld hebben. Wat een leuke lieve meid is Ted! Bedankt namens ons gezinnetje van 5 🥰


Tobi

Wij hebben echt genoten van onze kraamweek met name dankzij Anouk wat is zij een topper. We hebben alleen maar goede uitleg, tips en tricks gekregen maar ook veel gezellige momentjes gehad. Echt super.


Kuba

Wij hebben een geweldige week gehad bij kraamverzorgende Marlon. Dankzij haar hebben we veel geleerd over de verzorging van onze baby. Hartelijk dank voor al uw adviezen en tips. Dominika en Krzysztof.


Javi

Een super fijne kraamweek gehad met de topper Marlon! Erg betrokken met het hele gezin en deed haar werk super goed!
Dankjewel Marlon voor deze fantastische week!
Dikke knuffel van Javi en natuurlijk van je kleine grote vriendin Loïs!


Daan

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad! Onze kraamverzorgster Els was tijdens de eerste dagen voor ons als een duizendpoot, ze leerde ons alle belangrijke dingen die je moet weten in de kraamweek van je eerste kind, maar wist daarnaast zelfs nog tijd voor het huishouden vrij te maken. Vanaf moment een hadden we een klik met haar, toen ze moest gaan afbouwen en we haar uiteindelijk moesten uitzwaaien vonden we dat alledrie erg jammer. Mocht het ons gegund zijn, dan zien we Els bij een volgende kraamweek weer graag terug, wat zullen alle kinderen en ouders zich gelukkig prijzen met haar!


Liene

Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad met onze redder in nood Marlon!
We hadden een behoorlijk chaotische start, we stonden namelijk ingeschreven bij een andere kraamhulp organisatie, maar deze bleken geen tijd voor ons te hebben.
Dus alleen maar lof voor Kraamzus en topper Marlon dat ze dit zo goed opgepakt hebben voor ons.
Hierdoor hebben wij toch nog mogen genieten van een heerlijke en vooral onbezorgde kraamweek.
Bedankt voor de gezellige gesprekken en je goede zorgen voor ons allemaal!
Ferre vond het ook erg gezellig en wil alleen nog maar Fien en Teun kijken.
(Dat is dan ook mijn enige puntje van kritiek, ik krijg het liedje niet meer uit mijn hoofd haha)


Mila

Lieve Nicole,

We hebben een super fijne kraamweek gehad dankzij jou. We zijn heerlijk verwend, zeker met jou lekkere kookkunsten. Het was fijn dat het huis schoon en opgeruimd was, de was weg was en dat ook grote zus Luna het aan niets ontbrak. Je zag precies waar wij hulp bij nodig hadden en niks was teveel gevraagd. We gaan je zeker missen! Dankjewel voor alles!


Rio

Lieve Marlon,

Helaas zit de kraamweek er voor ons weer op, wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij jou! Bedankt voor alle goede zorgen maar ook voor je luisterend oor en de gezellige gesprekjes!

Liefs Saha Mandy Veyenna en Rio ♡


Izzy

Lieve kraamzussen Ted en Marie , waarvan ik helaas geen foto heb.. jullie zijn toppers! Dankzij jullie heb ik goede en fijne handvaten meegekregen. En Ted, Izzy’s papa vond de Lasagne erg lekker 😉 wie weet tot ziens xx


Pien

Na 2 nachten in het ziekenhuis, zijn wij fantastisch begeleid en verwend door Anouk en Ted. Ze hebben ons veel geleerd in de eerste stappen van het ouderschap. Daarnaast kwamen we niks tekort door de goede zorgen van Ted. Haar zelfgemaakte wentelteefjes, pannekoeken en bovenal paprikasoep zijn heerlijk. Bedankt voor de goede begeleiding en verzorging van mama, papa en Pien! We vonden het jammer dat jullie weer moesten gaan. Ted, heel veel succes met de allerlaatste lootjes van je opleiding!


Frenkie

Wij hadden kraamzus Yvonne en konden ons geen betere kraamzus wensen. Ze gaf ons goede tips en zag meteen waar hulp nodig was.

Yvonne, heel erg bedankt voor deze kraamweek!


Noortje

Wij hebben een geweldige kraamweek gehad. Marie Jose heeft enorm veel passie voor haar vak en heeft naast de zorg voor moeder en baby ook handvaten gegeven aan de nieuwe vader. Mede door haar hebben wij op een geweldige roze wolk gezeten. We hadden veel vertrouwen in haar en ze nam onze onzekerheden weg.


Dua Jade

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad van kraamzus ondanks dat het maar 3 uurtje was vanwege de drukte. goed voor mijn dochters gezorgd en voor mij natuurlijk


Chase

Vandaag de laatste dag dat Marlon bij ons ondersteuning heeft gegeven, samen met Ellen. Een hele fijne tijd gehad, met veel handige tips, aanmoediging, geduld en natuurlijk ook gezelligheid. Nu vol vertrouwen samen met ons gezinnetje de komende tijd tegemoet! Heel erg bedankt dames 🙂 liefs van Rowan, Olda en Chase


Noah

We kijken terug op een fijne en leerzame kraamweek met kraamzus Loes. Doordat we de eerste dagen in het ziekenhuis hebben moeten verblijven bleven er nog vijf dagen kraamzorg over, maar Loes heeft er alles aan gedaan om in die korte tijd ons wegwijs te maken in de borstvoeding en de verzorging van Noah. Ook hebben we genoten van haar kookkunsten, we zijn niets tekort tekomen! Nogmaals bedankt!


Pleun

Vandaag de kraamzorg met Yvonne afgesloten.
Wat een super fijne week hebben wij gehad. Ondanks dat wij maar halve dagen zorg hebben gehad ivm drukte, zijn wij niks te kort gekomen.
Yvonne was een topper, echt passie voor haar vak.
Bedankt voor deze mooie week!


Niva

Fijne kraamweek gehad met Diana en Marlon!
Super leuk hun enthousiasme en betrokkenheid met ons voor en bij Niva!
Ook goed oog voor de moeder 🙂
Handige tips gekregen in de verzorging van onze kleine meid!