Welkom bij “Voeden vol Vertrouwen”

Ben je in blijde verwachting of sta je aan het prille begin van het ouderschap? Gefeliciteerd!

Bij “Voeden vol Vertrouwen” bieden we jullie niet alleen informatie over de borstvoeding, het gaat van zwangerschap tot ouderschap. Een compleet overzicht van alles wat jullie dienen te weten. Niet alleen de eerste dagen na de bevalling, maar ook de weken, maanden en jaren daarna worden besproken.

Daarbij is er een community voor ondersteuning en vragen, waarin ouders ervaringen uitdelen die dezelfde reis maken als jullie. Voel je je onzeker of loop je tegen problemen aan? Geen zorgen! Jessie van Dijk, lactatiekundige en auteur van deze cursus staat klaar om jullie vragen te beantwoorden! Met haar expertise en compassie biedt ze de ondersteuning die je nodig hebt om vol vertrouwen van het ouderschap te genieten.

Als lid van “Voeden vol Vertrouwen” heb je niet alleen toegang tot de uitgebreide e-learning, maar ook tot maandelijkse live Q&A-sessies. Stel je brandende vragen direct aan de lactatiekundige en ontmoet gelijkgestemde ouders. Bovendien, ons lidmaatschap is flexibel – voel je na een maand dat je genoeg weet? Je kunt je eenvoudig afmelden en je later opnieuw aansluiten wanneer dat voor jou het beste uitkomt.Word Nu Lid van “Voeden vol Vertrouwen” en Begin Jouw Borstvoedingsavontuur!
https://praktijkjessie.plugandpay.nl/checkout/borstvoedingscursus-voeden-vol-vertrouwen