Xoë Ana Sofia Gouweleeuw

 

Hieperdepiep hoera! Beschuit met roze muisjes (als die te krijgen zijn in Duitsland ;-), want afgelopen maandag werd Xoë Ana Sofia geboren. Het is allemaal onwijs snel gegaan en heb dus genoeg info voor een paar blogs! Op de foto ons mooie meisje! Ze is vernoemd naar mijn oma Johanna, maar haar roepnaam is Xoë Sofia.

We mochten dinsdag al naar huis. En dat wilde ik ook het liefst 🙂 Stiekem maandagavond al, maar ik denk dat ze daar allemaal een hartaanval gekregen hadden haha. Gelukkig is mijn mama er tot en met zondag zodat we even lekker kunnen genieten! KraamZus missen we wel, maar gelukkig komt het weekend erna Jeff zijn moeder met oma.

Wij gaan lekker genieten van ons gezinnetje, keep you posted!

liefs van een trotse mama,

Liefs Edana

Over Edana

Edana Raquel is mama twee zoons en een dochter: Xoë Sofia (9 april 2018) en woont in Augsburg, Duitsland. Ze woont samen met voetballer Jeffrey Gouweleeuw. In haar blogs geeft ze haar kijk op het moederschap én belicht ze de verschillen tussen Nederland en Duitsland (op babygebied dan ;-) )

Alle blogs van Edana →

Reacties op deze blog

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto’s groter dan 500kb!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *