Zwanger?

Van harte gefeliciteerd

Zwanger? Gefeliciteerd! Fijne kraamzorg van KraamZus maakt het verschil.

Kraamzorg in Zeeland

Kraamzorg in Zeeland,
speciaal voor jou

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Je bent op zoek naar een kraamzorgorganisatie die echt bij jou past. Je wilt goed voorbereid zijn op de komst van je kindje. Ook in Zeeland kun je kiezen voor de vertrouwde, fijn en professionele kraamzorg van KraamZus.

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

KraamZus biedt jou:

  • De warmte en deskundigheid van een kraamzus
  • Aandacht voor borst- en kunstvoeding
  • Dunstan Babytaal
  • Kraamzorg voor het hele gezin

Onze cliënten beoordelen ons met een:

Reviews

Op basis van 5191 beoordelingen

Ga naar de ervaringen

Ervaringen

Izzy

Wij hadden Bente als onze kraamvrouw! We hebben een hele… Lees verder

Anastasia

Lieve Monique, Ontzettend bedankt voor jou goede zorgen. We raden… Lees verder

Lio

Wij hadden Jantine wat een super kraamdagen hebben we door… Lees verder

Liz

10-03-2021 is ons wondertje Liz geboren. Wij kregen kraamhulp Elfi… Lees verder

Speciaal voor jou

Onze regiomanagers

Wanneer je vragen hebt of wanneer er iets is, kun je altijd in contact komen met onze regiomanagers. Zij staan voor jou klaar! Bekijk hieronder welke managers bij jou in de buurt aan het werk zijn.

Ingrid Willems
M: iwillems@kraamzus.nl

Benieuwd met wie wij veel samenwerken? Bekijk hier onze contacten. Staat jouw verloskundige er niet tussen? Geen zorgen. Wij werken samen met alle verloskundigen en ziekenhuizen bij jou in de buurt.

Kraamzorg in Zeeland

Van het hoge noorden tot het zuidwesten. Praktisch overal in Nederland kun jij de fijne zorg van een kraamzus ontvangen. Zo ook in Zeeland. Ben jij woonachtig in Zeeland? Grote kans dat jij je dan kunt aanmelden voor de kraamhulp van KraamZus. Bekijk voor de zekerheid onze postcode checker, zodat jij zeker bent van de professionele en fijne kraamzorg van een kraamzus.

Kraamhulp in Zeeland van KraamZus

De kraamweek is een periode om nooit te vergeten. Je staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. Een hoofdstuk die vragen met zich mee kan brengen, overweldigend geluk, liefde en misschien ook wat onzekerheden. Wij zijn er om dit hoofdstuk in alle rust te beginnen met liefde en de juiste professionele ondersteuning. Zo zijn jullie klaar voor dit nieuwe avontuur. Een kraamzus is dé kraamverzorgende voor jou. Wat jouw situatie ook is en wat je vragen ook zijn. De zorg van een kraamzus in Zeeland is er, speciaal voor jou.

Een kraamzus, speciaal voor jou

Hebben we je aandacht nog steeds? Fijn! Aangezien je een kijkje neemt op onze pagina over kraamzorg in Zeeland is er een grote kans dat je in verwachting bent. Gefeliciteerd met dit wonder! Je bent op zoek naar een kraamzorgorganisatie waar jij met vertrouwd gevoel de kraamweek ingaat. Bij ons ben je hiervoor op het juiste adres. Onze kraamverzorgenden doen niets liever dan ervoor zorgen dat het een kraamweek wordt om nooit te vergeten. Voordat het zover is, zal er een conZulent langskomen om de kraamweek met je door te nemen. Bij haar kun jij je wensen doorgeven en worden er inhoudelijke zaken omtrent de kraamweek besproken. Zo weet je alvast een beetje wat je kunt verwachten. Heb je nadien nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Wanneer het zover is, zal er binnen no time een kraamzus voor je deur staan. Een kraamverzorgende die goed bij jullie past en ervoor gaat zorgen dat het jullie aan niets tekortkomt. Wij snappen dat het in het begin even wennen is. Iemand binnenlaten in je leven voor een korte periode, die ook nog eens intensief voor jullie zorgt. Maar geen zorgen hoor, er komt een kraamzus die perfect bij jullie past! En ze is er ook nog eens de gehele week. Eén kraamzus, speciaal voor jou. Een baken van rust in een periode die vaak al hectisch en spannend genoeg is. Ook al assisteert zij bij de bevalling, thuis of in het ziekenhuis. Wij streven ernaar dat zij er de gehele kraamperiode voor jou is. Ze zorgt ervoor dat het goed gaat met moeder en kind, maar is er ook met haar zorg voor de rest van het gezin. Ook voor hun is het een bijzondere periode. Wil je het ergens over hebben of heb je vragen? Dan is ze er voor jou. En omdat er een grote kans is dat zij al bij de bevalling aanwezig was, kun je het ook met haar over deze ervaring hebben. Ze staat je bij met haar bekwaamheid en kennis. Misschien is er zelfs iemand grote broer of zus geworden. Wat spannend! Jouw kraamzus is blij met alle hulp, zeker wanneer dit van een grote broer of zus komt. Speciaal voor hun wordt er ook een KraamZus-schortje meegenomen, zodat ze in uniform voor hun kleine broertje of zusje kunnen zorgen.

Gun jezelf een week om te wennen, te herstellen en te genieten. Jouw kraamzus zal er alles aandoen om jullie een week te bezorgen om nooit te vergeten. Wanneer zij na de kraamweek de deur achter zich dichttrekt, hebben jullie het vertrouwen en de kennis om dit avontuur samen aan te gaan.

Onze kraamzorg in Zeeland

Heb jij al een kijkje genomen bij de ervaringen op onze site? Dit geeft een uniek inzicht in een kraamweek. Je leest hier hoe andere gezinnen de zorg van een kraamzus hebben ervaren. Zo weet je alvast een beetje wat je te wachten staat. Ter voorbereiding kun je ook alvast onze app downloaden. Deze is te vinden in de App en Google Play Store. Hier vind je allerlei handige informatie alvast ter voorbereiding, interessante blogs en hier vind je ook de video’s van kraamzus Liesbeth. Zij staat 24/7 voor je klaar met raad en daad. Naast Zeeland zijn wij tevens erg actief met kraamzorg in Nijmegen, kraamzorg in Limburg, Lelystad en Leeuwarden.

Aanmelden kraamhulp Zeeland

Wij hebben een fijne samenwerking met de verloskundigen bij jou in de regio. Samen zorgen wij ervoor dat je de beste en meest professionele zorg ontvangt. Meer informatie over onze kraamzorg vind je elders op onze site. Wil jij verzekerd zijn van de fijne zorg van KraamZus? Meld je dan heel eenvoudig online aan. Vanaf dan regelen wij de rest. Tijdens de kraamweek, maar ook nu nemen wij graag de zorg voor je uit handen.

Voor nu een hele fijne zwangerschap gewenst. Wanneer je ons nodig hebt of wanneer er vragen zijn, kun je altijd contact met ons opnemen.