Archief

Gijs

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad, mede dankzij deze topper!

Heel erg bedankt Marly!

Liefs, Stef, Roos, Tycho en Gijs


Sam

Waauw! Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad! Kraamverzorgster Els van Kraamzus, heeft er voor gezorgd dat wij als nieuwe ouders hebben kunnen genieten van de kleine man en alles hebben kunnen ontdekken. Zij gaf ons super fijne begeleiding en de juiste tips. Door haar eigenheid, was het niet raar om een’vreemde’ in huis te hebben. We vonden het erg jammer toen de kraamweek erop zatben zo ons ging verlaten. Dankjewel Els! Groetjes Roel en Steffi en uiteraard Sam


Nami

Twee jaar geleden kwamen wij voor het eerst terecht bij kraamzus. Na een hele pittige bevalling en ziekenhuisopname stond, toen wij thuis aan kwamen, Carla al voor de deur. Niet wetende wat we moesten verwachten lieten we het allemaal amar over ons heen komen. En wat een engel was ze! Ik kan niet in woorden omschrijven hoe blij we waren dat zij er was! We zijn enorm goed begeleid in alles. Carla was lief, zorgzaam, gezellig en een echte aanpakker. De grijze wolk die wij hadden meegenomen naar huis toverde zij al gauw om in een roze wolk, en als extraatje deed ze er ook nog eens een goud randje overheen! Wat een fantastische week hebben wij mogen beleven met haar!

Mijn 2e zwangerschap verliep ook pittig. Wederom een hele fijne intake met kraamzus gehad met iemand die echt goed meedacht en al onze wensen noteerden. Helaas was Carla al met pensioen maar ze gingen hun best doen om iemand te vinden die net zo goed zou klikken met ons.

En dat was gelukt! Na wederom een zware bevalling stond afgelopen vrijdag, Bente bij ons op de stoep. Een jonge, ontzettend lieve meid, die ook echt van aanpakken weet. Helaas hadden we nog maar 3 dagen recht op kraamzorg maar Bente maakte dat driedubbel en dwars waard! Ook deze keer heeft Bente ons enorm goed begeleid in alles, en dit keer als gezin. Ze zorgde niet alleen goed voor papa, mama en de baby, maar ook zeker voor grote zus! Elke dag keken we weer uit naar de komst van Bente, want oh, wat waren die uurtjes fijn! Net als vij Carla zorgde Bente dat onze grijze donderwolk veranderde in een roze wolk, en ook deze keer met een gouden randje erbij. Bente, als je dit leest.. je bent een topper! Een mens met een hart van goud en echt enorm bekwaam in wat je doet!

Mocht er in de toekomst ooit nog ee derde kindje komen, weten wij waar we ons in gaan schrijven. En wie weet is het mogelijk om Bente dan nog eens te zien!

Wat zijn wij blij met de toppers van Kraamzus! Duizendmaal dank!!! Liefs van Carl, Meggie, Teddy & Nami


Dawood

Marloes was onze kraamverzorgster. Ze weet heel veel en kan het goed uitleggen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kraamweek als heel positief heb ervaren. Ze zorgde heel goed voor ons gezinnetje
Ze maakt de heerlijkste ontbijtjes en lunches. Ze heeft ons super verwend. Daarnaast is het gewoon een leuk mens. Heel begaan en een bezige bij in huis. Dankjewel voor al je goede zorgen Marloes. We gaan je echt missen!


Giuliano

Wij hebben Ted als kraamzorg gehad.
Het was een super fijne kraamweek waarin we flink wat hebben geleerd en ze ons ook super heeft begeleid. Ook met me andere dochter van 5 ging ze super goed mee om.
Een betere kraamweek had ik niet kunnen wensen!


Nela

De kraamweek ligt achter ons. Wij willen mevrouw Andrea met heel ons hart bedanken voor haar hulp en onderwijs. ook al komen we uit Polen en spraken ze geen Nederlands, het is ons gelukt Google Translator te gebruiken. En dankzij mevrouw Andrea voor haar kalmte en begrip ging het heel goed met ons. Jammer dat deze week zo snel voorbij is gegaan. We missen mevrouw Andrea nu al. Als we een tweede kind verwachten, zullen we je zeker schrijven voor helpen mevrouw Andrea.🤗 Ik raad het 1000000% aan. Met vriendelijke groeten, Agata, Rafał en Nela


Noud

Wat hebben wij een geluk gehad met onze kraamverzorgende Ellen.

Door haar lieve zorg hebben we op en top kunnen genieten van ons nieuwe gezinnetje.
Iedere dag toverde ze weer wat lekkers uit de keuken.

Ook hebben we super leuke gesprekken gehad samen. En heeft ze ook gezorgd dat onze dochter van 2,5 jaar alles mocht meehelpen als grote zus.
Onze zoon heeft het super gehad dankzij deze kraamzus.
Top!


Sara

We were super lucky to have Carla our maternity nurse with us, she was super knowledgeable, sweet, patient and made us feel super good with all her support. We can’t thank enough to her for all the hard work she did for us and for all the teachings she gave us a first time parents. So we were super happy with our experience!.


Amaanah

Een beetje laat, maar ik wil graag mijn ervaring delen over de geweldige kraamweek met Fleur in de eerste week van dit jaar.

Amaanah was een beetje te vroeg geboren en had in het begin wat moeite met op temperatuur te blijven en aan te komen. Door de goede zorgen van Fleur hebben we heel erg kunnen genieten van onze kraamweek. Ze had super goede tips en trucs en was er echt voor mij en Amaanah. Vooral de moeder en kind zorg vond ik echt superfijn.

Omdat Amaanah later toch weer was afgevallen, heeft Fleur ervoor gezorgd dat ze nog wat langer bij ons kon blijven. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik zonder haar was begonnen.. en met haar hulp hebben we een hele mooie start kunnen maken.

Super bedankt!!


Tommy

Geweldige kraamweek gehad dankzij Corien! Wat een lieve, warme en kundige vrouw. Ze nam echt de tijd voor iedereen, ging heel leuk om met onze oudere dochter en paste erg goed in ons gezin. Ze bracht een hoop vrolijkheid en rust met haar mee en dat is denk ik ook wat je wilt tijdens de kraamweek. Ze is een kei in haar werk en begreep Tommy erg goed, daardoor hebben wij ook veel kunnen leren de afgelopen periode. Ook voor mijn vriendin was ze erg zorgzaam. Al met al, Corien wij willen je namens heel het gezin bedanken voor deze fijne tijd en we missen je al wel een beetje!Teun

Wij kunnen onze dankbaarheid niet vaak genoeg uitspreken over Lian. Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad door Lian, bedankt!!


Yacoub

Eveliene was onze kraamverzorgster. We konden het oprecht niet beter treffen. Borstvoedingscoach en een zeer ervaren dame die ook heel gezellig en lief is. Eveliene, nogmaals heel erg bedankt voor de fijne kraamweek!


Kensi

KraamZus Ellen heeft ons de eerste week begeleid. Wat hebben wij een fijne tijd gehad dankzij haar. Ze was enorm behulpzaam, lief voor ons kindje, zorgde goed voor ons en gaf goede/duidelijke uitleg. Wat ons betreft konden wij het niet beter treffen.


Avir

Awesome experience with Anita. She was savior for us in initials days . Learned a lot of things from her .


Aleksandra

We had an amazing week with Marlie. Thanks to her, we learned a lot about how to take care for our baby. Thank you very much for all your advice and tips. Keep that smile and good heart ❤️ We will miss you!


Thibo

Wat een fijne kraamwerk hebben wij gehad met Fleur! De rust die ze uitstraalde en creëerde, terwijl ze in het huishouden van alles oppakte en niet stil kon zitten. Wat heb jij ons veel uit handen genomen en goed voor ons gezorgd! Fleur voelde alles blind aan, deed de juiste dingen op de juiste momenten en is echt een hele fijne kraamzus om in huis te hebben! Voor mij is het de 2e keer borstvoeding en ook daar ging ze heel respectvol mee om en gaf toch nog net die tips mee die weer helpen! Super dankbaar om haar vanaf de bevalling de hele eerste week erbij gehad te hebben. We gaan je missen! Dank je wel voor alles! Ik geef je een 10+++


Maddox

Ondanks dat het maar halve dagen waren, zijn wij enorm blij met de hulp die Daisy heeft gegeven in de korte tijd die ze had. Er was een hele fijne klik en hebben ook best gelachen met elkaar.

Wij hebben het als heel prettig ervaren en onze dochter vroeg, nadat alles was afgerond, waarom de “zuster” niet meer kwam. Toen ik uit had gelegt dat de “zuster” nu weer naar een ander gezinnetje gaat vond ze dit heel jammer. Zoals ze zelf zei “Ik vond Daisy lief”. Ik geef haar geen ongelijk!

Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek en missen Daisy stiekem wel een beetje. Ze heeft een plekje in ons hart gekregen❤️.


Olijn

Lieve Famke en Bente hebben er bij ons een mega leuke kraamtijd van gemaakt.
Zo lief en zorgzaam voor onze dochter en new born dochter.
Alle zorg op zich genomen.
Wij konden geen betere week wensen!
Liefs,
Van ons


Nicholas

Thank you for this week dear Edith. We learned a lot about our baby this week thanks to you.
It was a pleasure to have you this week.