Archief

Ruben van Kamp

Na een hele fijne kraamtijd bij Kraamzus met ons eerste zoontje, hadden we besloten om voor ons 2e kindje ons ook in te schrijven bij Kraamzus.
Echter, de kraamweek is nog niet aangebroken en de ervaring hiervan is minder positief dan wij gewend waren van Kraamzus. In week 35 van mijn zwangerschap werd duidelijk gemaakt dat Kraamzus mij geen kraamhulp kon verlenen, aangezien de regio waar ik woonachtig ben, Kraamzus ophoudt te bestaan. De communicatie hierover was summier, waardoor ik in een lastige situatie terecht ben gekomen in de laatste weken van mijn zwangerschap. Contact gehad met directie en het is verder netjes afgehandeld, maar ik ben van mening dat deze situatie voorkomen had kunnen worden door mij tijdig te informeren over de situatie bij Kraamzus.

Op basis van de eerste ervaring met Kraamzus zou ik een voldoende geven, maar deze situatie heeft mijn mening anders doen vormen, helaas!


Stop Noord-Brabant

Iedereen een fijne kraamtijd geven, dat is wat wij het liefste zouden doen. Echter hebben we onvoldoende kraamverzorgenden in de regio Noord-Brabant om de aanstaande ouders de kraamzorg te geven die zij wensen. Als organisatie hebben we daarom besloten om een deel van de kraamzorgaanvragen in de regio Noord-Brabant terug te geven aan de zorgverzekeraar. Samen met andere kraamzorgorganisaties die werkzaam zijn in Noord-Brabant zorgen zij ervoor dat deze cliënten zorg krijgen van een collega-organisatie.

Per 1 januari 2019 trekken we ons helemaal terug uit Noord-Brabant. Uiteraard is dit niet de werkwijze die we voor ogen hebben, echter zien we op dit moment geen andere mogelijkheid dan deze. De (aanstaande) ouders die dit betreft zijn intussen geïnformeerd, evenals de verloskundigen. Voor vragen naar aanleiding van dit bericht kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via tel. 088 41 00 712.


Emmett

De kraamweek met Brigitte was één groot feest! Vanaf het moment dat ze binnen was hielp ze met de nazorg van de bevalling met een rust die zeer geruststellend werkte. Met engelengeduld begeleidde de Kraamzus de borstvoeding waarna deze binnen enkele dagen op rolletjes liep (een grote wens van ons als ouders). Onze oudste dochter was stapeldol op haar. Ook de honden konden op ieder gewenst moment een knuffel komen halen. Tussendoor deed ze ook nog het huishouden – met extra zorg voor de ‘kraamkamer’. We hebben ons als gezin heerlijk in de watten laten leggen.
Brigitte: We zullen je missen! Dank je wel!


Luca

Op zaterdag 10 maart is onze zoon Luca geboren! Ellen was er van de bevalling t/m de kraamweek. Lieve El, wat ben jij een topper en wat heb jij ons een heerlijke kraamtijd gegeven! Van het bakken van een overheerlijke appeltaart, tot alle liefde van jou voor onze twee kindjes…. echt enorm bedankt!!!


Zayn

Wat hebben wij een heerlijk kraamperiode gehad van 20 februari tot 27 februari. Ellen wat hebben wij genoten van je aanwezigheid bij ons en voor alle goede zorgen. Onze dochter Jaimi-Lynn vond het geweldig om jou te helpen met onze kleine man, en jou kraamzusje te zijn. Ze heeft het er nog dagelijks over dat het wel heel jammer is dat je niet meer bij ons bent ☺️

Nogmaals dank voor alle goede zorgen.


Max

Na een wat onhandige start wegens het niet beschikbaar zijn van mensen en uren was de kraamzorg vanaf dag 2 top. We hadden Nikki als kraamverzorgster en die heeft echt alles perfect geregeld. Naast dat ze je leert wat de belangrijkste handelingen zijn bij bijv het verschonen of een bad heeft ze ons verwent qua koken, wassen e.d.

Echt top ervaring met Nikki!


Myra

Dankzij Nikki heb ik mogen ervaren wat een leuke kraamweek is. Nikki was ons eigen opgegeven ‘lijstje’. Daarnaast was ze ook nog geweldig voor onze oudste dochter. Wat ben ik blij dat ik voor Kraamzus heb gekozen.


Mike steevens

Na een zware zwangerschap en een hele korte maar heftige bevalling zijn wij super goed opgevangen door de kraamzorg.
Onze kraamzorg Carla heeft ons super geholpen door haar ervaring maar vooral liefde voor het vak! Wij hopen dat nog veel gezinne kunne genieten van de super zorg die Carla heeft gegeven aan ons.

Mvg
Mike en pamela


Zoëy Kessels

We hebben een fantastische kraamweek achter de rug dankzij KraamZus Brigitte. Onze dochter was ook helemaal dol op haar en kreeg vol trots de diploma. Bedankt voor alle goed zorgen!


Milano

Vanaf het moment dat Monique binnen stapte klikte het meteen! Een vlotte Limburgse kraamzus met veel positieve energie! Ze zorgde goed voor Milano en wij kwamen ook niks te kort. Ze kon heerlijk met je kletsen maar ook goed advies geven! En ze heeft mij heel goed gesteund met borstvoeding en kolven! Monique nogmaals bedankt voor de heerlijke eerste week!


Patrick

Wat hebben wij ongelooflijk genoten van onze kraamweek met Annemieke
De kennis, ervaring en tips hebben ons heel erg geholpen om na thuiskomst uit het ziekenhuis waar fouten zijn gemaakt toch een latere goede start te maken met z’n drieën waardoor het een top 1ste week is geworden!
Annemieke super bedankt voor deze geweldige week, je bent een echte topper
, op alle gebieden!
Goofy gaat je missen! En wij nog veel meer! ♡


Anna

Anna is nu 3 weken. We kijken terug op een super fijne kraamweek dankzij Patricia! Een super lieve vrolijke vrouw die precies begreep wat we nodig hadden. Patricia nogmaals hartstikke bedankt!

Groetjes Dennie Joanita David en Anna


Bram

Bedankt Karin voor alle goede zorgen, tips en heerlijke ontbijtjes en middag eten heerlijk die muisjes bij mijn banaan en appel die houd ik er zeker in!
Heel veel liefs van Bram, mama Lianne en  papa Brian.


Nylse Boeijen

Alweer 7 weken geleden dat onze prachtige dochter Nylse is geboren. ’s avonds op 06-06-2017 om 23.47 uur kwam deze nieuwe Eindhovense ter wereld!
Gelukkig konden wij blijven slapen in het Catharina ziekenhuis zodat we niet midden in de nacht als kersverse ouders naar huis moesten.
’s ochtends thuis aangekomen hebben we Kraamzus gebeld en binnen 1.5 uur was Patricia Vogels bij ons. Natuurlijk was het gelijk een drukte van jewelste met de trotste opa’s en oma’s.
In het gesprek met Patricia hebben wij aan kunnen geven wat wij van haar verwachten tijdens de kraamweek. Wij wilden vooral dat zij zich thuis voelde, meedraaide in ons leven, dat wij alles wat we konden leren in deze paar dagen ook in de praktijk brachten en het allerbelangrijkste natuurlijk dat zij de zorg voor mijn vriendin Cristel en onze dochter Nylse op plek 1 zou zetten.
Wij hebben heel veel van haar geleerd, super leuke dagen gehad samen en wij willen Patries (Patricia) dan ook echt bedanken voor haar super leuke en lieve zorg.
Zouden wij in de toekomst nog een tweede kindje mogen krijgen dan zouden wij het super vinden als jij weer bij ons wilt komen!
Ps. Patricia wij zijn wel benieuwd of je de kast bij jullie thuis nog geschilderd hebt?


Jorn

Wouw! Wat een verandering in je leven een kindje! Iedereen zegt het altijd wel maar nooit gedacht dat het zo ’n impact zou hebben niet alleen op je leven maar ook jezelf als persoon en op je relatie… je bent opeens ouders.. verantwoordelijk voor een nieuw leven zo klein, lief en afhankelijk van jou… geluiden en huiltjes die je niet verstaat en nog moet leren kennen.. zo mooi en soms maakt het je ook zo onzeker… gelukkig hadden wij een geweldige kraamzus die ons zo ontzettend veel heeft geleerd en zo vol ideeën en tips zat. Voor ieder probleem probeerde zij een oplossing te bedenken of meerdere… je kon merken dat ze haar werk met veel liefde deed en zoveel ervaring had daarnaast maakte ze van iedere maaltijd iets bijzonders, en gaf ze ons een blijvend aandenken door voetafdrukjes te maken… zij maakte de 1e week een echt feest.. bedankt lieve Sandra voor je goede zorgen, je geduld en creativiteit, ik hoop dat jij en al jou collega’s beseffen hoe belangrijk en waardevol jullie werk is voor alle (nieuwe) ouders, we missen je nog iedere dag en wie weet mogen we je in de toekomst nog is treffen.

Veel liefs van ons en een dikke knuffel van Jorn!


Nora

Wat een topper is die roos!!! Zo dat moest even gezegd worden.. na een aantal dagen in het ziekenhuis mochten we naar huis. Daar stond Roos ons al op te wachten. Even wennen maar t klikte al snel.. Jeetje wat kan ze hard werken. Ze is super lief geweest voor onze kleine geduldige Nora en ook voor actieve, onderzoekende grote zus Hanna. Haar begeleiding met de borstvoeding was fantastisch. De fruithapjes ontbijtjes en toetjes😉 waren heerlijk. We hebben echt genoten. Niet alleen van haar kunnen maar ook van wie ze is.. wat een mooi mens!


Raff Driessen

We hebben een geweldige kraamweek gehad met Connie. Ze gaf ons meteen warm en vertrouwd gevoel. Ze was lief, gezellig en betrokken. We waren blij met haar kundigheid en we hebben veel van haar geleerd. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!


Gigi

Lieve Anouk, onwijs bedankt voor echt een heerlijk ontspannen kraamweek. We hadden geen fijnere kraamhulp kunnen treffen. Op 20 mei jl is onze dochter Gigi geboren en toen we ’s avonds laat uit het ziekenhuis kwamen, had kraamzus geregeld dat Anouk er was om ons de eerste nacht door te helpen, heel fijn en we hadden meteen een klik.

Wat zijn we heerlijk verwend tijdens de kraamweek en wat heeft Anouk veel werk verzet, ze is een ontzettend harde werker die van aanpakken weet en echt werkelijk alles ziet en oppakt. Van heerlijke ontbijtjes, smoothies, fruithapjes en salades tot een spik & span huis. Ze wist ons elke keer weer positief te verrassen. We noemden Anouk gekscherend kraamhulp plus, maar dat is ze voor ons ook echt geweest! We kijken terug op veel gezelligheid en leuke open interessante gesprekken! Ons dochtertje vesper vraagt nog steeds: “waar is Anouk nou?”.

Dikke kus van ons!


Dean

Heel erg blij dat ik voor Kraamzus heb gekozen. Goede begeleiding bij het borstvoeden wat nu bij mijn 2e kindje goed gaat. Dean voelt zich heel relaxed bij Karin..Aan alles komt een eind en deze kraam week is voorbij gevlogen. Heel erg bedankt Karin voor je hulp en goede zorgen ook namens Ryan.


Jesper

Op 23 mei is onze zoon Jesper geboren. Yvon heeft ons een super kraamweek bezorgd. Ze was super liefdevol voor Jesper en voor ons. Haar tips, adviezen en luisterend oor maken dat we nu met vertrouwen met z’n 3-en verder gaan!