Archief

Livano Devran

Kraamzus Fleur.
Dankjewel voor alle hulp en ook de gezelligheid.
We voelden ons gelijk op ons gemak. Ontzettend bedankt voor alles
PS: als er ooit een tweede zou komen (denktniet:P) wie weet willen we jou als kraamzus weer.

Groetjes
Damla & Luca & Livano Devran


Loua

We missen je nu al Moniek!!! Bedankt voor alles.

Liefs,
Devlin, Michelle en Loua


Alyssa

Mijn kraamweek zojuist (veelste vroeg) afgesloten naar mijn inziens. Wat een kado was het om deze week zorg te krijgen van het neusje van de zalm Kraamzus Sylvia.

Als vliegende Hollander kwam ze binnen terwijl het eigenlijk niet paste qua drukke schema en toch heeft ze met alle rust en expertise deze week zo en zo mooi gemaakt. Geen borstontsteking, stuwing op zijn retour, een heeeeele gelukkige trotse  grote zus, trotse papa en emotionele maar nog gelukkigere mama. Een betere Kraamzorg zus had ik me nooit kunnen wensen dan deze topper .

Bedankt voor alle zorg kanjer 🩷🤍🩷


Mira

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met kraamzus Fleur, nogmaals heel erg bedankt voor alles! Zorgzaam super lief.
dankjewel voor alle tips en hulp! Wij vonden het erg gezellig samen met jou!

Groetjes Seden & Mehmet & Mira


Romy

Wij zijn de afgelopen week enorm verwend door Kraamzussen Ted & Marly! Ted deed haar proeven bij ons gezin en naar ons idee heeft ze dat super goed gedaan! Voor Marly was het op haar handen zitten en hoewel dat lastig was voor haar als Kraamzus in hart en nieren heeft ook zij dat goed aangepakt. Naast de lekkere ontbijtjes, goede zorgen voor mij, Romy en papa zijn er ook nog hele mooie foto’s van ons gemaakt en nog zo veel meer. Lieve meiden enorm bedankt voor jullie zorgen, wij hebben veel geleerd en enorm genoten in deze kraamweek! Dikke knuffel van ons.


Lucas

Lieve Judith, enorm bedankt voor het verzorgen van onze kraamhulp. Je was niet alleen een enorme hulp, maar ook een luisterend oor. Dankjewel hiervoor! We hopen je nog eens te zien

Liefs Franklin, Chinouk en kleine Lucas


Alexandros

Marly was very kind and helpful. She cared about our baby and did her job professionally.
We wish we had her more that just two days.

P.S. We appreciated your help Marly


Zaïr

Na een moeilijke bevalling is Edith bij ons opgestart. Wat een heerlijke kraamweek heb ik gehad. Ze was super lief, heel duidelijk, behulpzaam en sympathiek. Ook met mijn andere dochter was ze bezig en gaf ze aandacht op momenten dat ik het niet kon of het even niet ging.

Lieve Edith namens ons allemaal heel erg bedankt voor deze mooie tijd waar ik met liefde op terug kijk!


Kai

Op 19-7 is onze zoon Kai geboren. Onverwachts mochten we dezelfde dag nog naar huis. s’Avonds hebben we, gelukkig, nog een bezoek gehad van Annelies om ons te helpen bij onze eerste nacht thuis. De rest van de week heeft Daisy ons ondersteund bij onze eerste stappen als ouders. We hebben enorm veel geleerd en zijn dankbaar voor de fijne kraamzorg. We hebben een hele fijne kraamweek gehad!


Juléa

Op 5 juli zijn we papa en mama geworden van ons dochtertje Juléa, en is Marly heel de week bij ons geweest om ons alles te leren! Ze weet overal zoveel van en buiten dat, vonden we het harstikke gezellig en voelde het snel vertrouwd. We hebben mede dankzij haar echt een hele fijne start gehad. Marly bedankt!


Bhavishnu Santhosh

it was good and got lot of good care from you …
got lot of information about baby care ..we are happy ..we got good care from you …

Thank you!!!!


Sophia

Ik heb een hele fijne kwaamweek gehad, ik heb de 1e 3 dagen Marley, gehad en met haar meteen een goede klik echt een hele lieve kraamhulp met goede adviezen en tips.
De laatste 2 dagen had ik Ellen en ook met haar hadden we meteen een klik, zij is zeer ervaren en wist precies hoe ze ons kon ondersteunen.
Eerlijk gezegd vinden we het een beetje jammer dat het zo snel voorbij was.
Heel erg bedankt kraamzus voor deze fijne ervaring en misschien tot de volgende keer.


Kudus

Dag,

Dat was een geweldig kraamweek. We zijn echt tevreden met alle kraamzorg die we hebben gegregen. Heel leerzaam geweest rondom alle aspecten die met de baby en moeder na de bevalling te maken. Echt positief gewaardeerd.
We zijn echt blij mee met de hulp die we hebben ontvangen van de kraamverzorgster van KraamZus. Top Top!!

Met vriendelijke groe,
Familie Kudus


Nova

We hebben een heerlijke kraamweek gehad samen met Corine! Op 1 mei is onze dochter Nova geboren en vanaf 2 mei was Corine er voor ons. Kundig, meelevend en gezellig! Het voelde heel vertrouwd en we hebben, ondanks dat het ons tweede kindje is, toch weer heel veel geleerd in deze kraamweek.
Bedankt Corine voor de warme en liefdevolle zorg!


Lavinia

Wij hebben de kraamzorg als super ervaren, Anja was een lieve en zorgzame kraamzorg
We zijn heeeeeel tevreden.


Ayden

Onze zoon Ayden is 27-04 geboren, bij mijn bevalling was kraamzus Judith aanwezig. Ik en Ayden moesten een nachtje in het ziekenhuis verblijven maar om 09.00 de volgende dag werden we ontslagen en belde ik naar kraamzus, om 10.00 stond Judith alweer voor de deur! Zo fijn! Wij hebben een super kraamweek gehad met deze lieve vrouw en geven daarom een dikke 10!


Lize

Op 18 april is onze dochter Lize geboren, de volgende dag kwam de kraamhulp en ondanks dat we een voorkeur voor een bepaalde kraamverzorgster hadden aangegeven, kwam er iemand anders. Maar ik kan met recht zeggen dat Elfi me net zo’n fijne en heerlijke kraamweek heeft bezorgd als onze eerste voorkeur bij de geboorte van ons eerste kindje.

Lieve Elfi, wat hebben we genoten van jouw zorgen en inzet in ons gezin. Wij gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet als gezin van 4.

Wij wensen Elfi het beste en hopelijk mogen er nog vele gezinnen van jouw zorgen genieten.


Chloë

Zaterdag 15-04-2023 zijn wij trotse ouders geworden van Chloë. Met de nodige zenuwen waren wij aan het wachten op wat voor kraamvrouw wij zouden krijgen, daar was ze dan! Anouk, vanaf moment één voelde het mega vertrouwd en hadden wij het idee; Oke dit gaat goed komen. Nu de week voorbij is kijken wij terug op hele mooie tijd! Anouk heeft ons heel veel geleerd, laten zien, uitgelegd en waar nodig verteld hoe iets makkelijker kon, maar wat ze vooral heeft gedaan is er voor gezorgd dat wij optimaal van ons kleine meisje konden genieten! Lieve Anouk, oprecht bedankt voor alles. Zonder jou was dit niet gelukt.

Dikke kus en knuffel en hopelijk tot ziens!


Isabel

Op 1-04-23 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Isabel. De volgende dag toen wij uit het ziekenhuis kwamen stond er binnen een paar kraamverzorgster Kirsten bij ons voor de deur. Kirsten is een hele lieve, zorgzame en kundige kraamverzorgster. Ze heeft mij heel goed geholpen met borstvoeding omdat deze nog niet helemaal op gang kwam. Aan het eind van de week kan ik borstvoeding geven en ben ik Kirsten heel erg dankbaar. De laatste 2 dagen hebben wij rozemarie bij ons thuis gehad en ook zij is een lieve, zorgzame en kundige kraamverzorgster.
Al met al hebben wij een hele fijne kraamweek gehad met veel tips, uitleg en hele fijne hulp.

Bedankt voor alles deze week en ik zal jullie zeker aanraden!

Veel liefs,
Charlotte, Raoul, Isabel en een pootje van Petrol.


Mason

Wat hebben wij dankzij Ellen een top kraamweek mogen hebben! Wij kijken met super veel geluk en liefde terug op de eerste week als gezin. Door de handige tips en fijne gesprekken waren wij helemaal klaar om voor Mason te zorgen nadat we met moeite afscheid moesten nemen van Ellen. Ik gun iedereen de liefde die ze in haar vak legt en overdraagt op het hele gezin. Mocht ik ooit nog een kindje krijgen hoop ik haar weer te mogen ontvangen als kraamhulp!