Archief

Vayèn Anna Frinsel

Debora is vorig jaar bij ons geweest in de kraamweek van ons 3de kindje. Na 2 slechtere ervaringen met borstvoeding heeft ze mij enorm geholpen het nu wel te laten slagen. Door alle kennis en ervaring die zij meenam en het goed in te spelen op onze behoeftes, heeft onze dochter tot 11 maanden volledig borstvoeding gehad en krijgt ze nu nog steeds 2x per dag. Enorm dankbaar voor haar hulp die 1ste week.
Dit was precies wat wij nu nodig hadden, omdat de rest in ons gezin al prima liep en wij daar weinig hulp bij nodig hadden.


Maud

Wij hebben een paar geweldige dagen gehad met Marjan. Een zeer deskundige kraamverzorgende. Ze is lief, meegaand, nuchter en duidelijk. De perfecte match voor ons. We hebben veel mogen leren van Marjan en missen haar nu al.

Marjan, we zijn je ontzettend dankbaar voor hoe je ons hebt opgevangen. We waarderen heel erg wat je voor ons gedaan hebt! Zoals je weet hadden we je graag nog wat langer bij ons gehad. Bedankt voor je goede zorgen!

Veel liefs,
Matthijs, Manouk en Maud.


Bowie Muller

Op 28 maart zijn wij trotse ouders geworden van Bowie Muller. Wat zijn wij dankbaar en verwend door de goede zorgen van Giny, die ons in de kraamweek heeft voorzien van alle informatie en vaardigheden. Bedankt Giny, je bent een fijn mens!!


Morris

Bij thuiskomt uit het ziekenhuis stond opnieuw onze Kraamtopper Judith voor de deur! Vanaf moment 1 was het vertrouwd en wat hebben wij genoten van de kraamweek. Er was niet alleen oog voor mama en Morris, maar ook voor grote zus Sofie, bij wie Judith ook heeft gekraamd. De week is voorbij gevlogen en we hadden ons geen betere Kraamzus kunnen wensen.
Mocht er ooit nog een broertje of zusje bijkomen, dan hopen wij dat Judith weer voor onze deur mag staan.


Noëlle

Vandaag onze kraamweek afgesloten. We hebben een super kraamweek gehad met Grietje. Ze heeft ons ontzettend veel geleerd. En konden alles aan haar vragen. Wij zijn Grietje erg dankbaar. Heel erg bedankt!


Casper

Super fijne kraamweek gehad met Remke. Veel tips en ondersteuning, duidelijke uitleg en gezellige gesprekken (met soms wat kraamtranen).
Heel fijn om op terug te kijken, dank je wel!!


Ninthe Juliette

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad! De kraamzorg voor onze zoon (2,5 jaar terug) was erg goed, dat we het een beetje spannend vonden hoe het nu zou zijn. Onze lieve kraamverzorgster Marja heeft onze verwachtingen en zelfs de eerste x weer overtroffen. We zijn volledig ontzorgd en verwend. Ook onze zoon was dol op Marja.

Marja, heel erg bedankt!
Groet, Liam, Jeroen en Sabrina


Sofie

Dinsdag 16 augustus zijn we trotse ouders geworden van onze eerste dochter Sofie. Onze kraamhulp Judith was er al tijdens de bevalling en heeft ons ontzettend goed geholpen. We konden alles vragen en we kregen overal een pasklaar en goed antwoord op. Judith had zelfs eigen materiaal om ons extra informatie te geven over bepaalde onderwerpen. Maar naast dat ze ons zoveel heeft geleerd, heeft Judith ons ook op heel veel gebieden verwend door ons te ontzorgen in het huishouden. Dankzij haar hebben we een hele fijne kraamweek van onze eerste dochter gehad. Heel erg bedankt Judith. Je bent een topper!


Floris

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad door de hulp van Geraline. Ondanks minder uren hulp ivm vakantie is het haar gelukt om rust te creeeren en ons te leren hoe wij moeten zorgen voor ons eerste kindje en prachtige zoon Floris. We hebben de extra uren helemaal niet gemist en voelen ons 100% gereed om de zorg zelf te kunnen doen.
Heel erg bedankt Geraline én Kraamzus!


Milou

Lieve Judith,

Wat hebben wij een onwijs fijne kraamweek gehad, dankzij jou hulp. We hebben erg genoten en waren blij dat je er was. Ook goede tips en uitleg gehad, een ervaring rijker.

Groetjes van,

Marijn, Trudy, Milou en een poot van Spike 🙂


Sjors

Wij hebben een super kraamweek gehad dankzij onze kraamzus Geralda! We hebben nooit het gevoel gehad een vreemde in huis te hebben. Ze heeft heel goed voor ons gezorgd en dankzij alle goede adviezen en de fijne begeleiding sluiten wij de kraamweek met een zeker gevoel af.


Mitch

Wij hebben een prachtige kraamweek gehad met dank aan de hulp van Remke. Ze heeft ons perfect aangevoeld en aangevuld waar nodig. Onze kleine Mitch reageerde ook heel erg fijn op Remke, als zij hem vasthad was hij meteen rustig. Geweldig. Bedankt Remke, hopelijk zien we je nog eens!


Livia.

Op 21.02.2022 is onze derde meisje & zusje geboren.
Wij hebben een heerlijke kraamtijd gehad, en ontzettend genoten met ons vijfen.
Jammer dat de kraamweek zo snel voorbij vloog.


Iris

Behulpzaam en snelle reactie


Eliza

Marianne heeft ons in de afgelopen week heel goed geholpen. Ze heeft ons niet alleen goede adviezen gegeven maar ook was er een hele goede klik! Al met al hebben wij de afgelopen week als zeer positief ervaren! Dankjewel Marianne !


Jesse

Wat een geweldige week hebben wij gehad met kraamzus Mandy.
Ze was ontzettend lief voor onze twee andere kinderen, betrok hun overal bij en niks was te gek. Elke dag maakte ze van het fruit een feestje.
Ze was een super kundige en sociale kraamzus, kortom een echte topper!
We missen haar nu al.


Merel

Blij met de liefdevolle zorg van Tatiana tijdens onze kraamweek! Je bent een topper!


Noud

Dankzij Irma hebben wij een fantastische kraamweek gehad. We hebben veel van haar geleerd en van haar aanwezigheid genoten. Wat een superlieve vrouw, zo zorgzaam en lief voor het hele gezin! We gaan haar dan ook erg missen. Voor ons had deze kraamweek niet beter gekund, we hebben écht heerlijk kunnen genieten van en met elkaar. Nogmaals heel erg bedankt lieve Irma voor al jouw goede zorgen, je bent de beste!!


Ebbe Otis Pater

Wat hebben wij een heerlijke kraamweek achter de rug. Meteen vanaf het eerste moment voelden wij ons erg op ons gemak bij Femmelien. Na een pittig begin bij onze eerste zagen we best op tegen de eerste tijd met ons tweede wondertje. Die onrust heeft Femmelien echt bij ons weggenomen, in alle rust heeft ze ons geholpen en ons (enorm) verwend. Ebbe heeft een hele fijne start en wij gaan met een gerust gevoel verder. Femmelien heeft zelfs haar vrije dagen die ze al op de planning had staan, opgeschoven om de week bij ons af te maken. We zijn haar enorm dankbaar en kijken met een heel warm gevoel terug op onze kraamweek. Super bedankt hiervoor, wat kan de juiste kraamverzorgende dan een groot verschil maken. We missen je nu al!!


Marius Rive

Wat een onwijs fijne week hebben wij gehad met Kraamzus Mirjam. We hadden ons geen betere kraamhulp durven wensen.
Alle onzekerheden die opspelen bij een eerste kindje en vooral de borstvoeding heeft ze met haar kennis weggenomen.
Daarnaast waren de vrolijke fruithapjes elke dag weer een feestje, heb vanochtend mijn man maar naar beneden gestuurd om zo’n fruithapje na te maken.
Bedankt voor alle goede zorgen Kraamzus!